🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 31 478
  • 771
  •   1
Отговори
# 105
Я да видиш ти.
Карин ме изненада много приятно. Разказвайки тази история за детето на Милен пред всички от племето според мен целеше реакция от страна на Алекс ( и не само от нея, просто искаше да види кой как ще се отнесе .. добра проверка ), за да затвърди мишената.

Сега всичко зависи от интелекта на Алекс и умението и да разчита играта и постъпките на хората.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 22:12 от Bengun

# 106
Сегашното Ифугао са племето на амазонките-радват окото всичките мацки:)

# 107
  • София
Жоро, the gossip girl, всичко ни разказа - кой е най-ухажван, кой се е задомил. Всичко е усетил той.

Смятам, че Карин искаше да покаже как тя винаги би избрала благото на племето, но мисля, че в даден момент това, може да бъде изпозлвано срещу нея, или као обвинение, че е преднамерена (защото го е споделила) или че е безчувствена, затова, че не е показала видеото на Милен .

# 108
  • Другата България
И според мен Кари тества Алекс.
Та в този ред на мисли-ако тя не извади идола, а мисля, че няма, и ако Йо не я спаси, е пътник.
Но Йоана... ако правилно е уловила нюанса, може да им разбърка сметките.
Само не Анелия!

# 109
Жоро е обаче страшно наблюдателен и умее да мисли. Един от много опасните играчи към момента, а все още никой реално не го е взел на  прицел. Което само показва, че стъпва много нежно и финно.

# 110
  • Другата България
Аз като ви говоря от миналата седмица, че следя Жорж...

# 111
Жалко за Драго…

# 112
Очаквано Драго го отнесе,не очаквах че Ванко ще играе подло.

# 113
Класически съвет.
Алекс разчете играта и направи всичко, което зависеше от нея.
Сега вече е пътник, даже и преди Джулиана.
Перфектно изиграно от Ганка и Анелия, който получиха подкрепата на Ванко и Карин.
Драго просто беше удобната жертва в случая, защото реши да играе с Алекс и Джулиана.

# 114
Пета игра с баланс за Ивана,ами писна ми вече тензенциозно да я бутат.

# 115
  • София
Яде ме е за Драго. Беше ми фаворит.

# 116
  • София
Много съм доволна. Първо, защото хората от това племе, които харесвам - Георги и Карин, не бяха застрашени. Второ, защото тази безгласна буква Александра си даде идола, трето, защото коалициите не са толкова сигурни, визирам това, че лидерът на едната коалиция - Анелия, беше застрашена и ако не беше решението на Йоана да отнеме гласа на Джулиана, нямаше да има равенство и щеше да напусне (аз я харесвам повече от Драго, ако трябва да избирам между двамата). И четвърто, има реален шанс Драго да отстрани Ивана на Острова на изкуплението. Браво на Йоана, тя е арбитърът, чието решение имаше най-голяма тежест за другото племе досега.

# 117
  • Sofia
Жалко за Драго. Не го харесвах особено, но не заслужаваше да си тръгне на толкова ранен етап. Беше силен участник, избута им немалко игри.

# 118
Браво на Йоана, тя е арбитърът, чието решение имаше най-голяма тежест за другото племе досега.
Готов съм да се обзаложа, че желанията на Йо с връчването на имунитета на Джулиана не са свързани с напускането на Драго. Беше се прицелила в дуото Ганка-Анелия и защо не отне гласа на една от двете за мен е загадка.

Възможно е да греша, след малко ще изгледам дискусиите и съвета още един път.

# 119
Нищо учудващо за мен. Отпадна Драго. Така го похвалиха, че беше неизбежно да не забият ножа. С нетърпение чакам Карин и Ванко да отпаднат и да видят колко им е умна коалицията да играят с Анелия и Ганка, които само чакат обединението да ги изритат. Жорето също очаквано не е застрашен, а в обединението го чака триото Йо-Бо-Зоран, които ще диктуват играта.
Дано Драго отстрани мис джука, ама ме съмнява...

Общи условия

Активация на акаунт