КАУФЛАНД - тема 55

• 44 409
  • 781
  •   1
Отговори
# 300
Еми, много е хубава брошурата.
Кърпички Нежелан тъкмо ми трябват. И пръчиците с кашкавал ще ги заредя, че малкото много ги харесват.
От тези неща 1+1 очаквам да не видя ни едно. Представям си презапасяването да е на ниво.

# 301
Направиха протокол че не работи и я изпратиха на ремонт , долу горе след месец я върнаха .

# 302
Еми, много е хубава брошурата.
Кърпички Нежелан тъкмо ми трябват. И пръчиците с кашкавал ще ги заредя, че малкото много ги харесват.
От тези неща 1+1 очаквам да не видя ни едно. Представям си презапасяването да е на ниво.

Те тези от 1+1 са толкова надути като цени, а някои са и фалшиви.
Финиш сега във Ф. е 11.49, в К. 1+1 е 22.99, което е същото, но друго си е да напишем 1+1. Joy

# 303
Да😅 И виното от 5 литра е 1+1, а редовно го пускат на промоция за около 8 лева. Само че сега, като е 1+1, трябва да купиш 2 броя...😁
Не харесах много неща...засега...В събота няма да тичам за зехтин от маслиново кюспе.😉

# 304
Благодаря за брошурата. Харесах си малко неща, но ще трябва да ходя. Фурмите тези ли бяха без добавена захар? Иначе да отбележа, че кафето ми  е увеличено от 7 на 9 лв! Сега ще чакам да ми вдигнат и мартинито ми Cry и ще съм много разочарована от тях

# 305
  • Pazardjik
Кафето и аз забелязах , че е вдигнато още преди 1-2 седмици . Зехтина за готвене ли е ?

# 306
  • Бургас
Тези фирми много ги харесвам. Ще взема пак,че последните два пакета вече ги няма.

# 307
А зехтина 1+1  Елеас, хубав ли е ..
Евентуално ако успея да се добера до наго😄

# 308
Софи, аз го харесвам защото няма горчива нотка. Сега съм в чуденка него ли да взема или гръцкият от Лидъл.

# 309
В Кауфланд всичко е спокойно и всичко е налично. Най- евтиното олио е 4.29 Wink
Взех бутчета обезкостени , чушки и торби за смет . И аше доста намалени месо и риба с оранжеви етикети

# 310
Почти нищо не харесах от новата брошура.
Ако имам път натам, може да взема един шоколад Мерси и един пакет боб.

# 311
Относно въпроса за олиото преди няколко страници, искам да пусна една полезна брошура, която разяснява въпроса.
https://www.bfsa.bg/userfiles/files/KH/best_before_bg.pdf

А ето и още малко информация:
Цитат
Много от българските потребители не правят разлика между маркировката върху етикета за „използвай преди“ и „най-добър до“, които се поставят на продуктите.
Храната трябва да се изхвърли, ако е превишен срока „използвай преди“. Ако обаче на продукта е отбелязана дата за „най-добър до“, тя определя срока на трайност и ако храната не е с променени вкус, цвят, мирис, може да се консумира след изтичане на срока на трайност с няколко дни, дори и повече (например макаронени изделия, ориз, боб, варива, консерви, олио, зехтин). Този маркер посочва срок за свежест и най добър вид, но храната е годна за консумация. Недоброто разбиране на понятията води и до висок процент на изхвърлена годна храна.

# 312
Фурмички ще си взема, домати, друго не запомних. Моят Ариел поскъпнал. Ама то кое по-напред да складира човек?!

# 313
  • ВАРНА
Някой знае ли в кой магазин във Варна има автомат за стотинки, че съм събрала доста?

# 314
Кауфланд Владиславово има машина за стотинки, точно до "Информация" е.

Общи условия

Активация на акаунт