КАУФЛАНД - тема 55

• 45 412
  • 781
  •   1
Отговори
# 165
В мазето е и няма да слизам специално, но е с кръстче. По-вероятно е такива бутилки да са имали и съдържанието да си е нормално...но знае ли човек Joy

# 166
Олиото с кръст е католическо. Да не се ползва от православни. Grin Grin Grin За православни трябва да е макрирано така ...
Скрит текст:

# 167
Олиото с кръст е католическо. Да не се ползва от православни. Grin Grin Grin За православни трябва да е макрирано така ...
Скрит текст:

КАжи чеСно! JoyJoyJoy

# 168
  • Пловдив
Здравейте.Сега като коментирахте и зехтин се сетих, че имам скрита една бутилка, но не мога да разбера по етикета до кога е годна.

# 169
  • Пеликания
Успях тази вечер да си взема зехтин, но имаше различни срокове за годност. Едната бутилка до 07 месец 22, друга до 09.22, намерих и една до 03.23 Grinning
ТХ нямаше никаква.
Плодове, зеленчуци почти нищо. Общо взето си останах със зехтина и Heinz 850гр. за 5.99 Grinning

# 170
  • София
Здравейте.Сега като коментирахте и зехтин се сетих, че имам скрита една бутилка, но не мога да разбера по етикета до кога е годна.
Най-добър до 2017 😃

# 171
Iknik, между 11-13 ч бях в района (като посетих Декатлон, Лидъл, Кауфланд, Пепко и Т-маркет😁). Значи трябва да съм била в Кауфланд около 12- 12,30 ч.. 🙂 Нямаше зехтин, нито етикет с цената, даже и празни кашончета нямаше. Имаше едно празно място обаче...Търсих при зехтините срещу олиото- на друго място не видях от зехтина К-класик, само от другия от 10,89 лв. Може да са заредили после пак...на кое място беше зехтинът?🙂
Леми, аз харесвам и зехтина К-класик, и Примадонна Деликато от Лидъл. За мен и двата са много добри- с деликатен вкус, а накрая имат една типична за зехтина пикантност (която ми харесва лично на мен). Не мисля, че е от горчивите, купувала съм много по-горчиви. 🙂
Днес изобщо не обърнах внимание дали има т.х. Фамилия и дали хората изнасят промо опаковки. Вкъщи само тя се одобрява (бялата, ароматизирана не), бяхме купили Милде веднъж и нямахме търпение да свърши. ☺ Но нека да не се купува само Фамилия, че да има и за тези, които я харесваме. 😃
Мари, да не би да имат проблем с доставките на Фамилия? 🤔 Чак пък толкова скорострелно да свърши още днес...

# 172
Долче, голям е нашият, да. Той е първият в Пловдив.
Такъв зехтин, тяхна марка, не съм виждала. Но по принцип купувам на промоция, пък те ги слагат по пътеките. Другите марки не ги следя.
Сега имам още една почти пълна бутилка от онези 2, които купих от Т маркет по 8 лв. И една Коста Д'оро от Лидл, миналата седмица. Нямам нужда.

Какво е това олио за кандила? Правили сме кръщене, искаха най-нормално олио.

# 173
  • Пеликания
Долче, най-вероятно просто вечерта не са вадили , защото имаше палет с етикет за ТХ.

# 174
Какво е това олио за кандила?

Очевидно бутилката обозначена с кръст. Ако има кръст, значи е годно за употреба...в църква.

# 175
Момичета,последния път вместо леща,сме взели жълт грах,разполовен. 😂 Някой готвил ли е такова чудо? Кажете рецепта? Да го кисна ли,да го варя ли преди това? Ето такъв е:

# 176
Не бях виждала такъв грах, каква му е цената?

# 177
Леми,не си спомням точно,но под 2 лв ми се върти. С ММ пазарувахме преди две седмици сигурно и аз му казах да вземе една леща,той взел този грах. 😆 И аз хич не съм видяла. Чак днес забелязах,че е някаква странна "лещата". Ще пробвам тези дни да го направя на яхния с пиле,като другия грах. Преди това мисля да го накисна. Ще видим какво ще се получи.

# 178
И аз бих го накиснала. Виж тук някакви рецепти, като гледам правят яхния, хумус, крем супи..
https://www.google.com/search?q=%D0%B6%D1%8A%D0%BB%D1%82+%D0%B3% … =672&dpr=2.75

https://www.google.bg/search?q=yellow+split+peas&oq=yellow+s … &q=greek+fava

https://www.kulinarno-joana.com/2014/06/gracka-fava/

# 179
Зехтинът на К-Класик при нас май стои на био щанда, не при другите зехтини.

Общи условия

Активация на акаунт