КАУФЛАНД - тема 55

• 45 400
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
  • На изток от Ада
При вас има ли тези пижами дамските за тези цветове.

# 571
Да се оплача.  Няма и помен от формите за печене дето исках да ми отиват на кухнята. Не, че си излязох без нищо де. Но съм разочарована.

# 572
Преди десетина дни въобще не съм обърнала внимание, че са ми маркирали едни ядки с етикет за 50% намаление на редовна цена. Бях взема 2 броя, едните маркирани с отстъпка, другите - на редовна цена.
За щастие, все още не бяхме ги нападнали, та ги носих вчера на информация. Намръщи се девойчето на информация, вика някой да се консултира, но ми върна разликата.

# 573
Хриси, не виждам зехтин в тазседмичната брошура...🤔
Бутертестото с 24% масло наистина ли е с масло?
Хубаво ли е сиренето Брей?

# 574
При нас формите бяха чисто черни нямаше такива цветове като на брошурата , но взех че от кога чакам 28ф
Да се оплача.  Няма и помен от формите за печене дето исках да ми отиват на кухнята. Не, че си излязох без нищо де. Но съм разочарована.

# 575
Два зехтина има тази седмица. Увеличени са, да.

# 576
И аз се разочаровах от формите, бяха чисто черни, нищо общо със снимката, само дето бих път до там като тази седмица има същите в Лидъл и ми е по-близо.

# 577
Дева, мерси...няколко пъти гледах брошурата и пак не ги видях 😅 Добре че си взехме от зехтина К-класик.
Скрит текст:
При тази цена, аз бих купила от Лидъл 1 л Примадонна деликато за около 10,40 лв.🙂 Намален е до 10.04. Харесва ми колкото К-класик.  

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 13:49 от dolce miele

# 578
Ей, все се каня да го видя този зехтин в Лидл. Одеве бях и пак забравих.
Долче, малко спам,
Скрит текст:
ама в Лидл имаше боти Челси са 19 лв. Доста им се чудих, не са лоши. Но малко остри ми идваха отпред. Абе за толкова пари са добре. Ще помисля, ако не ги разграбят.

# 579
  • Бургас
Валидна ли е промоцията с фикситата още?

# 580
На мен още преди няколко дни ми казаха, че вече няма...в събота или неделя май беше.

# 581
На мен в неделя ми дадоха ( Банишора), но явно е към края си тази промоция защото тук или в друга тема някой беше писал , че във филиала където пазарува са му казали , че са свършили наличност .
.

# 582
В Бъкстон вчера, единичен долен чаршаф с ластик памук 7 лв , имаше бройки.

И клетото олио 2 вида по 4,29 лв.

# 583
Някой връщал ли е без кутия ел.уред? Дали ще ми признаят гаранцията, майка ми е хвърлила кутията.

# 584
  • София
Някой връщал ли е без кутия ел.уред? Дали ще ми признаят гаранцията, майка ми е хвърлила кутията.

Искат да има търговски вид. Трябва да бъде в кутия. На мен не ми признаха рекламация, защото беше разкъсан найлона или фолио ли беше, не помня точно. Казаха ми, че няма търговски вид.

Общи условия

Активация на акаунт