🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 441
  • 771
  •   1
Отговори
# 30
  • Другата България
В 16 сезон ли беше фалшивият идол, който беше просто една пръчка?!  Satisfied Един млад мъж го намери и го даде на тъмнокожата мацка, която го игра на съвет, макар да беше убедена, че не е истински. Супер смешно беше как той се върза на пързалката на Ози.
Скрит текст:
Гледала съм и друг фалшив идол, но много по-добре направен, абсолютно заблуждаващ беше. Сега обаче не мога да се сетя в кой сезон. Играчът, който ги подхлъзна с него беше един по-възрастен, дребен, с очила, който накрая май спечели.
Идната седмица искам малко раздвижване в Ифугао и съвет за тях.
Да, именно.
Значи не ме лъже паметта.
И направо е удоволствие да ги гледаш как сами си осигуряват прехраната - ловят риба с мрежи, въдици, гмуркат се, раци, миди, змии, кокосови орехи постоянно имат, дори един плъх убиха и го изядоха от глад....на мен лично това ми липсва в нашия Сървайвър, прекалено са нахранени, от епизод 1 винаги има някаква награда с много храна, да не говорим, че им дават ориз и още базови храни, както и вода, американците си преваряват вода за пиене, никой не им носи наготово. На епизод 9 съм, досега веднъж имаха награда с храна, и то едното племе само - веднъж. Всичко останало си набавят сами. А, едната награда беше три кокошки и един петел в клетка, с храна за тях - и това е.
Спирам за американците, извинявам се за оффф-а.
Ама правя сравнение, и определено не е в наша полза.
Много са глезени нашите оцеляващи. Те затова сами просто нищо не правят и не търсят - като им е наготово, защо да се морят?

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 23:11 от Merri_An

# 31
  • Sofia
Хайде и аз се местя.
Мерси за темата,Дяволо!

И на мен вече ми се ще Ифугао на съвет.Ей така,да се пораздвижат и при тях малко нещата.Смятам също Драго за застрашен,но дано да се задържи,има други за гонене преди него.

Значи,ако щете вярвайте,ама и аз цяла нощ си причинявам 16-ти сезон.Много любим.Днес едвам гледам,де. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сиена,баш тук е идолът.Mr. Green Само мацката не беше тъмнокожа. Wink

п.п.Много е хубаво да има статистики,за който се интересува,но имам една молба-нека да са в скрит текст,че иначе първа страница става... Peace

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 00:01 от avi10

# 32
  • Другата България
Скрит текст:
Хайде и аз се местя.
Мерси за темата,Дяволо!

И на мен вече ми се ще Ифугао на съвет.Ей така,да се пораздвижат и при тях малко нещата.Смятам също Драго за застрашен,но дано да се задържи,има други за гонене преди него.

Значи,ако щете вяряайте,ама и аз цяла нощ си причинявам 16-ти сезон.Много любим.Днес едвам гледам,де. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сиена,баш тук е идолът. Mr. GreenСамо мацката не беше тъмнокожа. Wink

Скрит текст:
п.п.Много е хубаво да има статистики,за който се интересува,но имам една молба-нека да са в скрит текст,че иначе първа страница става... Peace
кАжи честно!
Да се бяхме наговорили, да не сме го направили!
Поне си го изгледала, аз не успях, но ако мога, през седмицата ще наваксам.
Общо колко епизода бяха?

# 33
  • Sofia
Благодаря за новата тема!

Утре се надявам Бонток да паднат.

# 34
  • Sofia

Е,на места малко попревъртах,но и реюниъна накрая си причиних. Mr. Green
Без него са 14 епизода.

# 35
  • София
Благодаря за новата тема, Дяволче! Много добре оформена, както винаги.
И на мен ми се иска да има вече съвет на Ифугао. Нека да понаблюдаваме малко и тяхната игра.

# 36
Аз изгледах някои стари сезони миналата година и е интересно как мнението ми се е сменило толкова драстично. Като тийн бях луда по участници като Колби и много анти участници тип Парвати, но когато гледах сезоните миналата година един от най-топ моментите ми беше, когато Парвати лъзна съюза, от който беше част Колби и именно неговата физиономия, когато тя ги изигра. 😁

Така че е истина дискусията в миналата тема, че когато си нов в гледането на предаването, много често симпатиите гравитират към участници, които са изградили някакъв генерален образ на симпатяги, достойни с добри намерения, а те отблъскват лисички като Парвати, ама накрая осъзнаваш, че истината е именно в лисичките 😁 Парватито между другото е много интересен образ и човек извън предаването също, но да не навлизам съвсем в оф-топик.

# 37
...а те отблъскват лисички като Парвати, ама накрая осъзнаваш, че истината е именно в лисичките 😁

Каква е дефиницията за "истина" в този контекст?  Печеливша стратегия?

# 38
Не е нужно да ти харесва победителя, лисичките обичам да гледам как сами се наиграват.
Иван направи впечатление на спортсмен, но би ме радвало да си тръгне, а ако победи и Иванка още по-добре.

# 39
Най-ще ми допадне ако тръгванията към къщи са в следния ред:
- Ивана
- Джулиана
- Жорко
- Йо
Оттам нататък ще ми е по-приятно за гледане.

# 40
  • София
Благодаря за темата!
Искам Бонток да паднат. Там застрашени са Георги и Алекс. Иначе аз искам Джулиана да си ходи. В другото племе застрашени са Иван и Денис. Там искам Мила да си ходи, неприятна ми е. Надявам се тази седмица да се махне и Ивана.

# 41
  • София
Благодаря за темата!
Според мен, което и племе да отиде на съвет, ще е интересно.
Не искам да се заяждам, но както има тема за спойлери, нали има тема и за американския Сървайвър. Дали не би било възможно коментарите за него да се прехвърлят там. Сега изчетох коментарите от последните няколко дни и забравих, че съм в темата за българския. 😀

# 42
Благодаря за новата тема.Искам червените на съвет и да се разпадне тъпата им коалициия,в зелените бая свободни електрони има и ще е скучен съвета според мен.А и Драго могат да изгонят вместо Жоро,абе да си вземат играта за имунитета 🤣.
Последно за американския от мен и спирам да спамя по темата.И аз си го мислех ако сега гледам старите сезони,дали ще съм със същата нагласа и ще ми харесат.Някой съм гледала преди 10-15 години реално.Българските не мисля да ги гледам като се появят пак,аз и като ги даваха се разочаровах от първи и от другите само определени епизоди съм изгледала.

# 43
  • Варна
Искам Бонток на съвет, крайно време е да се развали тази "велика" коалиция, а и при тях има доста за гонене ,всъщност всички без Зоран.

# 44
Толкова слаб интерес към Сървайвър - изненадана съм. Никой от познатите ми не го гледа, във Фейсбук има супер малко лайкове и коментари, а дори и запомнящи се участници като Доктора и Ганка почти не са си вдигнали последователите. На какво ли се дължи?
Аз го гледам и не мога да съм обективна, но забелязах две мнения:
1) някои хора казаха, че не им се гледа състезание сега, явно сезонът е слаб
2) други хора казаха, че са го пробвали, но не им е хванало интересът. Може би беше минус, че стартираха със слаб пилотен епизод и то в пряка конкуренция с вече започналите "Капки".

Общи условия

Активация на акаунт