🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 550
  • 771
  •   1
Отговори
# 345
Браво на Ганка за това, което е постигнала, на никого не трябва да се отричат успехите. Но не смятам, че това да си от село и да завършиш университет, информатика или подобна трудна специалност, е някакъв прецедент. Малко преиграва ми се струва.

# 346
  • Варна
Другата заглеждаше доктора Бо, но и секнаха мераците.
Да, аз знам, че Дон-ът го заглеждаше Бо, затова и двете с Йо не харесват Алекс.
Точно за БО питам - Борислава офталмоложката, дали е омъжена?
Нали писма имаше?

Омъжена е, писмото беше от мъжа й.

# 347
  • Другата България
Превъртях си момента набързо.
Мария е права.
И Бо, и Йо са омъжени, Бо има куче.
Откъде дойде тогава това с доктора? Всъщност видяхме ли такова нещо?
Чух и разговора между Жорж и Зоран.
Хе-хе, ти да видиш! Знаех си аз за Жоржи, такава скрита лимонка ще излезе той, така ще се врътне накъдето му е удобно, че ще се чудят откъде им е дошло.
"Аз мога да работя с Алекс...спасете Алекс..." това кога го видяхме? Че "работят" двамата?
Значи пълничкото момче играе много напред, осигурявайки си един сигурен съюзник в лицето на Алекс, а с тях е и Драго. Ако всички влязат в обединеното племе, и там ги чакат Зоран, Куку и Пипи-ето я едната коалиция.
От другата страна са Гани, Анелия, Ванко, Кари и който остане от Мила, Денис и Жуан. Джу вече е на пангара, тя няма и да се усети.
Това схванах аз набързо.

# 348
За Алекс ми е много тегавко, че е така я маргинализираха. Явно със социалния елемент в играта ще ѝ е трудно. Според мен си е някакъв човек, дето малко трудно се сближава. Още повече участниците я виждат като конкуренция.
Йо ми е най-неприятна и се надявам скоро да им се сцепи лагера и именно нея да изгонят

# 349
Не само, че не я подкрепиха, а се смееха - визирам Ганка. Много ми паднаха в очите жените от Ифугао, показаха точно, че е лично.
Браво за постиженията на Ганка, но мога да я изненадам, че такива, като нея с лопата да ги ринеш. Много деца на 14 отиват в друг град, сами, на общежитие. Трудно е, така е, но не е само тя “видяла зор”.  Вярвам, че не искаше да говори конкретно за  “магазинерките”, а визираше точно нейните съквартирантки.

Дано не ни потопят в море от любов, че тогава ‘ептен ще го довършат тоя сезон.

# 350
Момичетата и в двете племена са страшни усойници, много ми е неприятно да ги гледам. И на мен Алекс ми е симпатична и съжалявам, че сега е толкова сама в племето. Надявам се че коляното ще й мине, че поне пак да си показва максимума в игрите, а ако Георги наистина успее да я добута до обединението или тя пак намери скрития идол ще е много готино.

От всички в Ифугао, Ванко ми беше най-противен за съвета. Уж не трябва да го приемам лично, ама това момче не само, че не вникна в логиката на Драго за онея трите, ами и го гледа в очите и му казва, че е много на кантар дали да гласува за Ани или Алекс, а всъщност иска да изгони него и няма никакво колебание.

# 351
  • Другата България
Това с любовта, тоест, "любовта", си е стратегия във всеки формат, а и в американските Сървайвъри също.
Не откриваме ние топлата вода.

# 352
Как да има добър рейтинг този сезон - оставили са участниците още преди старта  на формата да се опознаят/ да изплетат схемите. Това е най-интересната част на предаването, ако естествено е организирано правилно. Снима се ужасно (нищо не се дава от взаимоотношенията в племето, а само някакво гласче на фон ни преразказва какво е станало). Не знам дали самият монтаж е некадърен, дали няма достатъчно камери на терен, но аз такова чудо в американски сървайвър не съм виждала (изгледала съм всички сезони). Т.е. опознавателен елемент и елемент на лавиране няма, защото всичко е станало предварително, кадри няма, защото заснемането е ужасно. Тези колиби за преговори и острови на изгнаници са пък тотална боза при ВЕЧЕ ОПОЗНАЛИ СЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО участници. Побългарена версия на формата виждам. Нямам проблеми с каста аз, в американските сезони всякакви немощници има, дори някои са ставали и победители.

# 353
В тия коалиции има много хора за махане, ама докато им дойде реда си тръгват силни играчи. Супер ненужно е цялото упражнение и само удължава престоя на слаби участници. По моята логика не си струва да се държиш като мишка само за да останеш още 2-3 седмици, без да имаш шанс за продължаване напред (случая на Йо).
Много лошо впечатление ми направи Кари, когато Алекс я попита какви са ѝ нагласите за вот. Щом я пита, значи има идея, просто иска да е открито. Кари е силен играч, не знам защо се държи и тя като мишка

# 354
Точно, защото е силен играч и знае, че никой не я иска в обединеното племе.

Най-безполезна е Бо. Дори Жорката се освести и допринася повече от нея.

# 355
С побългаряването на формата и аз имам голям проблем. За мен Сървайвър е най-хубавия реалити формат, но този сезон е супер сдухан, рейтингът е дъното и може след с тези резултати дълго време да не видим повече български вариант. Сюжета едно на ръка, ами и тия награди са просто малоумни: скари, бири и моля ти се, италианска кухня на Филипините 😂😂😂

# 356
Трябва да се усетят и да изгонят бързо Кари. Тя е силен играч и ще ги разбие в индивидуални игри. Не знам защо се ослушват и не я врътнат.

# 357
Не виждам нищо лошо Ганка да има самочувствие . Много хора имат самочувствие, само защото са красиви или са излъгали някой друг льольо да ги спонсорира или мама и тате ги добутали. И не , че е дошла от село и е успяла да се уреди е това на което наблегна, защото не всички сме родени принцеси , а на това, че са я мачкали и не се е отказала .
Ако Мила и Док се усетят за играта на Йо , Бо , Жоро и Зоран, единствения полезен ход срещу новата коалиция ще е да уговорят Ифугао да загубят . За да могат да елиминират някой противник докато все още са мнозинство.
Всички там играят игра , включително и любовните афери са тип спазване на установените неписани сървайвър правила. С изключение на Александра, която действа на лични емоции. Като гледах с каква злоба тръшна Мила и после се нахвърли на Доктора , ми прилича на психарка

# 358
... а ако Георги наистина успее да я добута до обединението или тя пак намери скрития идол ще е много готино.
Ако молбата на Георги към Бо, препредадена от Зоран, да сложи огърлица на Алекс на следващия съвет....хване дикиш... и Бо наистина спаси Алекс.... аз още утре залагам 1000 лева на Жоро за краен победител в Сървайвър!

# 359
И на мен ми направи впечатление, че никой, освен Жоро не попита Алекс дали е окей като се качи на платформата при тях след падането. Специално беше до Анелия и Ганка, можеше поне лекичко да я докоснат по крачето и да я питат дали всичко е наред. А и друго нещо - Алекс каза, че специално Иван е хвърлил ръкавицата към нея да се качат заедно на платформата и да се борят. Поне аз така го разбрах. Ясно е, че Александра може да е по-овладяна, но и не особено мъжко поведение от Иван, ако наистина е сторил нещо подобно. Друг е въпросът, че това е още нещо, което не ни беше показано, а според мен е прекалено конкретно и няма никакъв смисъл Александра да си го измисля, особено след като го сподели при индивидуалното "интервю".

А и впрочем сещам се, когато Ганка сподели малка част от живота си, именно Александра се трогна най-много и й даде силна прегръдка и мисля каза няколко окуражителни думи. Това беше преди няколко дни. Как така нещата се обърнаха, че сега Ганка дори не си направи труда набързичко да попита Алекс дали е добре и изглежда все едно я игнорира?

Аз си мисля, че наистина Ванко играе голяма роля тук. Интересно, че в писмото му пишеше как в него нямало никаква доза интриганство, но аз оставам със силно впечатление, че той наговори всички против Илиан и сега е сторил същото срещу Алекс. Не, че Илиан преди и Алекс сега са перфектни, но далеч не толкова непоносими, за да заслужат подобно пренебрежение.

Общи условия

Активация на акаунт