🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 397
  • 771
  •   1
Отговори
# 720
Мхм, съжалявам, но ми се потвърждават думите за популярните. Мила с името си и вече е извикана. То вярно, че за името си живее човек, това което не харесвам в нея откакто се пръкна в медийното пространство е желанието ѝ на всяка цена да е известна.
Скрит текст:
Във Фермата Сами в началото изобщо не споменаваше, че има приятелка или е обвързан, преспа със Силвия и някъде там го загриза съвестта, че не било редно и се сети, че от 2-3 месеца имал връзка с Мила. Съответно като финалист Иван и Андрей изобщо изтриха това "секс-петно" от случилото се в сезона, а до Сами гордо седеше Мила-Простила. И после вече къде ли не се  "промотира".
Хайде сега не знаела Мила играта. Първо пробва да е честна и почтена, като не ѝ мина номера се сети, че както сама го каза "Целта оправдава средствата!"
В игрите е всеотдайна, това много ми харесва.

Vivi, разясни за недосетливите, моля.

# 721
Някой беше казал, че мъжете зодия риби са тихи и спокойни. Като дъщеря на риба да кажа едно голямо -  цЪ. Просто Драго е човек на зряла възраст и тия първични емоции, които има в младите вече трудно ще се видят у него.
Аз като майка на тийн зодия Риби бих казала, че е много тих и спокоен. Един от мениджърите ни на работа също е Риби, и е също толкова спокоен, а е млад. Но със сигурност си е и до човек и характер. 🙂

# 722
  • София
Разяснявам. Simple Smile

Скрит текст:
Възможен спойлер!
Скрит текст:
Възможен спойлер!
Скрит текст:
Който е гледал "Корабокрушенецът" с Том Ханкс знае, че самолетът му се разбирва и той живее няколко години сам на остров и си говори с една топка Уилсън. На Драго са подарили топка със същия отпечатък, какъвто имаше Уилсън. Затова допускам, че и той е живял дълго сам на острова.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 15:22 от Vivi

# 723
Vivi, дано е така. 🙂

# 724
  • София
Хах,аз се разочаровах ,че Драго не гледа към обектива,нищо друго не забелязах Simple Smile

# 725
  • Sofia
Не вярвам, че Мила е искрена за това, че не знаела как се играе Сървайвър. При цялата предистория, която описва...
Псевдо моралните са ми доста неприятни в играта. Кажи си, че играеш стратегически, че няма друг начин в това шоу и си действай, какво се обясняваш, че не си такъв, а си бял и добър, ама видиш ли... средата те опорочила. Кофти впечатление прави и за мен това е лицемерие в случая.

# 726
  • София
Беше много разстроена в началото, че са се зародили коалиции и че има лицемерие.
Освен да е била разстроена, че не е намерила своето място в никоя от тях. Simple Smile

# 727
  • София
Мда,нали дори Дяволо беше качил сторита с нейни топ играчи от чужди издания.
Харесвам я Мила,но поне към нас да беше искренна -много държа на честността към нас-зрителите.
Иначе се чувствам като член на другата коалиция Simple Smile

# 728
В защита на Мила ще кажа, че явно е гледала само първите 4 сезона на предаването, а в тях ни показваха много повече физическия аспект на играта и коалициите бяха доста скрити.
Дори се сещам за Финдо в сезон 2 - при сливането на племената, неговото племе беше малцинство (заради прословутия гаф на Агонцев) и той удържа до доста късен етап само благодарение на това, че си взимаше лични имунитети. Тук някой да ме поправи, но не беше ли точно играта с танците тази, в която той не можа да се подсигури и след това го изгониха на племенен съвет?

Финдо се отказа сам,доколкото помня..Психически не издържа...беше се изнервил много накрая и удряше по палатката-такъв спомен имам.Мисля,че глада го мореше най- много..И ще се повторя,но сегашните условия са като курорт срв с предишните сезони на бг сървайвърите.
Иначе лично на мен Мила ми е блудкава.

