🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 399
  • 771
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Клипчетата на Ваня няма ли ги в youtube, то рекламите в сайта на БТВ, колкото по ТВ, нямам нерви. 🤣

# 706
  • София
Е, има опция за скип понякога. Мадам, дразнещи са, ама няма как... Тц, няма ги никъде. То може да се 'гепне' видеото и да се качи някъде, но не ми се занимава, излишно губене на време. 😉

Йо отговаря, защо е казала на Зоран за идола.

Мила отговаря на въпроси, селектирам най-интересното според мен (т.е. без микроблейдинг щуротии)

# 707
Хайде бе! Заклета фенка на Сървайвър не знаела правилата и че се играе с интриги. Нещо никак не и вярвам. То не се влиза толкова бързо в час, ако наистина не си бил наясно.

# 708
В защита на Мила ще кажа, че явно е гледала само първите 4 сезона на предаването, а в тях ни показваха много повече физическия аспект на играта и коалициите бяха доста скрити.
Дори се сещам за Финдо в сезон 2 - при сливането на племената, неговото племе беше малцинство (заради прословутия гаф на Агонцев) и той удържа до доста късен етап само благодарение на това, че си взимаше лични имунитети. Тук някой да ме поправи, но не беше ли точно играта с танците тази, в която той не можа да се подсигури и след това го изгониха на племенен съвет?

# 709
Ако е гледала Американски Сървайвър, няма начин да не е знаела. Ако е бил БГ съм по-склонна да повярвам. Мила нещо ми е странен играч на мен. Нямам нищо против външния ѝ вид, нито веждите, нито обиците, нито косата ѝ ме дразнят по какъвто и да е било начин. Прави ми впечатление наистина добрата форма, която има и, че си играе игрите с хъс. Нещо обаче социалната ѝ игра не ми допада. Някои от решенията ѝ ми се виждат много странни и нелогични. Изглежда ми малко загубена в играта.

# 710
Тя ли е развела Сами или е станало преди това?

# 711
Тя ли е развела Сами или е станало преди това?
Доста преди това е бил женен, бил е на 20-21 и е живял в чужбина (САЩ ли беше или Бразилия?).
Той е 92 набор, т.е. сега става на 30. С Мила са от по-скоро заедно.

# 712
Не знам от кога са заедно, затова попитах. Иначе се е женил тук в България, църковен брак при това. Може после да е живял навън.

# 713
  • София
Оо, преди много години е приключил връзката си, нищо общо с Мила.

Той Сами си хойкаше, винаги е имал доста фенки, но откакто е с Мила се кротна, явно са се намерили. Да, изневери и, докато беше във Фермата, после уж декларираха, че били модерна двойка в отворена връзка и т.н. бла бла, ама това се промени и от 2 г. насам са непрекъснато заедно и си личи, че се обичат много и е взаимно.
Тяхната връзка ми се вижда много хармонична, като в приказка живеят. 🙂
Време им е за дечица си мисля, ама те си знаят най-добре.

# 714
Отиват си, аз я харесвам Мила, (без железата на носа). Дано имат добра връзка и бъдеще.

# 715
И кой, по дяволите е Сами, че се споменава през пост? Изобщо тия риалити участници са точно такива, а хората ги следват, разучават, имитират, говорят за тях сякаш ей сега са пили заедно кафе и познават родата им цялата, барабар със семейните драми. Сигурно аз не съм добре, но тия хора за мен са временно забавление, което забравям на мига щом приключи шоОТО.

Някой беше казал, че мъжете зодия риби са тихи и спокойни. Като дъщеря на риба да кажа едно голямо -  цЪ. Просто Драго е човек на зряла възраст и тия първични емоции, които има в младите вече трудно ще се видят у него.

# 716
Ами познавам майката на Сами. Да си посипя ли главата с пепел?
Споменах го във връзка с Мила, която е участник в Сървайвър или трябва да питам може ли?

# 717
  • София
Йо за кастинга в Сървайвър

# 718
Аз не съм гледала нито един сезон на Сървайвър освен българските, но и в нашите имаше немалко интриги. За да останеш в племето си длъжен да играеш в коалиция и да предадеш някого. И въпреки това съм чела статии за най-успешните играчи в Сървайвър, естествено от американските сезони, дори малко да почетеш, до един извъртели страшно много номера на съотборниците си.
А и най-вече факта колко бързо заигра по правилата и стана от топ интригантите - печелившата коалиция в Ифугао, която гонеше, после се присламчи към доктора и компания и разкараха Маги, която си беше една от оригиналния Бонток. Ходи на гости в лагера, крои планове занапред. Еми добра е. Това не става ако не си го носиш или от днес за утре. И не я упреквам, че играе така, а само за този пресилен рев, който оправдава толкова нелепо.

# 719
  • София
За мен и тази снимка, която е качил Дяволът,  си е спойлер:
Скрит текст:
Възможен спойлер!
Скрит текст:
Възможен спойлер!
Скрит текст:
На Драго са подарили топка Wilson, каквато имаше Том Ханкс  на острова във филма "Корабокрушенецът". Вероятно е останал дълго на Острова на изкуплението. Най-малко "дълго" и може да се очаква, че е отстранил следващите няколко изгонени.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 14:19 от Vivi

Общи условия

Активация на акаунт