КАУФЛАНД - тема 55

• 45 531
  • 781
  •   1
Отговори
# 360
Мен конкретно стелките от Брошурата ме интересуват. Търся гумени, а тия ме съмняват, че са такива.

# 361
Тези не са гумени. Мъхеста материя са. Гумените са на цена около 20-25лв.

# 362
Някой ако ходи дали ще му бъде удобно да погледне формата за печене с падащо дъно с какъв диаметър е

# 363
Долче, при нас има много мокри кърпи Wickies. Цената е същата, 1.19. Купих. Имаше и много от WC гела с ябълка и мента.
Всичко, което си бях набелязала, намерих. Лимони, фурми, салам Орехите, кашкавал Белииса, гевреци със сусам, консерви скумрия, замразен грах. И други неща, извън брошурата. Доволна съм.

# 364
В Кауфланд продават ли овес?

# 365
За овесени ядки ли питаш? Има, като тези на Лидл, едри и дребни. На Лидл са по-чисти.

# 366
Леми, ако питаш за овес, а не за овесени ядки- не съм виждала...но и не съм гледала особено.
Дева, при нас пък има само много празни кашончета от Wickies...😅

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 21:04 от dolce miele

# 367
26 см е формата.

Някой ако ходи дали ще му бъде удобно да погледне формата за печене с падащо дъно с какъв диаметър е

# 368
Овес на зърна, ще рупаме храната на конете 😂

# 369
Взех от стари промоции чаршафи с ластик, но чак сега прочетох, че са за бокс спринг легла с височина до 35см. Според вас дали ще стои добре на обикновено легло с височина на матрак 20см, някой позлвал ли е от тези чаршафи.

# 370
  • София
Купих праха за пране Есекс. Мирише приятно. Simple Smile  и за писанка взех 10 кутии гурме голд с парчета месо, че пастет не харесва.  За нас, един ананас. Много хубав си избрах, ще се опитам да го окореня и засадя.

# 371
Ще ме навиеш и мен за Есекс. Simple Smile Помня, че нямаше впечатляващ аромат, но явно са го подобрили. Освен това ползвам винаги Семана, тя е със силен и траен аромат.

# 372
Някъде в Пловдив има ли от бялата тоалетна хартия Селтик не ароматизирана.

# 373
  • София
Ще ме навиеш и мен за Есекс. Simple Smile Помня, че нямаше впечатляващ аромат, но явно са го подобрили. Освен това ползвам винаги Семана, тя е със силен и траен аромат.

Дева, този път погледнах какво пише на опаковката. С подобрена формула е.

# 374
Леле, как се нахендрих в Кауфлаааааанд...
Имаше цял стелаж лалета луковици - 3 броя за 10 стотинки. Награбих като невидяла десетина саксийки и утре очевидно ще садя лалета в градинката пред блока.
В тази връзка, ако някой знае как се садят лалета, цялата съм в слух.
Иначе ще ги закопая, ще ги полея и което оживее - оживее.

Останалото беше скромно, взех си грозде, жълти чушки, шоколад и намалени печива от пекарната.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 14:38 от Дидичка

Общи условия

Активация на акаунт