🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 568
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 230
Както Esmee каза, едното не изключва другото и не води до другото. Следвам една американска дерматоложка, която прави корекции по себе си и не ги крие, а за невъоръженото, немедицинско око са незабележими, но жената изглежда повече от добре, изключително начетена е, ходи по симпозиуми и конференции, тоест обогатява знанията си, има и чувство за хумор и себеирония.

Проблемът с имиджа на Зорница, поне за мен, е, че е като динозавър, изваден от нафталина. За съжаление харизмата, излъчването и цялата душевност не се учат на курс и за тях не се издават сертификати.

Не намирам нищо лошо в това, което тя прави, далеч по-добре е да ходи на 100 курса отколкото да бездейства и да прилага максимата "тати носи, мама меси". Факт е, че се изразява добре, особено на фона на останалите, но е стерилна, студена и дистанцирана в комуникацията си, което неминуемо слага преграда.

А относно самите дипломи - чували сте фразата "книжка кола не кара", както и "като знам какъв инжинер съм, страх ме е да отида на лекар". Родени са от нашата действителност и съвсем неслучайно при това.

Понякога житейският и трудов опит са далеч по-добри учители от най-великия ментор, който сбива знанията си на лесносмилаем език в лекция от 3 часа и накрая раздава на всички присъстващи дипломи на олимпийския принцип - за участието.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 17:29 от IriS`

# 1 231
  • Вестерос
Зорница… какво да кажа, хем ми е жал…. Никаква реална преценка. Как изобщо е решила, че нещо може да се случи между тях.  Те са на различни планети. И не, че Виктор е някакъв извънземен и недостижим, но просто трябва да умееш да преценяш какъв тип хора са подходящи за теб, биха ли се вписали в твоя свят и ти в техния. И на мен ми се иска да вечерям с Дейвид Бекъм, ама не ставаа.
Така е, ама мен ми стана мъчно за нея, други можеше да махне, ама пуст сценарий.. накрая верни неща каза. Даже и Дениз не очакваше тя да отпадне.

Капитонова и тя злобен поглед хвърляше, а Людмила е все по- грозна с всеки епизод...

# 1 232
Тая работа с девствеността на Елвира със сигурност я има и в други сезони на Ергена по света. Класика си е за такова реалити. Обаче щеше е да по-добре да хвърли бомбата към края, когато евентуално му е привлякла вниманието с други качества и тогава това интимно признание да има уау ефект.
Викторчо ми се струва загубен в компота от сливи и клишираните разговори и ситуации. Има 2-3 дето са му интересни и всичко останало е пълнеж и циркове. Мисля си, че щеше да е добре да има по-малко участнички, за да ги опознава по-добре. Първите 3-4 дето си тръгват на практика им се казва “не те харесвам на външен вид”. Което е малко излишно
Ето подобна сцена, как реши девойката да разкрие такова нещо и как го обоснова.
https://www.youtube.com/watch?v=KLCuPEIThG4

# 1 233
Не виждам нито една допирна точка между Зорница и Виктор. Както е модерно да се обобщава - те са две различни вселени и дори шансът да се срещнат на терена на това предаване, сам по себе си е невероятен.

Между другото, по служебни причини, през последните две години придобих два сертификата, които... какво да кажа... аз наистина знам защо съм ги придобила, ама половината ми колеги не могат да прочетат правилно за каква квалификация са сертификатите. Та, моля ви се... Ветрило! Нищо друго.

# 1 234
Да, американската версия изглежда доста по-адекватна. Тоя е симпатяга, пак е здравеняк, ама не толкова кифленски. На мен ми се гледат в един момент американските сезони. Там и правилата са други: сами се правят визиите за срещите, сами си готвят в къщата. Предполагам, че като цяло дават повече от живота им в реалитито.

# 1 235
Изгледах Зори при Цитиридис, що снощи се заблудих, че е толкоз малко или съм го проспала. Хора, смятам че си имаме/хме още една девственица. И го казвам съвсем сериозно. Прекалено рязко и категорично отказа да говори за предишни връзки, почти съм сигурна, че не е имало такива. Езикът на тялото и физиономията ѝ.. Или само злополучен опит за връзка и секс евентуално. Което е жалко за момичето. Тя затова се е насочила и е съвсем обсебена от дипломи и сертификати. Може в детството да е имала някоя травма на база - външен вид и се е съсредоточила в това да докаже, че с ум ще печели мъжете.Но вече толкова е навлязла в тази мания да се самоусъвършенства, че изпуска влака за връзка и семейство. И понеже е толкова съвършена и умна (с толкова дипломи като доказателство, и според нея разбира се) няма и да намери достоен за нея. Такива неща подозирам. Но ѝ желая да намери това, което търси и да се успокои, тогава ще престане с тази мания.
Цитиридис ѝ се подиграха със сертификата, не ми хареса.
Е нали се беше снимала гушната с Любен Дилов -фъфлещия някъде по островите. Абе имала е разни чичаци да я водят насам-натам и вероятно са изпробвали здравината да матраците. Нищо, че е леко чалдисана, едва ли е непорочвата дева. Елвирата е друга бира. Ако наистина е помакиня, чакай да легне с мъж без брак.
Радостина и на мен ми допада като поведение, но си мисля, че Викторчо търси друго излъчване. Не случайно рускинята има такъв шанс. Просто останалото е баластра.

