🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 495
  • 771
  •   1
Отговори
# 585
Силен играч Карин, на всички фронтове. Зоран донякъде също, как ги метна с фалшивия идол и веднага влезе в коалиция, защото иначе беше пътник.

# 586
Между другото кой е считан за "силен играч"? На няколко пъти виждам в темата да се споменава това и не задавам този въпрос като провокация, а от искрен интерес. На мен ми се струва, че доста бързо всеки мъж в добра спортна форма се категоризира като "силен играч". Денис ми е голям симпатяга, но примерно той с нищо не е доказал, че е силен играч. На платформата с бутането доста лесно падна жертва на Георги, в плуването също не ми се стори особено бърз. В други компоненти също не съм видяла да блести с особени качества и май репутацията му на силен се гради само върху това, че е млад мъж, който не е с наднормено тегло. Иван също не е нито особено бърз, нито показа много точност. Все пак той поне имаше силни елементи на определени игри, но отново далеч от някакъв титан. Най-силният в игрите засега е Зоран - точност, добре плува, пали огън бързо, спокоен и въпреки че не е нацепен батка, показва добри умения в силови игри. Ванко и Карин на хартия са силни играчи и са показали атлетизъм, но къде случайно, къде планирано, досега рядко сме ги виждали в игрите да попадат на най-ключовите и изпълнени с напрежение постове, така че ще ми е интересно да ги видя в игри, в които тяхната роля получава най-голям фокус и напрежение. Драго също показа доста умения в игрите, та бих отчела само него и Зоран като играчи, които са доказали умения в много игрови компоненти, в които са съумявали да се преборят и с напрежението.
Денис никой май не го смята за силен. Като силни се изброяват Ванко, Доктора, Карин, Драго - общо-взето тези със силните физически характеристики. Джулиана и Мила също са спортистки, Йоанна пък е фитнес инструктор, но май не ги броят много-много.
Зоран може да не е най-здравият физически, но почти не се дъни в игрите.

Имам едно питане към гледалите американски сървайвъри - разбирам от коментарите ви, че има много участници, които са участвали повече от веднъж. Какви са "специалните" формати, в които влизат или си ги вкарват в най-обикновени? Знам за All Stars и Гери срещу злодеи, има ли и други?

# 587
  • Другата България
Фенове - Любимци.
Сезон 16.
Препоръчвам.

# 588
Как те се виждат е интересно - Карин се има за топ, добавя и Ванко до себе си като финалисти, според мен, тя смята за подгласници в техното племе - Ганка и Анелия. Алекс и Джулиана са ѝ два съвета.Smiley
В другото племе не мисля, че някой е направил подобно признание.
За мен силен играч е добър в игрите, добър в "стратегиите". Такива засега виждам Карин и Зоран, донякъде Мила. Ванко плете кошничката на спортен и любовен фронт, така че моето предположение, че жена ще изведе мъж към финала може би ще се сбъдне. Йо, Бо добри в стратегиите, заменими в игрите. Док заменим на двата фронта, Денис и като подкрепление на Док взе да се губи.

и сега като се прочетох, отчитам, че финалисти биха били Карин, Ванко, Зоран и Мила, а те реално са точно от "известните", които не ми се искаше да влизат, заради съмнението за връзкарство/протекции.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 15:09 от Cafelate

# 589

Имам едно питане към гледалите американски сървайвъри - разбирам от коментарите ви, че има много участници, които са участвали повече от веднъж. Какви са "специалните" формати, в които влизат или си ги вкарват в най-обикновени? Знам за All Stars и Гери срещу злодеи, има ли и други?

Вкарват си ги понякога и с обикновени играчи - но обикновено правят сезони в които са само returning players.
Препоръчвам също Сървайвър Камбоджа Second Chance - брутален стратегически сезон, един от любимите ми.

# 590
  • Sofia
В стратегическо състезание, каквото е Сървайвър за мен "силен играч" е добър, умел състезател и го използвам в този смисъл. Ако имам предвид силен физически, го уточнявам. Обаче да, доста хора не правят тая разлика и разсъждават различно. Та... в контекста търсете смисъла.
Има и нещо друго – за да определя някой за силен/добър, той трябва да притежава и др качества. Съответно е съвсем нормално впечатленията и мненията ни отностно участниците да се менят. Аз затова и нямам истински фаворит все още, никой не ме е спечелил на 100%

# 591
А Алекс дали чете и тя тук:)

Алекс,бг мамите не те харесват,но имаш моето възхищение за начина по който играеш!:)

# 592
След четвърта седмица

два плюса - Анелия
плюс - Мила, Карин, Ганка, Бо, Зоран, Йо
равно - Иван, Драго, ПъмпРън, Георги
минус -  Александра, Денис
два минуса - Джулиана

Предходните седмици
Скрит текст:
След трета седмица

два плюса - няма
плюс - Мила, Анелия, Ганка, Йо, Георги
равно - Бо, Иван, Денис, Драго, ПъмпРън, Зоран, Карин
минус -  Ивана, Александра
два минуса - Джулиана

След втора седмица

два плюса - няма
плюс - Мила, Анелия, Ганка, Йо, Денис
равно - Бо, Иван, ПъмпРън, Милен, Драго, Александра
минус -  Ивана, Ивайло, Маргарита, Георги, Карин, Зоран
два минуса - Джулиана

Така. Много добра и интересна седмица беше четвъртата.
Ивана загуби и напусна играта. Новия собственик на острова е Драго, който закономерно се озова на него след като Алекс си изигра идола на съвета на Ифугао напълно правилно. Така че за мен имаме 1-1 при идолите - пропилени/правилно използвани.
Другото интересно за мен е, че за разлика от сезоните във Фермата и ИВ тук нямам явен фаворит, нямам човек на който да стискам палци и да се паля. Харесвам реално по-голямата част от играчите и начина им на игра. Не харесвам само миската, защото както написах преди време първосигнални, агресивни и прости жени не понасям. Но в интерес на истината даже и тя не ме дразни толкова в момента, вероятно просто защото не е провокирана да си покаже отново простотията.

За плюсовете и минусите.
За първи път качвам човек в зоната с двата плюса и това е Анелия. Харесва ми много как си развива играта към момента, имаше вероятност да се набие на очи, но се усети и се дръпна в по-задна позиция, като реално измести прожекторите върху Ганка. Много умно гласува срещу Жоро и с това показа на останалите, че може да и се има доверие. Не искаше да го прави, опита да предупреди Жоро, че е на мушката, но на съвета взе правилното решение за собствената си игра. Перфектно изиграно.

Жоро от зоната на плюса го свалих обратно в равното. Допусна много, много груба тактическа грешка в разговора във водата. Безумно е преди съвет да чертаеш планове за обединеното племе, още повече когато си се провалил в игра за племенен имунитет преди няколко часа и на всички спомена от играта им е пресен. Хода му да спаси Алекс и да работи с нея в бъдеще е брилянтен, но непремерените му думи и държание след играта го елиминираха. Прекалено много хора и прекалено бързо разбраха що за играч е и това е изцяло негова грешка.

Денис пропадна в зоната с минусите. Давам си сметка, че Док му е бушон на него и той няма да е първия изгонен от тази двойка, но скатаването му в играта с избутването и при решението кой да отиде в колибата на преговори го пратиха в зоната с минусите.

Зоран продължи да се изкачва и вече е в зоната с плюсовете при мен. Прекрасни преговори с Жоро в колибата - стегнати и по-същество. Преговори между бъдещи съюзници, успяха да обменят много информация в кратко време. Най-добрите преговори до момента през сезона за мен еднозначно. В игрите беше добър, даже много добър и има сериозен алианс в лицето на Йо и Бо. Играта му се равива много добре, но лично аз продължавам да смятам, че в един момент ще преиграе. Но вече съм сигурен, че този момент няма да е много скоро и със сигурност няма да е преди обединението. Един от играчите, които правят сезона цветен.

Кари. Тя е другия играч, който извървя пътя от минуса, през равното за да попадне в плюса тази седмица. Много силна в игрите и изключително хлъзгава в отношенията си с хората. Ванко играе с нея, тя също играе с него, но подържа пълна независимост при гласуванията. Усети що за играч е Жоро и се постара да го елиминира много бързо. Един от най-интересните ми образи за гледане как си построява играта. Няма да се ангажирам с мнение за момента, но ако аз бях в играта тя щеше да ми е първа цел.Тя също прави сезона цветен.

Бо. Изкачи се и тя в зоната с плюса. Изненада ме, като сподели на Зоран за идола. Ясно е, че е групово решение между нея и Йо да споделят тази информация. Или не е. Тук не съм на 100% сигурен, но да кажем 80-20 за групово решение. Разредиха времето, което прекарват двете с Йо, което е в техен плюс. Беше изключително смешна в играта с ринговете, в момента в който бягаше във водата към брега както се гънеше ми напомни на засилването на Манка-Калпазанка, но не ми се занимава да правя гифче. Като цяло има добре построена игра, и като sidekicker в двойката с Йо е по-защитената. Не я обвинявам, че не сложи огърлица на Жоро. Придържа се към основния план на племето. Тук пиша отличен на Кари и Ванко, които допринесоха максимално на съвета да не усети правилно настроенията в племето.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 16:07 от Bengun

# 593
Фенове - Любимци.
Сезон 16.
Препоръчвам.
Къде могат да се гледат старите сезони?

# 594
  • София
Ех,Жоре,Жоре-наигра се,жалко.За мен единствената загадка остана как за цял ден не можа да усети стягащата се примка около врата му,а после за 5 минути разчете гласа на Карин.
Анелия игра умно.Нямаше "право" да гласува самосиндикално,но дано да й светне защо Карин можа да си го позволи.
Ганка и тя стремглаво копае дъното.Спирам да я коментирам,че...няма нужда Simple Smile
И пак Карин в колибата-думи нямам.Докога няма да я отразяват на съвети? После накичена през игра с имунитет ли я искат?
При Бонток гледам с удоволствие жълтата тениска,другите ми се сливат някак Simple Smile

# 595
Фенове - Любимци.
Сезон 16.
Препоръчвам.
Къде могат да се гледат старите сезони?
https://watchseriesstream.com/tv/watch-survivor-full-online-39437 Simple Smile
Пускам въпросният 16-и сезон веднага.

# 596
Алекс.
Отново повтаря същата грешка.
Намира съобщение за идола, и отново го чете пред всички.
Абе моме, кой те кара да оповестяваш на цялото племе къде какво има!
Иди, търси, намери, извади когато трябва и надхитри, ако искаш да надживееш!
Тия хора направо.....
Аз сега изгледах епизода и си помислих същото. Недоумявам защо в този Сървайвър всеки знае всичко - пък за “тайни” идоли, пък кой с кого играе, кой с кого се гушка в съседното племе, ако щете и на Жоро стратегията за след обединението и кой кога да си ходи… Ами те просто сами всичко си казват. Мълчете си бе, хора, какво е това вашето дрънкане. Направо не знам за какво са отделени в различни лагери, със същия успех можеха да са заедно двете племена.

Много бързо минават тези три епизода, гледа ми се още!

# 597
Много бързо минават тези три епизода, гледа ми се още!
Трябваше просто да излъчват трите епизода през ден. Така нямаше да има тази огромна и неприятна дупка от четири дни.

# 598
  • София
Силен физически играч не е силен играч, а има мишена на гърба. Не трябва всеки път да се бутат и да изпъкват и да казват колко са силни.

Ако видим миналите победители, Ваня, Нели, Георги Кехайов не бяха определено най-силните в игрите. Ники Мартинов беше силен, но в неговия сезон беше със смс-и, което много променя играта.

И все пак не трябва и да си много слаб, поне някоя индивидуална игра трябва да вземеш.

# 599
  • Варна
Аз харесвам Алекс, така че не е вярно, че мамите не я харесвали, без обобщения, моля.
Драго и Зоран също.

Общи условия

Активация на акаунт