🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 564
  • 771
  •   1
Отговори
# 330
И аз не мисля, че Ганка искаше да обиди съсловието или професията. Да, наистина щеше да е признак, че е преодоляла психическия тормоз, който са ѝ налагали, ако не се сравняваше с тях, но само мога да си представям колко дълбоки рани оставят подобни изживявания. Склонна съм да подмина коментара.

На мен играта ми хареса, може да не беше най-приятно за зрителя, че играят едни и същи играчи, но правилата го позволяват и това е печеливша стратегия. Дори се изненадах много, че Ифугао си предаде 2 точки ей така, за да се пробват Алекс и Анелия на Доктора. Килограми и малко мисъл трябваше в играта.

Много хора се оплакваха, че няма визитки в началото: ето ви на личните истории. Аз изгледах тази на Ганка и си ги превъртах нататък, не са ми особено интересни, бяха си пълнеж.

Еми радвам се, че Драго спечели и, че не познах в анкетата. Много се надявам, ако успее да се върне, да се сети с кого е добре да играе, защото е силен физически, спокоен, не е простак като дружката си Пейо и се ориентира правилно, че трябва да раздели Ганка и Анелия, за да нямат съюз с Мила за напред. Не можа да съобрази с кого да играе и така попадна на Острова.

Някой беше написал, че Зоран ще стигне напред, защото дават синхрони с него и лична история. Ако се следва тази логика, би трябвало и Ганка да мине напред, защото вече два пъти обръщат внимание на личната история и си я дават в синхрони, когато става въпрос за Ифугао. Друг е въпроса, че ако има нещо с Ванко, вече става много сериозна мишена за гонене.

# 331
Някой по-навътре в играта може ли да каже кога горе долу се очаква обединението? По мои сметки след около 2 седмици като изгонят още 3ма, ама не знам дали съм права?

# 332
Аз не разбрах къде е живяла като се е преместила на 14? Надали от тогава е учила за програмист...

Сега има някакви гимназии, в които още от осми клас може да започнеш да учиш програмиране, но те са явление от преди 2-3 години, така че предполагам по-скоро се визира, че е отишла от селското училище да учи в града. Аз имах съученички от малки селца във варненско, които се обучаваха във Варна и имаше общежития за тях близо до училищата.Със сигурност е доста трудно да се отделиш от семейството на тези години, но предполагам съм си злобарче, защото не ми допада, когато някой говори за тежкото си минало. Най-често именно такива хора толкова се вглъбяват в собствените си травми, че забравят, че и другите хора около тях си носят своята болка.

# 333
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Mоже би най-интересният за мен епизод до този момент.

⭐️ Зоран ми става все по-симпатичен.Той и Драго са ми фаворити за финал.
⭐️  Мишките пак зрителки.Седнали на платформата и гледат как другите им печелят игрите.
⭐️ Интересна игра за храна с незнаен край
⭐️ Ивана най - накрая се разкара.Не допренесе за нищо в Сървайвър,лежа и хейти по цял ден на острова.От Драго очаквам много повече като Отшелник(дом,храна да си намира..)

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 23:42 от Adoralova

# 334
  • София

Survivor - епизод 11 (15.03.2022)

# 335
Драгоооо 🥳🥳🥳🥳
Ужасно много се радвам, че моят фаворит победи и има шанс да се върне в играта.
Прав й път на Ивана! Хич не я харесвах. Ама с ръка на сърцето й признавам желязната амбиция и спокойствие, щеше наистина да бие доста от другите жени в битките. Може би щеше да е интересен играч, да има кавги около нея, ако не я бяха изгонили така рано. 😁

Другия ми фаворит - Зоран, чудеен!!
С Жорката в колибата ми оправиха деня, пичаги, браво, така се играе играта. Simple Smile

# 336
Между другото направи ли ви впечатление, че за първи видяхме някой да раздели Борислава и Йоана като играчи? Сега напълно изключих за кое от всичко,което дискутираха ставаше въпрос, но специално Георги спомена на Зоран да сподели определено нещо само на Борислава, не на Йоана.

Може би беше идеята му за коалиция с Александра, което според мен е гениален план, но има две неща, които могат да попречат. Първото е, че Йоана и Борислава доста злорадстваха по адрес на Александра след нейните любовни терзания. Толкова бяха доволни от нейното нещастие, че ме кара да мисля, че колкото и да го играят стратези, чисто емоционално няма да направят съюз с Александра, защото са си я нарочили. Вторият проблем е самата Александра. Очевидно е, че тя е емоционална, наивна и лабилна, но все още не съм склонна тотално да я заклеймя като глупава, но има такава силна вероятност, което ако се окаже факт, тя като нищо няма да усети какъв златен шанс и дава Жоро.

# 337
  • Другата България
Някой по-навътре в играта може ли да каже кога горе долу се очаква обединението? По мои сметки след около 2 седмици като изгонят още 3ма, ама не знам дали съм права?
Когато останат общо 10 човека, тогава е обединението.
Попрехвърлих епизода, което можах, схванах.
Само любовната история между Ванко и Гани ми идва в повече.
Не разбрах  - Бо женена ли е?
Тоест, омъжена?

# 338
  • Sunshine state
Ванко се оказа точно такъв, за какъвто го смятах - един самовлюбен пуяк. Голяма грешка направиха Ифугао като пратиха жени срещу мъжете и съответно си го получиха. Нека им е. Ганка ми прави от известно време лошо впечатление, а след писмото й съвсем смятам, че избива комплекси на недооцененено момиче от малкото селце. Зоран ми се издига в очите. Мила, Йо не ме кефят и ги искам час по-скоро вън. Истински се изкефих на победата на Драго! Най-после тази усойница Ивана е вън! 👌🏻☺

# 339
Много се зарадвах снощи на победата на Драго. Силно се надявам да успее да стигне до обединението.

На мен ми направи впечатление, че докато Ивана и Драго играеха Бо и Алекс не спряха да си говорят, и въобще не ги гледаха, докато не стигнаха до последната чинийка и купичка.

Merri, омъжена е Бо. Мъжът и не бил съгласен да ходи в Сървайвър, и имали разногласия преди да тръгне.

# 340
  • Другата България
Благодаря. Hug
Тогава в какъв....доктор се заглежда?
Пластична операция ли ще й е необходима?

# 341
Хубав епизод. Лоша стратегия на Ифугао при битките.

Симпатизирам и на Александра (от това, което са показали), и на Зоран.

И аз се радвам за Драго, но вече съм и притеснена за следващия му дуел. Simple Smile

Йоана е омъжена с две деца, не Борислава.

# 342
Другата заглеждаше доктора Бо, но и секнаха мераците.

# 343
Снощният епизод остави у мен противоречиви чувства.
Много се зарадвах от победата на Драго. Страшно стабилен. Според мен има потенциал да бие още 2-3-ма съперника и да достигне до обединението.
Алекс. Много неприятно чувство остави отношението към Алекс. Сега, верно, че изглежда много честолюбива и доста тросната. Хората не обичат такива личности много много. Но вечерта след съвета беше обидена и уязвима. Наблюдавах другите и отношението им по време на спора на плажа. Никоя от дамите дори с жест на тялото не се насочи да я подкрепи, да й каже нещо успокоително. Всички седяха като заковани и гледаха в земята. Също и по време на състезанието за награда. Никаква емпатия, дори не мръднаха след като тя падна. Чисто инстинктивно човек леко се повдига в такива ситуации, подготвя се да скочи, да помогне. Тука - нищо. Като заковани - само зяпаха. После като се качи на платформата не я докоснаха. Като чумава. Не мога да си обясня на какво се дължи това отношение - най-вероятно на липса на благородство в характера. Ганка уж би трябвало да я разбира, ама не. Само Жоро прояви човещина и ще си черпи позитивите!
Браво на Жоро. Завидно самочувствие. "Алекс няма да е следващата изгонена!" направо се опулих на убедеността, с която говореше!
Интересно става. Ще се гледа.

# 344
  • Другата България
Другата заглеждаше доктора Бо, но и секнаха мераците.
Да, аз знам, че Дон-ът го заглеждаше Бо, затова и двете с Йо не харесват Алекс.
Точно за БО питам - Борислава офталмоложката, дали е омъжена?
Нали писма имаше?

Общи условия

Активация на акаунт