Пазаруване от trendyol.com

• 55 146
  • 98
  •   1
Отговори
# 75
Преди няколко месеца попаднах случайно на въпросното приложение и реших да го разгледам. Като нов потребител ми бяха предоставили доста примамлива отстъпка под формата на код и реших да поръчам нещо за проба. Таа, заложих на спортни сакове на марката Пума като два броя ми излезнаха 14 лв. Бях доста скептично настроена за тези пари да пристигне оригинална пума, в БГ сайтовете въпросните сакове варираха между 90-130 лв. бройката, но си казах проба-грешка, каквото и да дойде, ще ги прежаля тези 14 лв.
Доставката отне около 10 дена като ги получих в офис на Еконт. Бях приятно изненадана като отворих пратката - всичко беше наред, саковете оригинални с всички етикети за автентичност и добре опаковани. Поръчвала съм доста артикули маркови обувки, чанти дрехи. Всичко, което съм получила е било перфектно, без реплики, повредени или несъответстващи продукти. Като цяло аз съм доволна, в момента съм в очакване на поредната чанта.

# 76
  • София
Дайте да видим поръчаните неща, ако може 🙂

# 77
Здравейте,
искам да върна пратка , но ми казва, че нямам въведен IBAN.
Отивайки в профила си, не намирам къде да го въведа ??"

Същият проблем се  появи и при мен. И аз не го намирам този бутон за IBAN? Има ли някакво развитие при вас или ще пием по една студена вода?

# 78
Здравейте,
Моля за помощ.
Не съм поръчвала до сега. Харесах си разни неща. Виждам една цена, а като сложа артикула в кошницата, цената скача.
Има ли някакви тънкости тук?

# 79
Здравейте.
Как решихте проблема с телефонния номер. Не ми дава да финализирам поръчката. А код за потвърждение на телефона не получавам.

# 80
Здравейте,
Моля за помощ.
Не съм поръчвала до сега. Харесах си разни неща. Виждам една цена, а като сложа артикула в кошницата, цената скача.
Има ли някакви тънкости тук?
Има. Ако сте с код за намаление, той е ограничен като пари. Например отстъпка от 50%, но за максимум 30 лв.

# 81
Здравейте, за първи път поръчах преди няколко дни, но имам проблем. Днес получих имейл , че връщането на единия артикул е прието и ще ми възстановят сумата. Какво връщане, като аз още нищо не съм получила не разбрах... Какъв е този имейл и изобщо какво да връщам, пише да пусна пратката по куриер.... Какво да правя сега...

# 82
Пишете на асистент, не на чат бот.  На мен днес ми се наложи. Четат и  пишат на български.

# 83
Дайте да видим поръчаните неща, ако може 🙂

Разбира се, сега ще прикача снимки на някои находки. Както написах по-горе чакам чанта, днес поръчах още една на Пинко за 160 лв., пък като ги получа другата седмица ще пиша допълнително дали всичко е наред.

Както се разбира от снимките всяко нещо има баркод за автентичност, ако някой има въпросче да пита. 😁 тези нещица съм ги взимала буквално на безценица.

# 84
Пишете на асистент, не на чат бот.  На мен днес ми се наложи. Четат и  пишат на български.
Може ли да ми дадете линк къде да пиша с асистент? Опитвам се да анулирам поръчка, която е със статус "твоята поръчка се подготвя" , но с бота не става, затова ми трябва контакт със служител.

# 85
Yan25 не прави нищо, този артикул няма да ти го доставят и ще ти възстановят сумата по карта.
На мен четири пъти ми отказваха един и същ артикул, а уж го имаха наличен и приключих с тях.

# 86
Последно поръчах чаршафи,но те няма да ме изненадат,поръчвам ги за втори път.Интересното ще са чехлите Birkenstock за малкия младеж,с код ги намалих на 104лв.Говорим за ест.кожа,веган-а ги намаля даже на 60-70лв...

# 87
Реших да поръчам някои неща.
Как доставят?

# 88
Реших да поръчам някои неща.
Как доставят?

Предимно доставките са им с куриерска фирма Еконт, рядко има случаи да доставят със Спиди.

# 89
Здравейте. Помогнете ми да се ориентирам в номерацията за мъжки дънки, моля. По таблицата съвсем се обърках. Започват конкретните от 29. Това какво ще рече? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт