КАУФЛАНД - тема 55

• 44 387
  • 781
  •   1
Отговори
# 270
Ако няма мирис на гранясало (или на друго неприятно), мирише си, изглежда и на вкус е нормално, не виждам защо трябва да се хвърля. Мисля, че и преди е обсъждано в тази тема и повечето бяхме на това мнение.

# 271
Долче, ако не ти е спешно, довечера ще подуша Медикса, че сутрин хич ме няма с обонянието.
За олиото - нищо му няма. Ако мирише лошо го хвърлете, но иначе не.
И при нас имаше постери за отменената промоция.

П.П.
Долче, отворих го, много приятно ухае. Не е изкуствена миризма, но баш мента не усетих аз.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 05:27 от DeVa®

# 272
Долче, тези от брошурата, в тарелки са, от витрината на самообслужване.

# 273
Дева, мерси! 🙂 Значи ще взема от ябълката с мента да го пробваме.

# 274
  • София
Скрит текст:
Дева, а ще отвориш ли лееекичко капачката, за да кажеш как мирише? Притеснява ме да не е някакъв много "изкуствен" и натрапчив аромат на ябълка и мента...Аз искам да вземем още поне един Медикс за ВЦ и да е с различен аромат.
Тази вечер взех намалени моцарели (благодаря, че ми казахте кой цвят да гледам🙂), днес и двата вида бяха с етикети с намалените цени. Също имаше нарове по 62 ст за брой и взех няколко, около килограм свински гърди Аризона по 4,59 лв, 2 пасти за зъби и 1 опаковка рукола по 1 лев.😃 Имаше и някои други неща- изгодни, макар и не точно на огромно намаление. Но сме заринати още с някои зеленчуци и пропуснах този път.
Пред магазина направо се стреснах като погледнах към мястото, където слагат промо плакатите за следващата седмица🤣 Имаше жълти плакати с огромни снимки на бутилки с олио (Бисер може би) с надписи, че се отменя промоцията на олио по 3,69 лв в събота, 19.03.2022г. Тази информация вече я знаех от тази тема, но някак ме изненадаха плакатите... 😄 Дано наистина да няма истерии като миналата седмица!
[/spoiler]  Долче, тези хубави намаления към колко часа се случват? Благодаря.

# 275
Здравейте! Виждам, че темата за олиото много се коментира, да Ви попитам нещо и аз за него. Миналата година в началото си купих 10 бутилки Бисер по 2 литра ( така си пазарувам да не се разкарвам постоянно до магазина) След 2-3 месеца слизам в мазето няма нито една, моя мъж каза, че съм се оливала с него. Вчера търсих нещо в мазето и намирам 8 бутилки от него зад едни кашони,  дата на годност 20.08.2021 гд. Та въпросът ми е може ли да се ползва? Разгледах го добре, бистро си е, аз искам да го хвърлям, той не дава. Звънях на фабриката, но не можах да се свържа с никой. Никога не съм се запасявала така, че нещо да мине срока на годност. Според Вас какво да го правя?
Благодаря Ви!
Аз не бих го изхвърлила.

# 276
И аз. Щом не е развалено си го ползвай.

# 277
  • София
Срокът на годност е периода, в който производителят гарантира, че му е хубав продукта. След това има още много време, в което е добър. Просто не е гарантирано. Не бих хвърлила олиото. Само ако е променило вкуса си и мирише на гранясало.

# 278
  • София
Олио не се изхвърля! Ако мирише на граниво, става за дизелово гориво.

# 279
Ако е съхранявано правилно, едва ли ще му има нещо на олиото.
Ние днес имахме и листовки по пощенските кутии, че утре няма да има промоция на олио 😅 И в магазина имаше същите.
Нямаше бяла Фамилия...🙄🙄🙄 А специално заради нея ходихме...
В Пловдив в кои филиали /освен на Брезовско шосе/ има изрезки от сьомга, замразени? В нашия мини филиал не съм виждала...🤔
В. U. 2, около 20-21 часа, но понякога намаляват и по-рано...Но е различно за всеки филиал, както и в нашия няма чак всеки ден такива намаления.
Днес взех червени чушки, да не излизам с празни ръце. Медикс за ВЦ с ябълка забравих и паста за зъби...🥴

# 280
Вчера пазарувахме и един господин беше взел стек захар. Жената му каза,че има ограничение до 5 пакета,но той нещо взе да се умилква и му ги маркира на две бележки по 5. 🙄 Та и с олиото не знам дали ще го спазват.

# 281
И ние имаме бележка за олиото в пощата и в магазина имаше грамадански постери отвън и вътре.
Чакам и аз да порасне деня и да се затопли да ходя вечер за оферти . Joy

# 282
Прави ми впечатление, че след "Битката в Кауфланд"  в нито един хипер маркет не предлагат акция на олио.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 20:03 от Пролетно цвете

# 283
В Билла на 4 лв олио ама рафта беше празен Wink най- Евтимово налично беше по 4.49

# 284
  • Бургас
При нас до информация имаше табела,че утре май ще има на 3 и нещо,но бързах и не видях хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт