Пазаруване от trendyol.com

• 73 551
  • 129
  •   8
Отговори
# 60
Някой може ли да ми съдейства с етикет за връщане.Изтрих си профила,сега дойде поръчката и не мога да върна нещата.Пише,че можело с имейл адрес и телефон като гост,но не намирам в приложението да го има като опция.

# 61
Някой може ли да ми съдейства с етикет за връщане.Изтрих си профила,сега дойде поръчката и не мога да върна нещата.Пише,че можело с имейл адрес и телефон като гост,но не намирам в приложението да го има като опция.
https://www.trendyol.com/en/guest-order-authentication

# 62
Здравейте,
искам да върна пратка , но ми казва, че нямам въведен IBAN.
Отивайки в профила си, не намирам къде да го въведа ??
Моля  за помощ.

Благодаря:blush:

# 63
  • София
Много съм разочарована. Направих поръчка на 6 април, както и писах тук, днес сме 22 април, доставка нямам. Писах на съпорта, а оттам ми отказаха поръчката и ми възстановиха парите. Казаха ми пак да си поръчам артикулите, при което казах, че аз ги искам на цената, на която съм ги поръчала и че вече съм чакала сумати време за тях.

Нямам думи, повече няма да се излъжа да поръчам от този сайт, просто ме изгубиха. Никакво отношение, никакво съдействие. Решават да ми откажат поръчката и да ми върнат парите - без дори да ме уведомят чрез имейл.

# 64
Аз когато пуснах поръчка я разделиха на 2, половината дойде за около 15 дни, а втората половина над месец. Уж тръгнала, уж на кораб, уж на самолет. Дамата поръчка се водеше приключена, но се виждаше кой артикул чакаме. Никаква възможност някой нещо да каже къде се намира и ще дойде ли въобще. Е, дойде с Лео Експрес или нещо подобно, а първата част с DHL.

Такъв случай като твоя имах с Абаут Ю, поръчах раница на Десигуал на 61.10! Без пари буквално. Само, че аз исках розова, а бяха изпратили черна, а аз черна си имам. Върнах я, поисках розова, ами пуснете си поръчка. Да де, ама розовата вече не беше на 61.10, а на 124 лева, все пак грешката не беше моя. Нищо не можело да се направи, пуснете си нова поръчка и ще ви изпратим. Отговарят като някакви ботове и ако човек не е набутал пари не си заслужава да се занимава с тях.

# 65
Здравейте!
Още в средата на март върнах продукт на Трендиол, но все още нямам рефънд. Дала съм банкова сметка. От чата с изкуствен интелект ми говорят, че преводът бил нареден и че трябвало одобрение от моята банка. От моята банка съответно никой нищо не знае за такова одобрение. Някой сблъсквал ли е е с такъв проблем?

# 66
  • София
Здравейте,  досега не съм поръчвала от този сайт, набелязах си няколко неща, основно дрехи. Възможно ли е да задам офис на Спиди за доставка, неудобно ми е доставянето до вкъщи.

# 67
Здравейте!
Още в средата на март върнах продукт на Трендиол, но все още нямам рефънд. Дала съм банкова сметка. От чата с изкуствен интелект ми говорят, че преводът бил нареден и че трябвало одобрение от моята банка. От моята банка съответно никой нищо не знае за такова одобрение. Някой сблъсквал ли е е с такъв проблем?
Какво се случи с рефънда, възстановиха ли го?

Здравейте,  досега не съм поръчвала от този сайт, набелязах си няколко неща, основно дрехи. Възможно ли е да задам офис на Спиди за доставка, неудобно ми е доставянето до вкъщи.
Изпращат и с Еконт.

# 68
Досега направих 4 поръчки и вече не ми дава други отстъпки освен колелото.Какви наблюдения имате вие?

# 69
  • София
Отстъпките вече са много различни и цените постоянно се променят като добавиш повече артикули. За новите потребители от 50% вече са на 20%, ми казаха познати.

# 70
Всичко пристигна . Имат етикети за разлика от китайските. Аз поръчвам с наложен платеж. Знаете ли , че на Issomo в България струват над 700,00лв. спално бельо. Само него нямах и сега си поръчах от този сайт на нормална цена - 250,00лв. за комплект - 240/260 . Тяхната гъстота на нишките е най-голяма от всички продаващи спално бельо. Има на Cotton Box бамбук и сатен на цена от 114,00лв. Сигурно е свършил вече. Има на Тач за юноши много добри попадения. Купих си сандали от естествена кожа за 31,00лв. и 51,00лв. Имат невероятни рокли за елегантни дами и момичета. Радвам  се, че напълнях , че щеше да ми "олекне" джоба.

# 71
Да, поръчах си 4 дрешки с наложен платеж. Пристигат на 2 пъти, явно са от различни складове. Единият ми топ дойде днес с Еконт, въпреки че очаквана дата беше 30-ти. И аз мислех, че са турски, но някъде мернах в сайта Нидерландия, а самата поръчка дойде от Румъния. Топът изглежда точно като на снимката, материята е малко по-дебела, но мн ми харесва и ще си го запазя. Втората май ще пристигне от Турция. Ползвам аппа, там има по-големи отстъпки. При поръчка около 45 лева, доставката ми излезе безплатна.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 16:14 от Lavenderbites

# 72
  • София
Вчера,възстановиха сумата от поръчката. Супер бързо☺

# 73
Да, поръчах си 4 дрешки с наложен платеж. Пристигат на 2 пъти, явно са от различни складове. Единият ми топ дойде днес с Еконт, въпреки че очаквана дата беше 30-ти. И аз мислех, че са турски, но някъде мернах в сайта Нидерландия, а самата поръчка дойде от Румъния. Топът изглежда точно като на снимката, материята е малко по-дебела, но мн ми харесва и ще си го запазя. Втората май ще пристигне от Турция. Ползвам аппа, там има по-големи отстъпки. При поръчка около 45 лева, доставката ми излезе безплатна.
Повечето са турски марки, но има и други/световни.

# 74
Аз поръчвам често от сайта,до сега съм доволна.Цените са супер ,имаме няколко регистрации,така си дебнем оферти.Сега поръчах Birkenstock ,имам пет комплекта спално бельо от там,рокли,плажни шорти,нощници,чорапи,маратонки...Преди време нямаше доставка до БГ и поръчвах от Турският сайт чрез посредник-килим,нощни шкафчета,чанти,спално бельо....Вчера направих последна поръчка и имах 50% за нов потребител.С кодовете за отстъпка е доооста изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт