КАУФЛАНД - тема 55

• 44 395
  • 781
  •   1
Отговори
# 750
Може и да е вярно за утре- обикновено зареждат още промо стоки и в четвъртък. За нехранителни важи със сигурност, но може би и с хранителните е така.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 19:07 от dolce miele

# 751
Пак направиха хората на идиоти
Като Лидл с кашкавала преди няколко седмици

# 752
Долче, за днес идеше реч, че чакали яйца......както и да е, купих си от Л.10, че нямах хич.

# 753
Те и без това тези яйца S не са голяма оферта. Не знам...малко ли зареждат или хората се подлъгват по цената без да знаят, че са малък размер?🤔

# 754
Определено цената е водеща и после когато разпечатат кората и им загорчава.
Подкокоросахте ме и аз си инсталирах безпроблемно приложението , тази вечер ще го пробвам да видим как е. Имам виенска шунка на КФМ  за добре дошла😀

# 755
И аз имам купон за шунката, но не ми е интересен. Обаче...за активиране на всеки купон ще трябва да даваме по 5 точки, така ли? 🤨

# 756
Днес в Билла видях 10 бр за 4 и нещо... Така, че си е за цената

# 757
Долче и аз така разбрах - даваш 5 точки , които преди това си събрал от пазар и имаш отстъпка в случая с шунката левче ... малко тъпо, а и имаш определен период от време да се възползваш.

# 758
Как така няма палет в яйца??? Служителката нали ми каза : щом са на промоция, значи задължително е заредено.
Още ми държи влага от кофти отношението на тази госпожа. Кауфланд казаха, че се извиняват за ситуацията. Моля, пак заповядайте!
В понеделник към 17ч яйца -няма; вторник към 16ч-пак няма; днес в 15ч-познайте...няма! Вчера изчаках на информация, управителят да провери какво се случва-" имаме инфо, че утре ще получим"....

Вчера ранен следобед имаше в Бъкстон, но бяха малко - 10-15 опаковки максимум, не знам дали зареждат.

# 759
Да, пазаруваш неща за 5 лв (🤔), за да получиш 5 точки и да можеш да си активираш купона...☺

# 760
При мен явно си работи приложението-и днес, и в понеделник сканирах картата, имам нови точки. Ето как изглежда к.б.( копие се води)
Скрит текст:

# 761
Дени, какъв е този евтин клин...и лютеница също? 😃

# 762
Лютеницата е насипна, едросмляна( става...), а клина е спортен-останали бяха 2 xs -странно кафяво с розово??? и един L -сив с черно( малко ми е голям, но за 6лв. бива).

# 763
Точките на какъв еквивалент покупка съответстват?

# 764
Дени, на малката бях купила сивия клин за 3,30 лв, намален с оранжев етикет. На кафявото се чудех (защото заради цвета не знаех дали ще го носи). И аз не знам кога са ги пускали в акция...

Общи условия

Активация на акаунт