КАУФЛАНД - тема 55

• 44 384
  • 781
  •   1
Отговори
# 255
Прибрах се днес и направих един бърз пазар.
Краставици късополодни, съвсем прилични са. Зехтин, тяхната марка. На щанда при другите зехтини го намерих, не на пътеката. Шоколади Рошен. И най-големият удар - дезинфектант от 20 на 2 лв., по литър. Взех 2 Simple Smile
Олио не съм гледала, не ми трябва. Домати взех от Т маркет, по 2.69. Доволна съм.
А, и Медикс за тоалетна. Оказа се, че той е голяма опаковка, та цената е ОК.

# 256
Черният Медикс за тоалетна на какво мирише горе-долу? Взехме, но е под други покупки и не съм го помирисала. Много се чудех между него, Океан (синята опаковка) и ябълка с мента. Синята опаковка вероятно ще ми допадне като аромат, а ябълката с мента как е? Лавандулите не ги харесвам особено като аромат...

# 257
Долче, черният ми е любим, много на чисто и свежо ухае. Но много пъти купувам такъв и сега купих ябълка и мента. Не съм го помирисала, имам още малко от черния.

# 258
Дева, а ще отвориш ли лееекичко капачката, за да кажеш как мирише? Притеснява ме да не е някакъв много "изкуствен" и натрапчив аромат на ябълка и мента...Аз искам да вземем още поне един Медикс за ВЦ и да е с различен аромат.
Тази вечер взех намалени моцарели (благодаря, че ми казахте кой цвят да гледам🙂), днес и двата вида бяха с етикети с намалените цени. Също имаше нарове по 62 ст за брой и взех няколко, около килограм свински гърди Аризона по 4,59 лв, 2 пасти за зъби и 1 опаковка рукола по 1 лев.😃 Имаше и някои други неща- изгодни, макар и не точно на огромно намаление. Но сме заринати още с някои зеленчуци и пропуснах този път.
Пред магазина направо се стреснах като погледнах към мястото, където слагат промо плакатите за следващата седмица🤣 Имаше жълти плакати с огромни снимки на бутилки с олио (Бисер може би) с надписи, че се отменя промоцията на олио по 3,69 лв в събота, 19.03.2022г. Тази информация вече я знаех от тази тема, но някак ме изненадаха плакатите... 😄 Дано наистина да няма истерии като миналата седмица!

# 259
И аз преди 2-3 дена точно същото се чудех за черният и зеленият Медикс.

# 260
По-тъмнозеленият, който мирише на бор, ми е ясен. 🙂 Обаче ми е чудно дали този с ябълка и мента са го докарали да не мирише на нещо изкуствено и натрапчиво...

# 261
Аз в събота рано сутринта ще съм в района на Кауфланд и ще ви кажа има ли нови боеве или не Wink иначе, Кауфланд направиха всичко възможно да се рязберез че олио на прИможия в събота няма да има - обявява се по уредбата, плакати, имейл дори имам

# 262
Явно наистина не искат да се стига до същите ситуации...Браво, впечатлена съм.😃

# 263
Явно наистина не искат да се стига до същите ситуации...Браво, впечатлена съм.😃
Или се предпазват от глоби

# 264
Предната промоция на вертикалната прахосмукачка Айко , казах че моята я върнах като казах че е доста слаба и ми върнаха парите , баба си взе същата и изгоря , върнах я като мислих че ще върнат парите но не, изпратиха я на ремонт . Още тогава бях писала
И на мен отказаха ремонт, а много настоявах. Около Коледа.
Даже и на националният им телефон бях звъняла и от Отдел обслужване на клиенти също ми казаха, че "нямат практика да ремонтират".

# 265
Ще взема да им звънна или да им пиша, защото ми е много интересно каква ще е официалната позиция. 🙂 Тоест...правили са протокол за ремонта? След колко време я отремонтираха?

# 266
Пуууу, най-накрая се добрах до безценните пилешки бутчета. Цяла седмица ги преследвам и все изкупени.

# 267
  • Стара Загора
При нас има флаери по пощенските кутии за отмяната на промоцията на олиото от събота.

# 268
Соул, кои са бутчетата? От витрината или опаковани?

# 269
Здравейте! Виждам, че темата за олиото много се коментира, да Ви попитам нещо и аз за него. Миналата година в началото си купих 10 бутилки Бисер по 2 литра ( така си пазарувам да не се разкарвам постоянно до магазина) След 2-3 месеца слизам в мазето няма нито една, моя мъж каза, че съм се оливала с него. Вчера търсих нещо в мазето и намирам 8 бутилки от него зад едни кашони,  дата на годност 20.08.2021 гд. Та въпросът ми е може ли да се ползва? Разгледах го добре, бистро си е, аз искам да го хвърлям, той не дава. Звънях на фабриката, но не можах да се свържа с никой. Никога не съм се запасявала така, че нещо да мине срока на годност. Според Вас какво да го правя?
Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт