КАУФЛАНД - тема 55

• 44 383
  • 781
  •   1
Отговори
# 315
Термоклинът хубав ли е?

# 316
По-тъмнозеленият, който мирише на бор, ми е ясен. 🙂 Обаче ми е чудно дали този с ябълка и мента са го докарали да не мирише на нещо изкуствено и натрапчиво...
Хубав е, миризмата не е натрапчива, а приятна. Аз само него ползвам, откакто го има. Последният път разнообразих с бор.

# 317
На тиганите за палачинки Брио (които ще са по около 10 лв другата седмица) им се нагрява доста дръжката. 🙂 Има една вдлъбнатина (или две, не помня) за пръстите отдолу. Уж, за да е по-удобно за хващане, обаче хващането точно там не е много добра идея, когато се нагрее почти половината дръжка...😃
Jozepha, мерси. След малко ще ходя и дано не са изкупени ябълката с мента. 🙂 Вчера беше свършила бялата Фамилия, а предимно заради нея ходих.😐

# 318
  • София
Прахът за пране Есекс в голяма кутия от новата брошура става ли? Някой с опит?

# 319
  • Ст Загора
Прахът за пране Есекс в голяма кутия от новата брошура става ли? Някой с опит?
Пере, купувала съм. Не е Уау, но пере. Май е за бяло и светли цветове има избелители на кислородна основа.

# 320
  • Пловдив
А какви са тези автомати за стотинки ?

# 321
  • Ст Загора
А какви са тези автомати за стотинки ?
Пускаш дребни стотинки и ти дава купон за дадена сума. Като не всички стотинки приемал, но повечето. При нас няма за жалост.

# 322
  • Бургас
Машината не е ли само за жълти стотинки?

# 323
  • София
Здравейте. Пробвали ли сте този зехтин?
Дали е горчив?

# 324
  • Пловдив
Благодаря.

# 325
Есекс прах съм купувала преди години, бях доволна. Този е 100 пранета, на мен ми е прекалено много, супер е цената, но ще се въздържа.

Зехтинът съм го купувала, нямам спомен дали е бил горчив, но аз харесвам горчиви и пикантни.

# 326
Машината не е ли само за жълти стотинки?

В нашия филиал е за всички стотинки - 1,2,5,10,50, 1 лв и 2 лв. Машината изкарва едно като билетче. То се дава на Информация, а оттам издават пластика с логото на К. заредено със сумата.
Пластиката е еднократна. Всеки път дават нова.
Питала съм ги защо не зареждат парите в същите пластики, за да не хабят само пластмаса - не можело да настроят системата?!

# 327
  • София
Само такъв зехтин (Aleas) купувам, даже си има вкус на маслини. Използвам го само за салати, но задължително имам вкъщи една бутилка резерва.
Пускат го на промоция по 10лв бройката регулярно.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 19:52 от Happy eyes

# 328
  • София
Само такъв зехтин (Aleas) купувам, даже си има вкус на маслини. Използвам го само за салати, но задължително имам вкъщи една бутилка резерва.
Пускат го на промоция по 10лв бройката регулярно.
Точно за салати го искам, но напоследък попадам само на горчиви и директно изхвърлям.

# 329
Как така ги изхвърляш? Пращай ми ги на мен Joy

Общи условия

Активация на акаунт