🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 525
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София

Ергенът  Епизод 9 - без реклами
         И накрая - РОЗА          

А без роза, остана Радостина

и пак поставям епизод 8 - вече в Гугъл снимки, че в Облака на mail.ru, много забиваше.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 02:14 от Mari_Mar

# 1 651
Викторчо малко като жиголо. Сяда с "лелите" (те по-младите най-лелешки се държат) настрани, слуша, слуша, гледа с празен поглед в лампите и казва КОЛКО МИЛООООООО. Чака да свърши часа и да си прибере 300те лв.

# 1 652
Ерго с тези 30 + години доста е поживял, най - малкото е свалян от доста жени!
Струва ми се отегчен на моменти, но явно добре си е направил сметките и си струва!

# 1 653
Радостина беше със силикон. Теодора също има, може би и Марта.

Марта има. Добре е направен, ама опитното око не мож' се излъже. Money

Аз Теодора не я гледам. Травестите на Македония са по-симпатични. И по-малък размер. Joy

# 1 654
За смяна е, не е добре направен, на пъпа са и слезли вече...

# 1 655
За смяна е, не е добре направен, на пъпа са и слезли вече...
https://www.instagram.com/p/CQiPnCjDWnY/?utm_medium=copy_link

По телевизора изглежда добре. Не съм им се ровил в инстаграмите, не ме вълнуват толкова. Марта може да ми пише, иначе. Алекс - зависи от настроението. Останалите няма нужда да ми пълнят и без това пълната поща със спам. Stuck Out Tongue Winking Eye

Мерси за линка, Мари Мар. bouquet

# 1 656
Ами, като една хетеросексуална жена, нямам идея добре ли е със силикон или не струва, така че великодушно ги приравних, естествени или не.
Зиги да ги класира, или нечий мъж. Моят отказа, сигурно нещо в тона ми..😂

# 1 657
  • Sunshine state
Ее, ква е тая снимка сега на Марта.. 😬 И мъжът ми нея най-много нея харесва, ама сега след тоя компромат каза, че е разочарован. 🤣

# 1 658
За мен не е толкова странно или срамно, че на 24 едно момиче е все още девствено - причини много, може да не е срещнала подходящ човек и да не е искала да бъде с кого да е и т.н. Обаче по-притеснително е значението, което придава на този факт. Тресе се като обезумяла, притеснява се, срам я е, а същевременно очаква аплаузи. Като я слушам, скоро няма да намери мъж, на когото да дари безценния си дар. И беше адски нелепо, че го призна по телевизията. Такова нещо е прекалено лично, че да го развееш като бели гащи пред цяла България. Може би е очаквала да й падне в краката от възторг, но определено е объркала човека. Глуповата ми е, прекалено наивна, инфантилна, а рецитирането на стиховете е леко смотано, иначе е миличка.
Виктор се прави на галантен джентълмен, изтъква уж някакви ценности, които не вярвам да притежава. Според мен е повърхностен, комерсиален и си пада по лесния живот. Много се изтъква и в сексуално отношение, не ми се виждат скандални 6-те пъти, но някои негови сторита, в които се прави на мега оборотния пич, показват определена несигурност в собственото му мъжество. Grinning
Може би ще избере Александра, като че ли към нея изпитва най-голяма симпатия и имат химия. Иначе и тя ми е фалшива. Като цяло май нито една не харесвам на 100%, все нещо има. Добре, че няма да съм свекърва, а тъща. Joy

# 1 659
Ако Елвира е помакиня, то е най-естественото нещо да е девствена, ако не омъжена. При мюсюлманите, това
е задължително. Не случайно операциите за възстановяване на химена са толкова разпространени в арабския свят

# 1 660
А според мен Елвира наивно е вярвала, че това няма да се излъчи от продукцията, обаче нещо е объркала предаването. Сега след всенародния хейт съвсем я съсипаха момичето и я комплексираха.

# 1 661
Най - противни са Люса и Дениз, рядко зли същества!
Люса е грозна и зла, а Дениз грозна, зла и тъпа! Селянки!

# 1 662
  • София
Не виждам нищо лошо Елвира да пише и чете стихове за любимия, но... Не и в това предаване, сред останалите нахакани хиени. Може да си е мислила, че така ще е уникална, но не й се получава

# 1 663

Александра се оказа, че има най- хубавото тяло като гледам тая снимка. Капитонова, както беше трепач по бански, лесно може да налее на бедра. При нея е резултат от фитнес и диети, предполагам, защото ми изглежда, че лесно може да се изпусне.

# 1 664
Проблема на Елвира не е девствеността, а държанието й на 5-годишно дете. Някъде там е спряла в развитието си.
Намирам Дениз за най-красива, но само с грим. Поразителна е разликата с и без грим. Не познавам някой да изглежда толкова зле без грим, а толкова приятно със.
Венета също е хубава, но с този черен грим до веждите е твърдо НЕ. Държанието и говора й са на девойка от махалата. Не знам дали това може да се коригира вече. Иначе би била приятна млада дама.
Малкото Вики е адски зле. Като я пита дали приема тази роза, тя и дума не обелва, а само мъцка. Кажи: Да, приемам я. Да, с удоволствие. Нещо там кажи. Тя само едно: Мхм с наведена глава и невинна усмивка.

Общи условия

Активация на акаунт