🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 622
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 200
Точно "все тая с него или без него", ама и без Петканов!

# 1 201
О, да, да. Петканов си е за талантите, там добре се вписва. Тук си трябва някой по-сдържан 😀

# 1 202
  • SF
Фигурата на водещия в това шоу е напълно излишна и безпредметна.
- Дами, време е за Церемонията на Розата.
- Дами, ето го и вашият любим Виктор.
- Дами, една от вас ще отиде днес на среща с нашия ерген. - и подава листчето.

# 1 203
  • Terra incognita
Не можем да кажем коя е най- подходяща за Виктор, защото не го познаваме, държи се като бастун и театралничи, какъв е в реала, не знаем.
Но тъй като дава заявка за първичен и комерсиален мъжага, Блажка му е идеална. С Капитонова биха били добра инфлуенсърска двойка, но само за пред камерите. Виктор не е това, което тя търси.

# 1 204
  • Варна
Честно ви казвам, помислих, че в опаковката от шоколад има...Гащи !!!!

Пълен шок беше за мен, че няма поредния чифт гащи, а някакво стихче, ниво трета група "мечо пух ".

# 1 205
  • Далечният изток
Аз въобще не виждам подходяща за Виктор, по-точно подходяща за една нормална връзка. Ревове, драми, нервни изблици, лиготии, злоба, скука... Който и мъж да е, не би искал да бъде с подобни девойки. Е, като жена говоря де. Донякъде разбирам, защо все още са сами...

# 1 206
  • Варна
А, и още нещо.
Водещият Наум:
- Розата е символ на любовтЪ.....И като символ на любовтЪ.....

# 1 207
  • София
То пък големият водещ. Появява се като лалугер от храстите, казва едно изречение и пак се шмугва откъдето е изпълзял.
На мен честно казано много ми дожаля за Зорница снощи. Това момиче има някакви страшни липси, не е съвсем в ред. Винаги съм мразела това в различните формати - да ползват психически неуравновесени хора и да си правят шоу на техен гръб. Отвратително е!
Гледах я и при Цитиридис... Била се влюбила във Виктор, защото бил галантен и не я бил обидил нито веднъж. Ми кога да те обиди? Първо сте в телевизионно предаване, чиято идея не е ергенът да ви нагрубява и осмива, а точно обратното. Второ сте говорили всичко на всичко пет минути сумарно и то предимно ти дрънкаше за дипломите си...
Добре, че я прати вкъщи Виктор, за нея по-добре. Че с тази си нереална самооценка, кой знае какво можеше да стане и какви факсове да получи от кораба-майка.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 18:41 от Reinа

# 1 208
  • SF
Трудно е да мачваш хора, които уж добре познаваш, пък какво остава, ако въобще не познаваш.
Може би той си мисли, че най-добре ще му е с Марта. Марта май не дава много зор и това го привлича в нея. Любопитно му е как може да не му налита, както правят останалите...
Зори мислеше, че е срещнала любовта, той изобщо не се огледа в нея. На пейката държеше тялото си под наклон, с опънат назад гръб, за да раздалечава максимално дистанцията между тях.
Капитонова му е любопитна и нейният акцент в ушите на мъжете звучи като секс.
Елвира, Деница, Людмила, ГЕРГАНА - категорично не.
Благовеста и Дениз - за кратки сескс приключения. Те също са му навити и не биха се дръпнали.
Ева му е прекалено навита и го лишава от възможността да си задава въпроси, да предполага, да се нахъсва.
Останаха Карина, Теодора. Теодора с някои прически е хубава, спортна мадама, няма да му мълчи, няма да го излага, няма да го преследва поне в началото. С нея могат и да гребат, и тела да правят, и диети да спазват. Тя ще е окей и ще му пасва.
Карина пък е хубавка. Като се нагласи, Виктор ще е с най-готиното гадже. Тихичка, миличка, тъжна... Той ще може да я спасява, да я предразполага, да разчита, че тя ще си мълчи и ще му се радва...
Де да знам дали харесва мълчаливи или по-шумни като Теодора.
С една от тях двете го свързвам аз. Но той май истински си харесва Марта. Другото е пълнеж, за да има предаване.

# 1 209
Изгледах Зори при Цитиридис, що снощи се заблудих, че е толкоз малко или съм го проспала. Хора, смятам че си имаме/хме още една девственица. И го казвам съвсем сериозно. Прекалено рязко и категорично отказа да говори за предишни връзки, почти съм сигурна, че не е имало такива. Езикът на тялото и физиономията ѝ.. Или само злополучен опит за връзка и секс евентуално. Което е жалко за момичето. Тя затова се е насочила и е съвсем обсебена от дипломи и сертификати. Може в детството да е имала някоя травма на база - външен вид и се е съсредоточила в това да докаже, че с ум ще печели мъжете.Но вече толкова е навлязла в тази мания да се самоусъвършенства, че изпуска влака за връзка и семейство. И понеже е толкова съвършена и умна (с толкова дипломи като доказателство, и според нея разбира се) няма и да намери достоен за нея. Такива неща подозирам. Но ѝ желая да намери това, което търси и да се успокои, тогава ще престане с тази мания.
Цитиридис ѝ се подиграха със сертификата, не ми хареса.

# 1 210
  • София
Аз още от визитката й си го помислих - когато каза, че за нея сексът не е самоцел и едва ли не се прави само за създаване на поколение. Нещо такова каза, не знам дали някъде ги има началните им думи.

# 1 211
За мен грешката на Зори е, че е повярвала в предаването. Че е повярвала че в него може да има истински отношения и истински неща!
А то не може..щом е тв шоО, това автоматично значи че първоначалната идея е опорочена, опошрена, станала изкуствена и т.н и т.н.
Това й е грешката...тя подходи открито към това предаване, а то е фалшиво. И от този сблъсък е и разочарованието й.

# 1 212
  • софия
Преди малко ми излезе новина, че Благовеста всъщност е Блажка от ромски произход Sweat Smile
То и за Гергана така се говореше, така че колко е вярно не знам.
Така или иначе не харесвам и нея, и евтините й к...ски изпълнения.

# 1 213
Да, той Цитиридис я цитира, това бяха думите. Смятам, че тя няма понятие как се завладява и съблазнява мъж. Поведението ѝ в предаването(ако не е било режисирано) го показва. Изобщо не знам дали е наясно какво е "свалка", като расла в саксия е. Трудно ще ѝ е да си намери мъж. Такъв, който да хареса нея, а не дипломи, положение и пари. Абе девственост след една определена възраст си е патология.

# 1 214
  • Sunshine state
Преди малко ми излезе новина, че Благовеста всъщност е Блажка от ромски произход Sweat Smile
То и за Гергана така се говореше, така че колко е вярно не знам.
Така или иначе не харесвам и нея, и евтините й к...ски изпълнения.
За Благовеста не го вярвам, но за Гергана и аз смятам така.
Зорка не смятам, че е имала предишни връзки, нито пък мисля, че е правила секс.

Общи условия

Активация на акаунт