🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 31 450
  • 771
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Бонток си говореха, че искат да изгонят силен физически и затова няма логика да спасят Драго, както искаше Мила. Според мен си се целеха в Драго.

Йо не искаше да се конфронтира с Анелия и Ганка, защото осъзнава, че те дърпат нещата и на следващ съвет може и да им вземат гласа, ако не сработи да изгонят някоя от двете сега.

Алекс и в Бонток не я харесваха особено и там беше аутсайдер.

Ще видим утре обясненията, засега са само предположения. Нямам търпение за нов епизод.

# 136
  • София
Имам друг въпрос: някой засякъл ли е кога отпадат участниците по публикации в Инстаграм или е невъзможно? Прецъках няколко профила, включително и на вече отпаднали играчи, и всички имат дупка между юли и началото на септември - възможно ли е да им е било забранено да публикуват в интернет за целия период от снимките, за да не ги хващаме кога отпадат, както правим във Фермата?
А отпадналите участници (дори тези преди Обединението) не си ли стоят в базата с екипа докрая на снимките?

# 137
Пореден хубав епизод гледахме тази вечер.
Сезона наистина е красавец, става все по-интересен. Браво на Продукцията.

# 138
  • Другата България
Именно.
Просто искаха да свалят силен играч.
И да изкарат идола.

# 139
Абе, аз днес се замислих нещо – тези коси момичешки никак не ми изглеждат немити и пропити с морска сол, при това – от близо 2 седмици насам. Моята четинка е в ужасно състояние след плаж, нищо общо с косите на почти всички жени във форма̀та. Дали, все пак, не се къпят от време на време?
Днес даже устните на Ивана ми бяха гланцирани.

# 140
  • Sofia
Александра нито ми е симпатична, нито ме е подразнила с нещо. Недоумявам, обаче, защо е толкова нехаресвана от съотборниците си?! Чак да не могат да се понасят с Ванко... А нищо не са излъчили в тази насока.
За мен момичето е свежарка, не ми се струва злобна – единственият ѝ минус, като че ли, е, че е леко наивна / глуповата, не може правилно да преценява хората и ситуациите, не се нагажда / вписва. Затова и ще изхвърчи от шоуто.

# 141
  • София
За гланцираните устни беше казал Неделчо за  ИВ, че си е бил договорил крем за здравословен проблем и е давал на момичетата да си слагат на устните.

Алекс също беше с намазани устни на съвета, но нищо чудно да е крем. Предполагам, че им дават, за да се излекуват, че на Ивана херпесът не е хигиеничен, ако ядат от едни съдове.

# 142
Имам друг въпрос: някой засякъл ли е кога отпадат участниците по публикации в Инстаграм или е невъзможно? Прецъках няколко профила, включително и на вече отпаднали играчи, и всички имат дупка между юли и началото на септември - възможно ли е да им е било забранено да публикуват в интернет за целия период от снимките, за да не ги хващаме кога отпадат, както правим във Фермата?
А отпадналите участници (дори тези преди Обединението) не си ли стоят в базата с екипа докрая на снимките?
Има резон, да. Не се усетих, че са много далеч и няма как да ги пращат към България след всяко отпадане. Smile
Ифугао се къпаха преди 3-4 дни, затова са им чисти косите.

# 143
Сега си пуснах думите на Мила, след като се върнаха от играта.
Много объркано говори, но им каза, че Ифугао искат имунитета да е върху Драго, за да изгонят Алекс или Джулиана.

Решението за отнемането на гласа на Джулиана е нормално развитие.

Идеята да сложат имунитет на Джулиана е на Док, за да изгонят Драго. С тази идея Йо тръгна на съвета на Ифугао. Ясно беше, че идола ще се играе, защото гласовете ще са разделени. Според мен Йо не е очаквала разделяне на гласовете в три посоки, но в крайна сметка Ифугао загубиха силен физически играч, което може би е достатъчно на този етап за Бонток. Те това и целяха - отслабване чисто физически на Ифугао.

Персонално е изгубена възможност за директна атака по алианса на Анелия и Ганка, но сега като изгледах отново разговорите си давам сметка, че такова развитие при гласуването е трудно предвидимо за стоящ отстрани човек. И като цяло е правилно решение да няма преки действия в тази посока към този момент. Добра и правилна преценка от Йо, която само на пръв поглед не е много вярна.

Пиша плюсове за начина на игра на Жоро, Док, Карин, Йо и Алекс в този епизод. И малък минус за мънкането на Мила Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 23:17 от Bengun

# 144
  • София
Отново бях пропуснала първите 10 минути от епизода и сега ги изгледах. Как може Жоро да е смятан за слаб играч, човекът е толкова сладкодумен, че успя да си спечели мачете и пирони от чуждото племе (които в последствие му бяха отнети от Владо), даже и техния идол реши да потърси. Представянето на Мила в противниковото племе, сравнено с неговото, е незначително, по-скоро с отрицателен знак, защото дори приятелките ѝ леко се усъмниха в нея.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 23:22 от La Vikinga

# 145
Мнооого добър епизод. Интересна игра, този път добре монтирана, до край ме държаха в напрежение! Мила се изложи тотално с обясненията за другото племе, притесни ли се, какво ѝ стана, не знам, но мисълта ѝ вървеше хаотично.
Жоро се справи чудесно!
Хареса ми, че имаше нужда от прегласуване, Йоана изигра перфектно имунитета, въпреки глупавите обяснения на Мила.
Мъчно ми стана за Драго, но той си тръгна с грешната коалиция буквално от преди предаването, така че му беше предизвестен краят в племето. Ще му стискам палци за двубоя с Ивана, дано успее да я изгони.

# 146
  • София
А Драго видя как вървят нещата и е и харесван относително от останалите и той не мрази Ганка и Анелия. Можеше да се пробва поне.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 00:12 от Niya-

# 147
А Драго видя как вървят нещата и ще е и харесван относително и той не мрази Ганка и Анелия. Можеше да се пробва поне.
Симпатяга е Драго, но му липсва адаптивност. В Сървайвър винаги трябва да имаш план Б.

# 148
  • София
То той трябваше по-рано да действа, още с разбъркването на племената. Анелия и Ганка бяха отворени към различни коалиции, но проверяха кой ще е с тях. Малко усилия трябваше да положи и можеше да е от групичката, но не е адаптивен.

# 149
  • София

Survivor - епизод 10 (14.03.2022)

Общи условия

Активация на акаунт