КАУФЛАНД - тема 55

• 45 452
  • 781
  •   1
Отговори
# 225
Не могат да ме изкушат мен, Соул. Simple Smile

# 226
Въобще не правя реклама на олиото.Ако не беше писано тук,нямаше да видя ,че има кръст.Ползвам рядко олио и имам от преди някакво,купено от кварталния магазин. Просто тук се заформи яка доскусия,чак ми писна да чета за него  няколко страници назад.И един казва няма такова нещо,друг -има,ама снимките са от нета,ама не са истински.Дано се приключи дискусията с този кръст,че е досадно да четеш постове и страници само за едно и също нещо.

# 227
Дева, аз с празна бутилка искам да се сдобия някак. Smiley

# 228
Да не би да е проблем с доставките. Наистина много нетипично за Фантастико. Там и 10 минути преди края на промоцията стоките ги има. Нашият е много голям.

В събота търсих брашно Топаз мел и нямаше.

# 229

Празна, обаче малка, от 500 мл, имам от Кръстова гора. Наистина с кръстче, за светена вода.

# 230
Ама така или иначе Кауфланд направиха добър удар, разчитайки на стадното чувство на българите.

Тази промоция не е планирана в последния момент. Олиото така или иначе щеше да се изкупи.

Нямаше филе от херинга, свършила. А е само втори ден на брошурата.

Няма значение кой ден е, някои хранителни продукти се изчерпват всеки ден и на другия ден пак доставят.

# 231
  • СОФИЯ
Попитах, не очакваха нова доставка конкретно на филето от херинга. СФ, Младост 3.

# 232

Празна, обаче малка, от 500 мл, имам от Кръстова гора. Наистина с кръстче, за светена вода.
И аз! 😃

Казах, че "рекламата" е на бутилките. За самото олио никой нищо не казва.

# 233
Само на мен ли не ми е било досадно да чета за олиото с кръста? 😜😄
Дева, не могат да ме изкушат и мен с олио, брашно и захар...
Някой има ли впечатление дали на касите се спазват ограниченията за олио, брашно и каса? Питам от чисто любопитство. 😀 Все не мога да видя хората на опашката около мен да са купили по повече от 1-2 броя (говоря за тази седмица откакто има ограничения в бройките).
Как са фефероните на Брей? Хубави ли са?
При нас моцарелата лайт беше с редовна цена (предполагам, че просто не бяха сменили етикетите, не съм проверявала цената на сканиращо устройство)...
Скрит текст:
Имаше и друг артикул, който в понеделник беше по етикет с редовна цена и в двата филиала, които посетих тогава. А вчера чух 2 служителки от персонала да си говорят, случайно дочух "Така е...като работят по-малко хора..."
Какво трябва да значи това описание на мляното телешко? 🤔 Те всички са родени и отгледани, ама къде? 🙂

Похвалвам термометъра за месо. 🙂 Доволна съм. Не знам каква е технологията вътре, но след измерване на 90 градуса доста бързо измерва и по-ниските температури.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 15:15 от dolce miele

# 234
Днес си взех Милде и съм доволна. Имаше доста бройки.

Обаче и Ариел е поскъпнал, сега продават опаковка за 60 пранета за 19.99, а преди взимах такава за 80 пранета за 18.99/19.99.

За разлика от последния път, в който ходих днес си имаше от всичко на промоция - захар, брашно, олио и т.н. Не се загледах много в олиото, но ми се мярна нещо на 4.29 (със сигурност под 5 лева) и май си беше редовната цена това.

# 235
Долче, намалената моцарела не беше ли другата, в тъмната опаковка?

# 236
Довечера ще ги пробвам фефероните и ще ти кажа.

Лилава Фамилия взех, ще ми ароматизира половината къща, ама само от нея имаше. И две кутии капсули за кафемашината, в третата някой беше ровил.

# 237
Долче, намалената моцарела не беше ли другата, в тъмната опаковка?
Хриси, тази е (не е тъмносиня, но 45% май не се води лайт🤔🤔- обикновено вариантите лайт са в светлосиня опаковка):

Явно съм се подвела не само по светлосиния цвят, ами и по описанието на скира под моцарелата. 🙂 И все пак, не забелязах вчера оранжев етикет при моцарелите. Може вече да са сложили.

# 238
Е, да, точно тази е намалена. Лайт моцарела е с опаковка като скира на цвят. Затова написах тъмната опаковка.

# 239
Хриси, аз това на снимката го виждам като светлосиньо, но не е лайт...Обикновено със стандартната масленост са в тъмносини опаковки  но явно в Кауфланд не е така 🙂

Общи условия

Активация на акаунт