🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 403
  • 771
  •   1
Отговори
# 750
Аз не знаех кой е Сами Хосни, докато не се снима с Нина Добрев, защото не следя български инфлуенсъри и не гледам "Фермата".

Аз продължавам да не знам, ако не броим, че тук му виждам името сегиз-тогиз.

Що се отнася до спойлерите - нямам нищо против такива от типа ЕЖК, защото не ги вземам насериозно. Иначе епизодите ги гледам от нета благодарение на Mari_mar чак след 9-10-11 часа (някога +1 ден) от излъчването и трябва да внимавам да не прочета сучайно някъде какво е станало тоя ден.

Edit:
Стана дума за епизодите на Джаферович "зад кадър" и качването им заедно офлайн. Мога да го направя това, много лесно, ако има интерес - всички досегашни - накуп в един .zip

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 22:28 от Soney

# 751
Ганка и Ванко са заедно с Алекс Петканова, Славена Вътова и Йоанна Йокко на вила. Май имаме двойка.
Какво става в риалититата напоследък, само се загаджват. Едно време се разделяха 😂

# 752
  • София
Брей, ти да видиш. А аз си мислех, че ще е нещо мимолетно.
Ами лошо няма, млади хора, необвързани. Ако са се открили, да се взимат. Simple Smile

Сони,
ако ти се занимава, супер. Давай.
Защото явно има хора, които се дразнят от рекламите.
А идеята е нали всички да сме си взаимнополезно, който с каквото може и повече фенове да има, доволни и осведомени. Simple Smile

# 753
Сони,
ако ти се занимава, супер. Давай. Защото явно има хора, които се дразнят от рекламите.
А идеята е нали всички да сме си взаимнополезно, който с каквото може и повече фенове да има, доволни и осведомени. Simple Smile
Готово. Току що качих в wesendit - там се самоизтриват след 7 дни, така че теглете без отлагане:
https://wsi.li/dl/Q6teMnfg2qwC3c8xv/f94848

# 754
На мен пък ми прави впечатление, че повечето участници в риалититата се оказват познати или на някой от продукцията, или на някой вече известен.

# 755
Специално този сезон бая хора, които хич не са случайни са събрали. Ванко е персонален треньор на Иван от...Иван и Андрей. Зоран е бил режисьор на няколко проекта на БТВ. Мила сте я коментирали в скорошни постове - не е случайна. За Ивайло не мога да намеря потвърждение, за да кажа, че това е 100 % факт, но като му гледам фамилията Крушарски и това, че е играл в Локо Пловдив и има снимчици с известни лица свързани с отбора...еми, почти съм убедена, че е син на Христо Крушарски - собственика на Локо Пловдив. Маргарита е сестра пък на Мартина от "Фермата", което не е някаква уау конспирация, но пак съмнително съвпадение, че две сестри попадат във формати на БТВ по много сходно време.

Това не ми пречи да гледам сезона и да ми харесва, но да, като цяло много често, особено в предавания на БТВ, голяма част от уж, избраните на кастинг участници се оказват приятели на човек от БТВ, или вече имали някаква съществуваща връзка с телевизията.

# 756
Не само тук е така, във всички формати е това. Зад всеки от участниците стои познанство с някой популярен човек. Кастинг, ама друг път. По същество - да, но кастинг, на който знаеш, че ще бъдеш избран 100%

# 757
За Ивайло не мога да намеря потвърждение, за да кажа, че това е 100 % факт, но като му гледам фамилията Крушарски и това, че е играл в Локо Пловдив и има снимчици с известни лица свързани с отбора...еми, почти съм убедена, че е син на Христо Крушарски - собственика на Локо Пловдив.
Било съвпадение някъде четох.

# 758
  • София-в сърцата на моите деца
А Ивана на кого  е човек?

# 759
  • София
Survivor зад кадър: Епизод 16 - Интервю с Ангелина Белчева

Интервю с Анджи, силната ръка зад Сървайвър. Благодарение на нея отново имаме формата и то с тези класически правила и сменена концепция. Тя е и голям инат и от това което чувам и чета ако Сървайвър продължи регулярно всяка година ще е благодарение на нея и нейното влияние в медията. Да видим... 😊

# 760
  • София
Ето и линк без реклами, че то цялото видео е пет минути.

# 761
В защита на Мила ще кажа, че явно е гледала само първите 4 сезона на предаването, а в тях ни показваха много повече физическия аспект на играта и коалициите бяха доста скрити.
Дори се сещам за Финдо в сезон 2 - при сливането на племената, неговото племе беше малцинство (заради прословутия гаф на Агонцев) и той удържа до доста късен етап само благодарение на това, че си взимаше лични имунитети. Тук някой да ме поправи, но не беше ли точно играта с танците тази, в която той не можа да се подсигури и след това го изгониха на племенен съвет?

Финдо беше силен мъж и в игрите се представяше добре, но беше глуповат  и не се оправяше с интригите и манипулациите в играта.

# 762
От дрон кадрите на "Сървайвър зад кадър" се вижда как ги стоварват на острова с лодка и САКОВЕ, никой не е плувал навлечен с целия си гардероб. Wink

# 763
  • Другата България
От дрон кадрите на "Сървайвър зад кадър" се вижда как ги стоварват на острова с лодка и САКОВЕ, никой не е плувал навлечен с целия си гардероб. Wink
Joy
Ама наистина ли има хора, които са повярвали на това с плуването с гардероба?
Това е толкова скалъпено, има участници, които са и с бермуди на съветите, с различни къси панталонки, роклички, ризки, блузки, остави банските, които са ЕН на брой.
Поне да си мълчат, специално за тези неща.

# 764
Имаха предвид конкретно плуването към сала..

Общи условия

Активация на акаунт