🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 584
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 215
  • софия
Прекалено невероятно звучи някой на 30 г. да не е имал връзка и да не е правил секс. Зори не е красавица, ама чак пък дотам да го докара... не ми се вярва

# 1 216
Преди малко ми излезе новина, че Благовеста всъщност е Блажка от ромски произход Sweat Smile
То и за Гергана така се говореше, така че колко е вярно не знам.
Така или иначе не харесвам и нея, и евтините й к...ски изпълнения.
Аз откакто видях фемилито ди го мисля,типични представители на една прослойка роми.

# 1 217
Блага съвсем си  ми прилича на ромче,Гергана - не.
Само се 🙏 да е здрава девойката, пък как си живее живота, нейна си работа. Това за Блага, че си я хейтвам редовно. 😁

# 1 218
И да е циганка какво от това.

# 1 219
  • Sunshine state
Ами нищо, просто си говорим. Все едно да кажем, че еди си кой е азиатец. Констатираме.

# 1 220
Някой мимоходом спомена "Гордост и предразсъдъци" някъде назад. Зорница е точно като излязла от книгата и озовала се в друго време. Там щяха да я оценят.

# 1 221
Тая работа с девствеността на Елвира със сигурност я има и в други сезони на Ергена по света. Класика си е за такова реалити. Обаче щеше е да по-добре да хвърли бомбата към края, когато евентуално му е привлякла вниманието с други качества и тогава това интимно признание да има уау ефект.
Викторчо ми се струва загубен в компота от сливи и клишираните разговори и ситуации. Има 2-3 дето са му интересни и всичко останало е пълнеж и циркове. Мисля си, че щеше да е добре да има по-малко участнички, за да ги опознава по-добре. Първите 3-4 дето си тръгват на практика им се казва “не те харесвам на външен вид”. Което е малко излишно

# 1 222
  • Далечният изток
Ех, довечера съм на кръчма... Ще гледам със закъснение, пък нямам търпение да видя как ще бъде поднесена дълго пазената тайна и съответната реакция на ергенина...

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 13:01 от AIDA_N

# 1 223
  • София
Ама тази тайна аз защо мислех, че вече му е споделена… Както и да е. Не ми е понятно защо ще се е навила да му споделя такова нещо в ефир.
Да очакваме ли пак стихотворение по повода? 😁

# 1 224
  • SF
Отложи кръчмата!!! На кръчма може и друг път да отидеш. Simple Smile
Или дай телефона да ти се обадя, поне да слушаш.

.....Тя затова се е насочила и е съвсем обсебена от дипломи и сертификати. Може в детството да е имала някоя травма на база - външен вид и се е съсредоточила в това да докаже, че с ум ще печели мъжете.Но вече толкова е навлязла в тази мания да се самоусъвършенства, че изпуска влака за връзка и семейство. И понеже е толкова съвършена и умна (с толкова дипломи като доказателство, и според нея разбира се) няма и да намери достоен за нея. Такива неща подозирам. .....

Преди да стане дума за дипломи, козметика в банята, телефон на салон за красота, на критериите, по които хората се привличат, Зори не може да отговори - присъствие, сексапил, външна красота, остроумни включвания с повод и без повод.
Мъжете реагират повече на разкъсани дънки и голо пъпче, отколкото на леля с дипломи, издокарана като конферансие на песенен конкурс от 70-те години.

(едно уточнение: мъжете на определена възраст... Дядо ми би се мръщил на неопрятни одежди.)

# 1 225
На мен пък гостуването на Зори при Цитиридис ми хареса, говореше ясно и гладко, мисълта и бързо тече. И коментира своето изказване спрямо секса, казвайки, че силно са го изкривили във визитката, едва ли не, че е някаква пуританка. Може и да е попрекалила със сертификатите, но за мен е в пъти по-добре човек да се занимава с личностно развитие и да ходи по всякакви курсове, особено ако има средствата за целта, от колкото да блъска силикон и хиалурон и да си сваля бельото в ефир. Според мен ексцентричният и образ беше силно преекспониран с цел сензация. И много ми хареса как категорично отряза Цитиридис на въпроса за миналите и връзки.

# 1 226
  • SF
Може и да е попрекалила със сертификатите, но за мен е в пъти по-добре човек да се занимава с личностно развитие и да ходи по всякакви курсове, особено ако има средствата за целта, от колкото да блъска силикон и хиалурон и да си сваля бельото в ефир.

То едното не води до другото, нито го изключва. Какво пък толкова личностно се е развила Зори и ако някой няма няколко сертификата и семинара зад гърба си, недоразвита личност ли е непременно. А ако ти каже някой, че е лекар с 3 специалности, но виждаш, че има корекции на бюста и ботокс в челото от кои личности е - развити, недоразвити?
На Зори развитието й никакво го няма. Сертификати като вестници.
Ако някой има нужда да прави добро първо впечатление, да ми драсне на лични. Ще помагам с Илюстратора.

# 1 227
... за мен е в пъти по-добре човек да се занимава с личностно развитие и да ходи по всякакви курсове, особено ако има средствата за целта, от колкото да блъска силикон и хиалурон и да си сваля бельото в ефир.
Всичко, което залита в крайност, е нездравословно!

# 1 228
И на мен ми хареса гостуването на Зори при Цитиридис. Защо всички трябва да са клише ? Тя е странна, което я прави различна и се надявам за нея самата, да си намери своя човек. Рядко в нашето време се намират все още хора, които се изразяват добре и имат принципи. Това с дипломите беше преекспонирано, а явно си  е нейна гордост. Тя си е екцентрик, нещо като Денди ( по поведение ), в друго време, а ла Пепеляшка в наши дни Simple Smile. Аз харесвам различните хора, тея с джуките не мога да ги понясям например, масовка.

# 1 229
От това, което представиха за нея и това, с което тя се представи стана ясно, че е пътувала на доста места по света и е пробвала много неща, които повечето участнички вътре не са, тоест не е нон стоп на някакъв курс, чакайки поредния сертификат. Певческата и "кариера" и онлайн магазина й няма да ги коментирам, очевидно не й е успеха там, но според мен пък няма нищо лошо човек да пробва всякакви неща, без да пречи ня някого, разбира се. Повечето участнички вътре ги намирам за много скучни и еднотипни - танцьорки в дискотеки, измислени онлайн "бизнеси", инфлуенсърки и перманентни участници на всяко възможно реалити. Та, на фона на тях, Зорница определено не се вписваше, нито оък Виктор би си паднал по нея.

Общи условия

Активация на акаунт