🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 561
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 620
И понеже тая вечер стана дума за креватни изпълнения, според вас ще има ли сюжетна линия с консумация на интереса в този сезон?
Тука някои беше споменал, че във френския ерген си се пробвали. Което реално е нормално предвид формата и очакванията за края

# 1 621
Аз сериозно ви питам, наистина ли смятате за скандално и невъзможно да има 24 годишна, нормална девствена?
И никога ли не сте правили 6 и повече пъти секс с мъж за 24 часа време?

1. Да - скандалано ми е на 24 години жена да е девствена. Първо - не е здравословно, второ - според мен една жена, за да е девствена на тази възраст, значи самата тя не изпитва някаква физическа нужда от секс, трето - както вече писаха, такива жени смятат, че това е нещо велико, че е много ценно, че едва ли не правят голяма жертва пазейки се и после очакват първия, с когото са, да остане с тях до гроб. И, ако това не се случи, преживяват голям срив, голяма драма и много трудно се обвързват със следващ мъж /мое мнение/

2. Правила съм разбира се, даже повече от 6 пъти секс не за 24 часа време, а за 10 часа време.

# 1 622
  • Варна
С тия мераци бъдещите му деца да спят между мама и тати на спалнята 6 пъти секс на седмица само ще ги сънува. Joy

Между другото, 6 пъти на ден за мъж овен може наистина да му е напълно ок. Имам приятели мъже овни, които действително са много сексуални и могат по много всеки ден. Аз съм жена овен и на мен ми е много. Дори в най-влюбените ми периоди, максимумът за денонощие е бил 3-4 пъти и то инцидентно. Предпочитам през ден, че и през два, за да се понатрупа напрежение. Но пък затова хората са различни и си търсят половинка, която да пасне на тяхната особеност. Това в отговор на въпроса от преди няколко страници не ни ли се е случвало на нас 6 пъти на ден. Ами, на мен не и не искам да ми се случи. Освен ако един секс не го правим на някакви странни почивки, ама тогава ще се изнервя, така че... Пак не. Grinning

Тук напира в мен друг въпрос - какво се разбира под "пъти" - поне единият да свърши или мушваш два пъти и си почиваш?

Не разбирам къде виждате двуличие у Александра. За мен, изпада в истерии от безсилие как да се справи с атаките, които получава. Имах едно бившо гадже скорпион, дето не ни се получаваше. Ей, крещяли сме, та чак сме си драли гърлата и пак никой не разбираше другия. Та, същото нещо виждам да се случва тук.

# 1 623
Аз сериозно ви питам, наистина ли смятате за скандално и невъзможно да има 24 годишна, нормална девствена?

1. Да - скандалано ми е на 24 години жена да е девствена. Първо - не е здравословно - покажи ми медицински доказателства за това, второ - според мен една жена, за да е девствена на тази възраст, значи самата тя не изпитва някаква физическа нужда от секс - не е вярно, представи си че е попадала на некадърници, трето - както вече писаха, такива жени смятат, че това е нещо велико, че е много ценно, че едва ли не правят голяма жертва пазейки се и после очакват първия, с когото са, да остане с тях до гроб - не е вярно, не всички от тях са прости жени. И, ако това не се случи, преживяват голям срив, голяма драма и много трудно се обвързват със следващ мъж /мое мнение/- лична статистика ли си водила? С колко еспериментални екземпляра или така си чула да разправят?

2. Правила съм разбира се, даже повече от 6 пъти секс не за 24 часа време, а за 10 часа време. - за това браво, така се прави докато хората са млади

# 1 624
Французите са си разкрепостени, не се учудвам, че са се пробвали там. Може и тройки да са спретвали. Grinning В БГ варианта силно ме съмнява, пуритански народ е българския. Най-много да покажат нещо мега завоалирано, но дори това не ми се вярва.

# 1 625
Това 6 пъти на ден ли или за седмица? Нещо пропуснах пикантерията. Те анаболите май повишават сексуалния апетит.
Елвира не й е проблем девствеността, а това, че я развява в национален ефир. За мен е дразнеща поезията и държанието като някаква тийнейджърка.
Мисля обаче, че има мъже, които биха оценили факта. Виктор обаче не е между тях..

# 1 626
  • Terra incognita
Не мисля, че Виктор взима анаболи. Но те май имат точно обратния ефект.

# 1 627
То ясно, че ще е завоалирано, не ми се вярва във Франция да е 18+. Тука се чудя дали ще го има тоя елемент изобщо в сюжета. Виждали сме “сексове” в родните реалитита, тука ще е най на място. Па и да не сме по-малко от французите 😃
Представям си на викиту коментара “уау, това беше много мило”

quote author=daizy_g link=topic=1421796.msg44480630#msg44480630 date=1647726708]
Французите са си разкрепостени, не се учудвам, че са се пробвали там. Може и тройки да са спретвали. Grinning В БГ варианта силно ме съмнява, пуритански народ е българския. Най-много да покажат нещо мега завоалирано, но дори това не ми се вярва.
[/quote]