# 729
  • София
Vivi

lol, колко си наблюдателна :о:)
изобщо не обърнах внимание на този детайл
не отварям спойлери, но понеже спомена моя снимка, а аз освен тази с Ванко не мисля, че имам издайнически (доста се колебаех дали да я пусна, но в крайна сметка прецених, че при положение, че си е фаворит, а и в силна коалиция и при 2 седмици до обединение, защо пък да не я пусна) снимки, които аз лично съм пускал, защото уж следя и за тези неща, ама аде...
Ми бравос! Ако стане така имаш не един, а два плюса от мен. В смисъл такъв, че ме кефи наблюдателността и находчивостта в конкретния случай. И аз съм гледал този филм и паралела е точно в десетката.
Но разбира се може да значи и нещо тривиално, като
Скрит текст:
бил е на острова, защо да не му подарим подобна топка. Не е задължително да е стоял по-дълго време, но да, много добро попадение.
То така или иначе май по-следващата сряда ще е обединението, ако се следва схемата.

# 730
От постовете на Vivi нищо не разбрах. Не четох скритите текстове. От постинга на Diavolo, обаче, разбрах, а не исках!
Много ви моля - внимавайте със спойлерите. Не искам нищо предварително да знам. Не ми е кеф и сега, че научих.

# 731
И аз не съм фен на псевдо морала, особено като става въпрос за съюзи и затвърждаване на позиция в играта. Разбира се, че "Сървайвър" не съществува във вакуум и има социални порядки, които смятам, че трябва да се следват, но те са свързани със съвсем друго. Аз не бих намразила някой, защото е излъгал в играта, или е хлъзнал някой, но със сигурност имаше моменти, които от чисто моята морална гледна точка не бяха окей. Примерно, когато Пейо нарече Ивана "миндил", ако не се лъжа. Тук вече не говорим за игра, а за лични обиди, и то доста тежки и грозни обиди. Вече тук бих влязла в тирада за морал 😁 не ми допадна и как Ванко с висок тон и наперен като петле се опитваше да затвори устата на Александра. Разбира се, че той имаше право да се защити след нейните думи срещу него, но не ми харесват мъже, които използват физиката си и висок тон, за да сплашат другите и така да "спечелят" конфликта. Друг пример за поведение, което не ми хареса от морална гледна точка беше подигравателния присмех на Ганка по адрес на Георги, когато го изгониха. Излъгаха го и го изиграха типично по сървайвърски за което евала и никакво конско за морал не бих им чела за това, но подигравката след това по-скоро говори за ниския морал на Ганка. Още по-странно като имаш предвид, че все пак не мисля, че Георги се е отнасял зле с нея, та да предизвика изгонването му такова злорадо удоволствие в нея. Та да, това са примери за неморално поведение в моите очи, а не да ми говориш за чест и достойнство, само щото някой те е хлъзнал и са те изгонили.

# 732
И за мен е спойлер. Аз хем видях и на други снимки същият премет даже с надпис какво е, хем не асимилирах. Браво за находката 😂
Скрит текст:
Той няма за кога да се задържа дълго, макс 3-4 участника остават, така че сигурно е бил последният там. Прави ми впечатления, че Доктора отсъства на сървайвърските сбирки, може ли да е изгонен и да е изкиселял към предаването?
Те повечето на тези събирания са едни и същи, като изключим тези в чужбина, за мен дори самите им излизания са си спойлер 😂 Пейо е единственият напуснал досега, който е с тях и то сигурно защото е приятел на Драго.

# 733
Присъединявам се към тези, които не хващат вяра на Мила.
Кой точно я научи на правилата на играта там, на място, и то за един ден само? Щото Ивана вика, че започнала да играе от втория ден, а тогава вече било късно. Та, Мила кой така бързо и скорострелно и разкри какви са правилата на играта?
За стратегията "да полегнем на нечие силно мъжко рамо и да си направим коалиция" да не подхващам темата. Дори и не си помислям, че не е съгласувана с половинката предварително.

# 734
  • София
Тук много се внимава със спойлерите и Слава Богу. В темата за Ергена директно качван снимки на отпаднали и какво ли още не и чак ми се карат като ги моля да не го правят. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт