КАУФЛАНД - тема 55

• 44 392
  • 781
  •   1
Отговори
# 285
Табелата е, че няма да има олио по 3,69 лв. 😉

# 286
  • София
Прави ми впечатление, че след "Битката в Кауфланд"  в нито един хипер маркет не предлагат акция на олио.
Смеят ли😂😂😂

# 287
А и навсякъде вече има предостатъчни количества...но по 5-6 лева. Хората се запасиха вече и сега при тази цена няма чак толкова много желаещи за битки и за купуване на повече от 1-2 бутилки с олио...😷

# 288
Ремонтират ги вече , ако я върнете защото не ви харесва връщат парите , но ако има някаква повреда я пращат на ремонт
Нашата безкабелна е Бош...За тази цена и от Кауфланд с 3 г гаранция...бих я купила! 😃 Не ремонтират уредите при рекламация, а направо връщат пари.🙂
Откога е информацията? Преди няколко дни жена връщаше развален уред на Информация и и' казаха, че не пращат за ремонт...🤔
А преди 2-3 месеца на мен също ми казаха, че не ремонтират уредите...

Не ремонтират уредите от собствените марки и на уредите на Зора до 25 лева.

# 289
  • Ст Загора
Аз върнах мин година около октомври, четка за зъби на Филипс, не работише. Върнаха парите.

# 290
Прави ми впечатление, че след "Битката в Кауфланд"  в нито един хипер маркет не предлагат акция на олио.

Няма и да има вече на промоция...
Точно с една касиерка това си говорихме, че един вид сами сме си били виновни Joy

# 291
  • Ст Загора
Да, хората са виновни... А онази реклама по Бтв за олиото наречена репортаж? Точно няколко дни преди промоцията в К предната събота. Съобщиха, че олио станало 5лв, Еми ето резултата избиха се хората за олио в събота.

# 292
Абе, каквато и да е промоцията, не може на пазар като на война.
Добър пазар направи тази вечер и пак не разбрах как помъкнах две торби.
Бадемово мляко нямаше, взех оризово. Проверявах го на скенера, че цяла седмица стои етикет с редовна цена.
Харесах си и едно сладко от кайсии на К-фаворит, дано да е хубаво.
От плод-зеленчука взех малко чери, малко моркови и намалени био банани, авокадо, сливи, пъпеш и едно дъбово листо. Магданоз нямаше, беше свършил.
И пак забравих да си взема една маска за коса на Агива.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 23:42 от Дидичка

# 293
Благодаря на всички, които ми отговориха и благодарение на тях олиото беше спасено Satisfied. , аз щях да го хвърля. Отворих бутилка, бистро е и на нищо не мирише.Днес готвих с него, наистина нищо му няма.
Още веднъж благодаря !

# 294
  • Бургас
Айде,на 26 март ще има 1л зехтин за 5.99
Дано не се повтори сценарият!

# 295
Няма да е екстравърджин, нали?

# 296
# 297
ейй умориха го този народ, човек не може да си поспи в събота, утре ще тичам за гофретника на лидл, другата събота за зехтин.

# 298
Няма как да е. Къде ни е девойчето, което пускаше линк за новите брошури в полунощ?

Ха, докато пиша и тя вече ни ощастливила. Flowers Hibiscus

# 299
Няма да е екстравърджин, нали?
Няма, помаче е.

Общи условия

Активация на акаунт