# 1 628
24 часа са много време, не е толкова невероятно числото 6. Е,  на другия ден може да установиш къде се намира всяко мускулче в тялото ти, но взривът на емоции си заслужава. Не бих се учудила наистина да е много сексуален Виктор, но при условие, че е стимулиран и то - доста плеймейтски, не да е инициативния.
 Дамите... някои съвсем престанаха да приличат на такива. Мен изобщо не ме дразнят коментарите на Людмила и Виктория, в повечето случаи съм съгласна с тях. Александра ми е все по-анти с жалкия си антураж и кравешки поглед към ергена. Събрали се несъбираеми личности, надъхват си се там нещо, в повечето случаи направо малоумно одобряват простотиите си, номера от селски вечеринки. Като чух Блага как отново изпада във възторг от девствеността на Елвира, реших,  че този път направо роклята ще свали,  но се размина само с целувки по врата на Виктор... Заскромнява момичето.
Срещата протече при пълна липса на креативност и от двете страни,  попълниха лексикона, почесаха сексуалното его и това беше. Забележителни бяха само озъбките на Людмила,  презентирани като усмивка, леко стресиращи ми бяха.
Непорочната дева беше изпързаляна от "приятелките" да се излага и със същия интелектуален капацитет реши, че чудесно е минало с Виктор. Тегава работа.
Прави ми впечатление как Карина в повечето случаи е сама. Май се опитва да се присламчи към четворката,  но тц.
Според мен Радостина няма защо да тъгува, че е изгонена. Колкото и да седи, няма как да го впечатли, той си иска или кравешко преклонение или плеймейтска фриволност.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 08:19 от usmihni_mi_se

# 1 629
Ей сега си пуснах еп. 4, че да ги видя с рускинята.
Ами тя Елвирчето още от епизод 4 реве за тая девственост. Успокоителни пила, ама не била готова да му сподели защо.
Е, тая обсесия как може да му се струва нормална на някой?!
И дали едно 18годишно момиче изпада в такива състояния, когато трябва да каже - девствена съм?

# 1 630
Елвира не й е проблем девствеността, а това, че я развява в национален ефир. За мен е дразнеща поезията и държанието като някаква тийнейджърка.
Мисля обаче, че има мъже, които биха оценили факта. Виктор обаче не е между тях..
Да, объркано е момичето, странно е надъхана, че тая благодетел е знаме и трябва да се вее. Сигурно в село Змеица майките на ергените се редят на опашка пред Елвирини и записват час за сгляда, ама на други места по света е 21 век... Обаче там един ден ще се вее и чаршафа от първата брачна нощ. Просто има места, на които това все още е важно за хората и те го приемат така.
Само не знам тия дето го правят това предаване, защо го експлоатираха? Още една участничка, с която злоупотребяват за нейна сметка, защото едно е в едно село да се говори за теб, че си честна, друго е цяла България да говори за това... Но всяко чудо за три дни. Може пък и от други краища да дойдат да искат момата и всъщност да са ѝ направили услуга, освен ако не осъзнава с какво точно не е било нужно да парадира и не се скрие някъде от срам. Иначе пак казвам, не го смятам за ненормално да е все още девствена, просто не му е мястото в тв.ефир.

Скоро гледах документален филм за поредната сватба в Рибново, адски е интересно! Там е друг свят с други нрави и обичаи, с други разбирания и морал.

# 1 631

1. Да - скандалано ми е на 24 години жена да е девствена. Първо - не е здравословно - покажи ми медицински доказателства за това, второ - според мен една жена, за да е девствена на тази възраст, значи самата тя не изпитва някаква физическа нужда от секс - не е вярно, представи си че е попадала на некадърници, трето - както вече писаха, такива жени смятат, че това е нещо велико, че е много ценно, че едва ли не правят голяма жертва пазейки се и после очакват първия, с когото са, да остане с тях до гроб - не е вярно, не всички от тях са прости жени. И, ако това не се случи, преживяват голям срив, голяма драма и много трудно се обвързват със следващ мъж /мое мнение/- лична статистика ли си водила? С колко еспериментални екземпляра или така си чула да разправят?

2. Правила съм разбира се, даже повече от 6 пъти секс не за 24 часа време, а за 10 часа време. - за това браво, така се прави докато хората са млади

Че секса е здравословен има много статии в интернет. На първо четене намерих тази, но има още много.  Също така е доказано, че влияе на нервната система, особено при жените

http://-spam112-/portal/statii/seks-za-zdrave-261.html

За другото съм написала, че е мое мнение, което не е задължително да е правилното. Просто си е мое Simple Smile
И никъде не съм казала, че такива жени са прости.

Редактирам - не знам защо, но линка не се отваря. И не мога да го коригирам

# 1 632
Здравейте, малко рязко влизам в темата, но ако е възможно някой да прати линк на епизода от тази вечер ще съм много благодарна. Единственият, който намирам ( мисля, че е playtube сайта ) забива страшно много, направо е мъка за гледане. Благодаря првдварително.

# 1 633
  • Sunshine state
Че ние като бяхме още в началото загаджване с мъжът ми до към 3-4тата година правихме поне по 2-3 пъти секс на ден, изобщо не ми е странно това. Виж за Елвира не го намирам много за нирмално, още повече, че и нея я натоварва. Аз самата за пръв път правих секс на 18г, но изобщо не съм го анонсирала и като цяло не е било някакво кой знае какво събитие в живота ми. Момчето дори не знаеше, а и не разбра. 🤣 То като слушаш ще кажеш, че някакви велики кръвопролития ще падат, а то нищо. 🤷🏼♀ Даже беше много приятно и никаква болка или дискомфорт не съм изпитвала.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 02:45 от Pupitka

# 1 634
Хах, Pupitka, къде ме върна, само дето бях на 17. По стечение на обстоятелствата помня и точната дата, не за друго, а защото най-близката ми приятелка имаше рожден ден, а аз не отидох у тях заради това. Не знам, не знам, не съм говорила с никого подробно за това, но казват, че при някои е кръвопролитие, 😆 а ние бяхме като вас, и той май не разбра. 😁
Майка ѝ на Елвира е виновна, Елвира няма вина, че мисли така за това "чудо".

Общи условия

Активация на акаунт