Пазаруване от trendyol.com

• 55 087
  • 98
  •   3
Отговори
# 45
Да, така е, цената скача при повече артикули Frowning1

# 46
Здравейте, като ви изпратят етикет  за връщане, с него отивате в Спиди/Еконт , и те го разпечатват, или ти трябва да си го принтираш. На етикета пише DHL,в Спиди ли трябва да отида. Благодаря

# 47
  • Plovdiv
Здравейте, като ви изпратят етикет  за връщане, с него отивате в Спиди/Еконт , и те го разпечатват, или ти трябва да си го принтираш. На етикета пише DHL,в Спиди ли трябва да отида. Благодаря
Вие си разпечатвате етикета и го давате на куриера. Със Спиди се връщат пратките.

# 48
  • Някъде в Европа...
Вие си разпечатвате етикета и го давате на куриера. Със Спиди се връщат пратките.
Явно е дискутирано, но съм пропуснала - безплатно ли е връщането?

# 49
  • Plovdiv
Явно е дискутирано, но съм пропуснала - безплатно ли е връщането?
[/quote]
Да, безплатно е.

# 50
  • София
Все пак реших да направя поръчка.. раздели ми ги на три такива, да видим кога ще дойдат и ще драсна за качеството. Изкушавам се за още една, но нека първо да дойде тази и ще го помисля.

# 51
  • В страната на мечтите.
При мен дойдоха две пратки с по една рокля, очаквам още една пратка с всички останали неща. Засега съм 50 на 50, защото едната рокля е много хубава, памучна, а другата е доста гадна материя и не е какъвто цвят беше показан в сайта. Ще видим какво ще стане с другите - обувки, дънки и тениски.

# 52
Аз си получих чантата на Валентино, разкошна е! Излезе ми 57 лв, в Модиво цената е 160лв. Супер доволна съм отново Smiley
https://ty.gl/2ko9xtcdo3wuh

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 19:29 от Gorda mama

# 53
Моля да пускате линкове, за да е полезна темата. Simple Smile
Благодаря!

# 54
И ,ако може да споделяте как са ви излезли на ниски цени нещата? Чантата на Валентино в частност.

# 55
  • София
И ,ако може да споделяте как са ви излезли на ниски цени нещата? Чантата на Валентино в частност.
На мен ми излезнаха много изгодно с промоционалния код за 50% намаление като нов потребител - това за първата поръчка.

Сега чантата я цъкнах, с код, който са ми пратили излиза 70 лева.

# 56
В момента чантата е 97лв., ако е първа поръчка има и 40лв. намаление.

Моята поръчка не можаха да я изпълнят, автоматично ми я отказаха, след две седмици чакане и възстановиха бонуса за
първа поръчка, ще пусна друга, но ме разочароваха.

# 57
Когато сложите артикула в кошницата, отгоре излизат 2 кода за намаление и пробвате с кой е по-евтино.

# 58
  • на морето
Харесах си костюм, но ме притеснява връщането, ако не ми стане.
Значи разпечатвам и отивам в Спиди, правилно ли разбрах?
Защото имам само една поръчка и я получих с Еконт

# 59
Здравейте на някого случвало ли му се е,да изчезнат купоните? Имах два ,но се върнах два пъти, да коригирам поръчката си с определени артикули и като финализира тях ги нямаше. Искам да добавя ,че ми оставаха още два дни до тяхното изтичане. Също така и опцията наложен платеж също изчезна в този момент. Защо така?

Общи условия

Активация на акаунт