КАУФЛАНД - тема 55

• 45 388
  • 781
  •   1
Отговори
# 585
Някой връщал ли е без кутия ел.уред? Дали ще ми признаят гаранцията, майка ми е хвърлила кутията.
Щом ще правиш рекламация, не би трябвало да ти искат кутия.

# 586
Аз неправилно формулирах въпроса. Кафе машината се развали и е в гаранция. По телефона ми казаха , че третата година гаранцията се поема от Кауфланд и връщат парите. Та се чудя дали ще я приемат. Така или иначе ще ходя утре в магазина и ще се разбере,но реших да питам и тук.

# 587
Ще я приемат.

# 588
Да, гаранцията ти е валидна. Това за търговския вид се отнася за връщане без рекламация в рамките на месец от покупката.

# 589
  • На изток от Ада
Връщали сме не работещ уред без кутия. Мръннат ли, но дали парите на майка ми. Това преди години.

От мен две пижамки Дисни Принцеси за мен.

# 590
# 591
Багетите с подправки имат ли чесън?Еднакви ли са с тези в Лидл?Какви са им подправките?

# 592
Мерси за брошурата!
Виждам, пак има още поскъпвания. Парочистачка за 70 лв, кюфтета вече по 3,99 лв /вместо 2,99 лв/ и други, но не запомних всичките...

Морковел, купувала съм отдавна от багетите...едните бяха с масло и зелени подправки, а другите с чесън и масло, по спомен. За мен са същите като лидълските...🙂

# 593
Да,имат чесън едните,но са много вкусни.
Аз си харесах рендето за 5,50,че моето сдаде багажа. И се чудя на прахосмукачката за кола. Някой има ли я? Дали става?

# 594
Аз си харесах маслини Услу.
И краставици в събота.

# 595
Багетите с подправки имат ли чесън?Еднакви ли са с тези в Лидл?Какви са им подправките?

Нямат, и са по-вкусни от лидълските.

# 596
  • Русе
Нищичко не харесах от новата брошура. И тази седмица се отчетох само с един пакет кухненска хартия Селпак и 1 пакет великденски салфетки.

# 597
  • София
Багетите са много вкусни,зелените ни харесват най-много. Еднакви подправки имат, но лилавите имат и чесън.

# 598
Аз видях поскъпване и единичната завивка ТЕД, преди 2 месеца взех, за мисля 25 лв., сега е 30 лв..
И също , новото събиране на точки..
Имам ютията на Тефал, същата,  преди 4 год. Я взех на цена около 150-160 лв.
Чисто за рибки ни вземат..😄

# 599
Имам ютията на Тефал, същата,  преди 4 год. Я взех на цена около 150-160 лв.
Чисто за рибки ни вземат..😄

Проверих как вървят цените по другите магазини, на повечето места е 254лв. Тук пак добре, даже ненамалена е по-евтина.

Общи условия

Активация на акаунт