КАУФЛАНД - тема 55

• 45 517
  • 781
  •   1
Отговори
# 375
  • На изток от Ада
Аз взех 6 кутийки лалета

# 376
И ти ли, сестро...
Кажи как ги разсаждаш, че по-кьопав градинар от мене едва ли има.

# 377
Аз щях да взимам още миналата седмица 😁 Обаче се самоубедих, че не са хубави, че са поувехнали...Но при нас не бяха и в много хубав вид.

# 378
  • На изток от Ада
АЗ не знам за село ли ги взех, в апартамент сме.
Някой видя ли тези храсти какви видове са са?

# 379
Долче, за тези прибори ли питаше https://www.kaufland.bg/asortiment/oshte-ot-asortimenta/tasty.html
Само в някои магазини са, има списък. Аз пък сега ги видях в сайта и ми станаха интересни, къде стояха в магазина да ги потърся?

# 380
Извинявай,  но не откривам списъка ..
Може ли да го напишеш..😊☺️

# 381
Извинявай,  но не откривам списъка ..
Може ли да го напишеш..😊☺️
*Продуктите с марка TASTY се предлагат в следните хипермаркети Kaufland: гр. София, ул. Филип Аврамов № 3, гр. София, ул. Хайделберг № 1, гр. София, ул. Скопие № 1, гр. София, ул. Кукуряк № 3, гр. София, ул. Хан Кубрат № 61, гр. София, бул. Петър Дертлиев № 56, гр. София, ул. Резбарска № 7Б, гр. София, бул. Тодор Каблешков № 3, гр. София, бул. Ген. Тотлебен № 36, гр. Пловдив, бул. Освобождение № 47, гр. Пловдив, ул. Македония № 97Б, гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе № 127, гр. Варна, бул. Република № 60, гр. Варна, ул. Христо Смирненски № 2, гр. Варна, ул. Д-р Петър Скорчев № 2, гр. Бургас, ул. Янко Комитов № 8, гр. Русе, бул. Липник № 8, гр. Шумен, бул. Симеон Велики № 28, гр. Хасково, бул. Съединение № 44, гр. Видин, бул. Паноя № 41, гр. Монтана, бул. Трети март № 139, гр. Перник, ул. 6-ти май № 1, гр. Стара Загора, ул. Стамо Пулев № 2, гр. Пазарджик, ул. Димчо Дебелянов № 3, гр. Добрич, ул. Дунав № 55, гр. Разград, бул. Априлско въстание № 3А, гр. Силистра, ул. Н. Й. Вапцаров № 8, гр. Плевен, ул. Гренадерска № 119, гр. Ботевград, бул. Цар Освободител № 35Б, гр. Велико Търново, ул. Краков № 2Б

# 382
Iknik, да, точно за тези питах! 🙂 Аз си харесах щипките със силиконови накрайници...Значи, в Тракия стояха като влезеш в магазина и тръгнеш напред, отдясно на основния коридор. На тясната страна до коридора мисля, че се падаха, отдясно. Помня, че бях проверила все пак къде стои инката (която знам, че я няма😅), погледнах кафетата- те бяха отляво. А тези продукти бяха отдясно. В тази част на магазина бяха. На Брезовско шосе също бяха разположени на тясната страна откъм коридора- забелязваха се, преобладаваше мисля тъмен цвят (сиво или черно)+ синьо.

# 383
  • На изток от Ада
В Стара Загора са на специален рафт тези неща на Таsty. В началото на магазина като влезештам има и други прибори.

# 384
Да, имат си специален щанд и в Пловдив. Но в близкия ми филиал ги няма...много е малък. 😄

# 385
  • На изток от Ада
Да и нашият К е малък и ги няма. Но минаваме и през другият та знам.

# 386
Аз си харесах една тенджера на Ръсел Хобс, обаче 60 кинта, ще чакам някоя примоция, дано ме огрее. 😁
Иначе, вчера уважих офертите 2за1 със зехтин и салам, едва заварих последни бройки.
Долче, щипките които си харесала, дали стават за барбекю? Нашия Кауфланд е малък и смотан и сигурно няма да ги има.

# 387
Не са подходящи за открит огън или да се слагат директно върху котлон...Иначе трябва да са си като силиконовите формички и прибори- издържат на поне 200 градуса. Накрайниците...горната част мисля, че не беше силикон...но не помня какво беше 🤔 От Лидъл имам неръждаема щипка за барбекю точно, направо беше за без пари (2,99 лв); пускат ги заедно с други грил аксесоари. 🙂

# 388
От Лидъл имам неръждаема щипка за барбекю точно, направо беше за без пари (2,99 лв); пускат ги заедно с други грил аксесоари. 🙂
Имам такава от Кауфланд, обаче е огромна, много е неудобна за ползване, отделно, че трябва с две ръце да я стискам 😄
Точно силикона ме притеснява в другите щипки.
Ако пуснат отново в lidl без силикон, свиркай.

# 389
Нищо огромно няма в лидълската, даже е много удобна и за една ръка. 🙂 Представлява нещо като "ножица" като типаж, опаковани са в картонени кутии, имаше и метални шишчета и още нещо.
Скрит текст:
Нещо от този тип, но е по-фина и симпатична:

Обаче искам и силиконова щипка, за да не се притеснявам, когато я използвам с тигани/тави с по-специално покритие...😉

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 09:48 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт