🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 31 454
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Нямам какво да добавя за днешния епизод. Изгониха Драго и гледам в промото някаква мацка са сложили на следващата игра срещу докторчето и той здраво я изперка от гредата Simple Smile поне Ванко да бяха сложили, баси планирането. Ще гледаме май повече съвети на Ифугао, с глупавото им решение да се отърват от най-силния си играч.
За острова нямам големи надежди, мернах пак някакви чинийки за играта, ще има да гледаме дъртото Барби как печели и занапред.

# 151
  • София
Тях не ги интересува много, че ще има още съвети, ако на тези съвети изхвърчат Алекс, Джулияна, при нужда и Жоро. Имат кого да гонят. Даже ги устройва повече, защото могат да са супер коалиция с Мила, Док и Денис, ако те се запазят. Драго гласува срещу тях за пореден път, така че няма логика да го пазят, все някога щеше да успее да изгони някоя от тях.

А тази, която падна е Алекс, ако видях правилно, а тя не гласува за Драго.

# 152
Не беше ли Александра цапардосаната? Тя не стига, че не се радва на симпатиите на нито един човек в племето вече (освен може би Ганка?), това за капак на факта, че разбра как Иван не я е гушкал, защото е специална, а защото не се е гушкал само с жените, които не са го попитали, а сега и ще бъде изпратена в нокаут от доскорошния любим 😁 поне, ако съм видяла правилно.

Тук между другото големи любови се завъртат. Сори, че пак повдигам темата с американските издания, но аз толкова любовни нотки не съм виждала там за десетки сезони, колкото видяхме тук за 16 дни. То не беше Ивана и Ивайло, Александра в прегръдките на Иван и явното й разочарование като разбра, че той се е навирал при Мила също, сега пък на всичкото отгоре излезе, че Ванко и Ганка също май имат сериозни симпатии помежду си. Сещам се, че пък в първите епизоди се спомена, че май дори Иван и с Борислава е опитвал нещо. Това може би отговаря и на въпроса дали се къпят с шампоан и сапун често 😁 защото нещо ме съмнява да се търси толкова много физическа близост, ако всички се чувстваха мръсни и миришещи. Предполагам всеки е изпитвал чувството, когато си се бъхтил с някаква работа, или дълга разходка в летния топлик и последното, което желаеш е някой да те прегръща, или да ти държи потната ръка/длан, а тук такива неща хич не ги притесняват 😁

# 153
# 154
Драгооо 😔😭😭😭
Любимия ми участник. Красив, умен, мил, добър с хората и в игрите.
Многоооо ме е яд!!!!

Браво на Бонток все пак, стратегически спасиха Джули, че да махнат Драго, който им е конкуренция.
Браво и на Алекс, че си използва идола.
Така ми се искаше Бонток да са на съвет.

Ако утре тая кифла кокошка Ивана бие и Драго, вече не знам, сигурно ще спра да гледам. Sad

# 155
  • София
Ивана е толкова скучна, нищо не прави. Навръзва нещата, определено има повече опит от Ивайло, но е семпъл човек. Получи много повече екранно време, отколкото заслужаваше. Рядко го казвам за човек, който си взима игрите, но тя дори и да стигне обединението, си мисля, че ще я изгонят бързо, дразнител си е.

# 156
  • Sofia
Имам друг въпрос: някой засякъл ли е кога отпадат участниците по публикации в Инстаграм или е невъзможно? Прецъках няколко профила, включително и на вече отпаднали играчи, и всички имат дупка между юли и началото на септември - възможно ли е да им е било забранено да публикуват в интернет за целия период от снимките, за да не ги хващаме кога отпадат, както правим във Фермата?
А отпадналите участници (дори тези преди Обединението) не си ли стоят в базата с екипа докрая на снимките?
Има резон, да. Не се усетих, че са много далеч и няма как да ги пращат към България след всяко отпадане. Smile
Ифугао се къпаха преди 3-4 дни, затова са им чисти косите.
Не мисля,че всички отпаднали участници седят до края на снимките.
Доколкото помня,връщаха ги на няколко групи.Но по колко човека...,нямам представа.

