Къде в Русе - 13

• 62 226
  • 894
  •   1
Отговори
# 210
Аз пък точно от Денислав съм много недоволна. При ясни и преки въпроси (колко е минималната такса, от която се започва (защото цялото нещо  беше изключително прост силует 3х4 см състоящ се от една линия) ме увърта - еми елате да видим, дайте да чуем, трябва да видя снимка. Отидох вече след обяснения за самата татуировка - ходи 3 пъти да пуши и да говори по телефона (не с клиенти) преди да ме поеме, седях чаках на диванчето вътре. След одобрен ескиз (мой) той реши да започне да го променя, седя още половин час го чопли, без да ми каже, накрая го разпечата - сядай да го правим. Казах му, че това не е нещото, което искам и му казах да беше казал че с това се занимава на компютъра, преди да изхаби половин час в нещо, което не съм искала. Разпечата моя, като удебели линиите тройно, при въпрос защо, обясни, че нямали толкова тънка игла. Като го питах защо не ми го каза това предварително, при условие, че донесох на файл и напечатано с точните размери и дебелини - седя и ми скляпа насреща. Накрая на няколко места удебели още повече линията, и ми взе 65 лева. Като цяло, нещо което трябваше да отнеме максимум 20 минути ми отне почти 3 часа , тройно повече пари от нормалното и една мазнотия на ръката...
Ако не можеш да правиш нещо добре, не се заемай, препрати си клиента на друго място, от там ще си върнат услугата някой ден, вместо да правиш нещо както дойде...

Давам пример с не мои татуировки, но да се добие представа просто за примера...
Скрит текст:
Да речем, че исках нещо такова

А той за 65 лева ми направи ето такова
[/quoteМерси за инфото

# 211
  • Русе
Аууу, направо да го убиеш му е малко. Егати идиота.

Мен ме прави Светльо. От няколко години е в Ялта, преди до стадион Дунав. 1:1 ми я направи и 14 години не са мръднали цветовете.

# 212
Търся мнение за семеен терапевт от Русе, или да търся в друг град?

# 213
Търся мнение за семеен терапевт от Русе, или да търся в друг град?
Теменужка Христова.

# 214
Имаше преди един магазин църковен срещу църквата на центъра. Сещате ли се за друг, защото този са го затворили Sad

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 11:27 от snejanks09

# 215
Мен ме прави Светльо. От няколко години е в Ялта, преди до стадион Дунав. 1:1 ми я направи и 14 години не са мръднали цветовете.
Здравейте, скоро ли сте ходила, или имате ли информация дали Светльо се е върнал? Преди няколко години разбрах че е заминал извън бг...

# 216
  • Русе
Ходи, връща се, пак ходи. Не съм го виждала скоро.

# 217
Добър гинеколог/жка, по възможност с направление?

# 218

Аз съм доволна от Лиляна Йорданова и Надежда Иванова

# 219
И аз от Надежда Иванова.

# 220
Галина Аръшева.Може да запишете час от сайта на супердок.

# 221
Галина Аръшева.Може да запишете час от сайта на супердок.
И аз съм доволна от нея. Посетих я преди месец. Кабинета е чист, просторен.

# 222
Още един глас за Аръшева - много любезна и много детайлна - обяснява всичко. Друг мой любимец е Несторов, но той е онкогинеколог и не знам дали приема с направление (вече зависи за какво Ви трябва), но пък е един от най-добрите специалисти в своята област.

# 223
Здравейте,  знаете ли дали и къде се предлагат вендузи?

# 224
Здравейте,  знаете ли дали и къде се предлагат вендузи?
Магазин Самоздрав , на ул. Борисова

Общи условия

Активация на акаунт