🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 527
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 635
Алелей, кога изписахте 40 стр ... От днешния епизод само не разбрах Елвирчето с великата ѝ тайна де се бута? Така или иначе скоро ще си ходи и Ергенина в леглото няма вкара нивгаш. Той пък и той излезе с бройка ... 36 за по 5 минути сигурно.

# 1 636
Той пък и той излезе с бройка ... 36 за по 5 минути сигурно.
М? 🤔

# 1 637
Зорница… какво да кажа, хем ми е жал…. Никаква реална преценка. Как изобщо е решила, че нещо може да се случи между тях.  Те са на различни планети. И не, че Виктор е някакъв извънземен и недостижим, но просто трябва да умееш да преценяш какъв тип хора са подходящи за теб, биха ли се вписали в твоя свят и ти в техния. И на мен ми се иска да вечерям с Дейвид Бекъм, ама не ставаа.
Така е, ама мен ми стана мъчно за нея, други можеше да махне, ама пуст сценарий.. накрая верни неща каза. Даже и Дениз не очакваше тя да отпадне.

Аз си мисля, че той махна Зорница, защото тя с нейните откровения на интервютата, че е наистина влюбена и блябля, е притеснила екипа как ще ѝ повлияе самото шоу и развитието. Че тя не му пасва е ясно, биха я държали за цвят, ама... тая ще вземе да се влюби толкова много, че да ги заколи всички момичета докато спят.

# 1 638
Не съм изчела високите ви коментари, но ми стана жал за Зори. Много сте нападателни и злобни. Може би няма релна преценка, но аз такава не видях и от останалите. Разгонената Марта, псевдопсихоложката или професионалистките са ми същите.

За това имаме сертификати.

# 1 639
😃😃😃😃 Направо избухнах!!!

Не съм изчела високите ви коментари, но ми стана жал за Зори. Много сте нападателни и злобни. Може би няма релна преценка, но аз такава не видях и от останалите. Разгонената Марта, псевдопсихоложката или професионалистките са ми същите.

За това имаме сертификати.

# 1 640
  • Sunshine state
Бакалавър по злоба и магистър по хейт съм аз, не знам за останалите. 🤣

# 1 641
Направо доктор по хейтърските науки, не играя на дребно. Smirk

# 1 642
  • Terra incognita
Имам сертификат за завършен курс по форумно тролене и завистнически науки.

# 1 643
Виктор също взе да се пропуква и лъсва- клиширан и банален. На пръв поглед галантен, но зад камерите- арогантен. Според мен не пропуска да се огледа де що види витрина, огледало и да пооправи фризурата. Прекалено суетен и фокусиран върху външността, физиката,  за сметка на душевността и интелектуалното развитие.

Естествено. Момчето е женкар. Евентуално ще помага в правенето на салата. Много ще обича да види жена си в края на деня, която е взела децата от детската градина, да й врътне един секс и да заспи щастливо, след което да се омете на сутринта нанякъде чак до вечерта или до посред нощите, докато тя изпълнява семейните обязяности.

Зори е приятна грозновата жена и добре, че си тръгна. Виктор не е за нея, на нея й трябва едно свестно грозновато момче, не много умно, което да я гледа като богиня. Човек трябва да си знае мястото и да направи така, че животът му да е красив и спокоен, което става като посвали малко очакванията и изискванията си.

# 1 644
На Виктор му личеше как се разочарова, че трябва да прекара срещата с Люса. Очакваше Карина. Много скучно мина. А, Люса така разказваше колко интересно било, че сама не си повярва. И другите май не бяха впечатлени от разказа й. Доколкото при Блага, определено другите изревнуваха след срещата й.
За Елвира всичко сте казали. Ще реве и тя като Зорка като си тръгне. Ще й разбият приказката.
Силно вярвах, че Гергана си тръгва днес. Рядко нагла, пошла и вулгарна женица.

# 1 645
Може ли някой от мъжете в темата да каже харесва ли им се такова истерично кикотене, което демонстрират и Александра, и сега Людмила? В живия живот познавам и други такива, та се чудя как се приема от отсрещната страна.

Кикотенето не е проблем, ако срещата е с цел секс и не сме в дивия парк, да плаши с него животните. Ако е бизнес среща и съм решил да заведа някое маце с мен... мнье. Ще пропусне. Ама след срещата може да ми се кикоти на дивана. Алекс това - Людмила никакъв шанс. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 646
Здравейте отново, мили дами! Тъй като днес не арестуваха никого, успях да изчета коментарите и е време за субективен обзор. Първо, също и по важност,  след коментара на мъжа на Happy(мисля, че беше нейният) за бюста на Людмила се концентрирах изключително върху гърдите на участничките, което определено не си струваше. По мое мнение, единствената надарена в това отношение дама днес напусна шоуто.
Позитивно от днес, всички рокли им ставаха на момите и общо взето, не видях една грозна. Роклята на Ева беше много красива, ако имах къде да я нося, не бих жалила пари за нея. Играта не беше лоша, имаше потенциал да се превърне в женски бой. Елвира е на ниво пети клас, с тая девственост и тая поезия, леко е забавила развитието и няма как да се почувства на място. Блага държа фронта цял ден и накрая ревна, никаква самоувереност няма, когато няма мъж до себе си, тъжно. Люси и Гери са отврат безнадеждна, дори не са смешни. Алекс.. кошмарна е. Ако ни затворят да живеем заедно за месец, само една ще излезе жива, не мога да търпя инфантилното ѝ заяждане и озъбената, рядко фалшива усмивка веднага след това. По въпроса за банския, не познавам пораснала жена, която да се разстрои до плач, че почти непознати жени са ѝ видели гърдите, несериозно е.
 И накрая, легендарните шест пъти. По половин час са си три часа, а денонощието има 24, нищо непостижимо няма. За хвалене бих го приела от мъж над 50, другото си е нормален разговор.

# 1 647
Ах, такъв смях като си говориха за страсти на срещата с Люлю, а емоцията между тях беше тотално пресъхнал кладенец Astonished  Иначе сбирката става все по-медицинска, вече няколко участнички разкриват как чували гласове Scream "Пай в лицето" се оказа велика тактическа игра, тамън мислех че епизодът ще е скучен Satisfied Очаквам следващите без рози да са Ния-Косара, Теди и Вика.

# 1 648
  • София
Радостина беше със силикон. Теодора също има, може би и Марта.

# 1 649
От срещата с Людмила си спомням единствено нащърбения й преден зъб.. Но даже и да го оправи, и брадавиците да оправи, характера и излъчването - не би могла! За мен тя е една от сигурните връзкарки или от платилите си добре, за да е вътре! Само така мога да си обясня първата абсолютно алогична целувка с нея.. нахаканото й поведение и самочувствие.. и това, че продължава да е вътре!

Радостина изглеждаше добре и не участваше в цирка, мисля, че може да е доволна от представянето си. А вероятно и тя за толкова минутки слава се е съгласила, достатъчни, за да вдигне продажбите, затова й не се напъваше, а някак беше само наблюдател.. Въпреки говора, топчестите и леко остри черти в лицето, бих казала, че цялостната й визия често излъчваше финес.

Елвира не знам къде са я намерили, но и за мен тук злоупотребяват много.. И разбира се, че Виктор е знаел предварително!

Само аз ли мисля, че на Карина нещо й има? Подозирам го от самото начало, макар че в нея ми беше надеждата за нормалност.. Начинът, по който говори.. това не е притеснение, или диалект, а някакъв дефицит.. Присламчването, прегърбената й стойка, езикът на тялото.. облеклото й в играта даже беше странно и инфантилно, всичко показва някакво недоузряване в обвивка на всъщност пораснала жена..

Ева пя хубаво и беше красива. Въпреки че се опитват да я загрозят, някак се откроява като позитивна, цветна, различна.. държи се май и сравнително прилично..

Марта също продължава да е красива, но всеки път съм изумена колко елементарен изказ има.. Но това май е проблем на всички там!! За съжаление, не е до камери и притеснение! Изключително бедна лексика показват и това създава чувство за ниска култура и усещането, че не умеят да комуникират.

Общи условия

Активация на акаунт