Утре мисля да пропусна играта с Ивана./Всъщност,тя утре ли беше,или в сряда?/
И ако прочета тук,че пак е победила,хич няма и да я гледам.

Хубав беше епизодът и тази вечер.
Карин малко частично я изби на откровения.Удобно забрави да спомене как си хапна самостоятелно,че и от общото яде после.
Още се чудя,дали искаше да види реакции,или просто реши да натрупа актив колко мисли за племето.Май по-скоро към второто клоня.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 01:55 от avi10

# 157
  • Sunshine state
И аз противно на мненията смятам, че Карин искаше да се направи на загрижена и откровена за пред племето. Не ми харесва и това си е. Жалко, че Ванко се извъртя и излараха Драго, но пък в него ми е надеждата да разкара Ивана от острова и да се позадържи там. Дали пък няма да го облагороди?

# 158
Утре е битката при Ивана и игра за награда. В сряда е игра за елиминации и съвет.
Бо явно е имала симпатии към Доктора, Александра намекна за това в първите епизоди (днес ги гледах, превъртайки игрите, за да им схвана схемите). Той голям любовчия ще излезе, направо да го взимат за следващия сезон на "Ергенът" Grinning
Ганка мисля, че има сериозен приятел извън предаването, но може и да греша. Не ми харесва този Ванко, да го оставя бързо Grinning

Гледайки епизодите днес забелязах, че Денис първоначално беше в коалицията на Ивайло. Завъртайки племената се пренасочи към Доктора и удари точно по Ивайло. Май той + Йо и Бо са единствените до момента, които се нагаждат според ситуацията, а не остават в един коловоз.

# 159
Драгооо 😔😭😭😭
Любимия ми участник. Красив, умен, мил, добър с хората и в игрите.
Многоооо ме е яд!!!!
Ако утре тая кифла кокошка Ивана бие и Драго, вече не знам, сигурно ще спра да гледам. Sad
Sisi, видяхме за пореден път, че в тази игра, ако не си комбинативен и не си в правилната коалиция, колкото и голям пич да си, си заминаваш.
Силни надежди тая за острова, но щом пак е игра с чинийки...

Така като гледам май само жени ще останат накрая.

# 160
Харесвах Драго от всички мъже в тоя сървайвър ..
Но беше предвидимо , защото ще се чувстват застрашени от него след време. Това за мен лично не е добър ход ,да си спасяваш кожата от сега и да оставяш само слаби играчи. Защото това играе лоша шега и почва да носи само загуби за племето като отбор.

# 161
  • Sofia
Интересно ми е, ако (примерно) след прегласуване на съвет, двама участници се окажат с равен брой отрицателни гласове, какво се случва? Не съм запозната с правилата на шоуто и затова питам как се процедира в този частен случай.

# 162
Новият безумен лаф който ще набира все повече скорост - "Този път ще гласувам стратегически". Сиреч -- както ми изнася. Което е единствената смислена причина в абсолютно всяко шоу от този тип.
Обаче декларирано звучи смешно, сякаш че досега се е гласувало за нечии черни очи или просто ей така от глупост. 

Грациозният начин по който Владо каза на Жорката да върне "хардуера" ме изкефи. Представих си ледената физиономия на Ралица която щеше да се разпореди тържествено като някой прокурор на криминално дело.

# 163
След снощния епизод оставам с впечетление, че нищо не разбирам от тази игра. За мен остава пълна мистерия защо изгониха вече на доста напреднал етап от играта единак, играч без гръб. При наличието на толкова много двойки, тройки, четворки, петорки и т.н. коалиционери, за чието изгонване имаше снощи златен шанс!
Защо въобще не влезе в оборот името на Жоро? Какви договорки има, за които не знаем?

Казах си, а сега започвам да ви чета, че доста се написали от снощи. Simple Smile

# 164
Продължавам да съм против малтретирането на участници в такива шоута с глад!

А то явно дава резултати (вади най-скрити черти на характера) и затова масово се ползва - сървайвър, игри на волята, къртица, брадър и какво ли още не (Фермата - не съм гледала).

Отслабване с такива темпове каквито без капка свян ни показват тук е вредно за здравето. 

Общи условия

Активация на акаунт