# 1 236
  • SF
Всички стихотворения на поетеса Елвира започват с "Още щом..."
Още щом ме погледна,
аз усетих, че знам,
девствеността си безценна,
аз на тебе ще дам.

# 1 237
И продължава:

Още щом Блага гащите свали,
една мисъл мен ме осени,
мъж ценен и желан си ти,
достоен да получи цветето ми.

# 1 238
Мъж съм и съм фифти фифти мачо, но за мен Виктор не е гей. Друг е въпроса, дали ежедневно не прекрачва границата между мъжкото его и женската суета и то прекрачване тип "лъвски скок". Реално се замислете, дали искате козметиката на мъжа ви в банята, да бъде повече от вашата и дали не е нарушен някой неписан рироден закон, кожата на мъжа да бъде по-нежна от вашата? А обемът на косата.. ?

Даже не съм сигурна, че разбирам добре въпроса.

С мъжа, с който държим козметиката си в нашата баня, не бих се съревновавала  по красота и не бих се плашила, че може да ме засенчи с класна поддръжка. Повече би ме притеснявало липсата на такава.
Ако има нужда, нека неговата козметика да е повече от моята. Но се съмнявам. Аз шампоан за мазен скалп не ползвам. Ако той има нужда от такъв, няма да бързам и аз да си купя, за да не съм мината откъм шампоанно разнообразие.

Дори и жена с кофти кожа, ще се радва да гали, да докосва нещо нежно и приятно и ще стиска палци децата им да наследят хубави гени - кожа, коса, ръст....
Ако косата на една жена е рядка и безобемна, ще насърчи мъжа си да омаже своята?? Едва ли.

Доста притеснително ще ми се стори обаче, ако лъвският скок е плаха миша стъпчица и цялата му козметика се състои от един сапун и една пяна за бръснене. Лично аз ще го наблъскам с бурканчета и шишенца и ще му обясня кое кога да ползва. И ще следя да бъде стриктен и сериозен, докато не изгради навици. Косата да се набухва, кожата да се омекоти и хидратира...
Друг е въпросът, че не знам как бих го харесала, ако е човек, който от мене ще научи за тези неща и не се впечатлява от външен вид, поддръжка, детайли, цветове, дължини, линии. Имам такива познати мъже и си ги държа в зоната на "само приятели".
Беше ирония. Уви. А бяхме приятели с теб, виж си личните съобщения преди години.

# 1 239
Нямам нищо против естетичните корекции, стига наистина да са естестични. Също добавям последно за Зорница, че тя беше една от малкото участнички, която не влезе със заявката колко е секси, колко е обиграна с мъжете, как и купуват коли и я водят по екскурзии и как е фатална и красива жена. Повечето участнички вътре смятат, че външният вид им е най-силния коз и влизат "напред" с него и то при положение, че всичко на всичко вътре има 1-2 красавици, останалите са нормални жени, а има и няколко направо грозни. Много хора коментират, че Зорница не е на център, но и тези, които се мислят за неустоими красавици, при положение, че не са, също не са на център (справка Гергана, Людмила, Дениз, Габриела и т.н)

# 1 240
  • SF
И Александра в това число.

# 1 241
Ама аз наистина не разбирам как Людмила може да се мисли за красавица.
Ми тя не се ли вижда на какво прилича бе?!

# 1 242
Замислих се...мисля че ще ми се догади, ако мъжът до мен ползва крем за лице. Мда....направо и сега ми се гади, като го пиша...
Стига ми да се къпе, режи ноктите....и това ми стига, няма да продължавам с изброяването...

# 1 243
Също добавям последно за Зорница, че тя беше една от малкото участнички, която не влезе със заявката колко е секси, колко е обиграна с мъжете, как и купуват коли и я водят по екскурзии и как е фатална и красива жена.
Ама влезе със заявката, че тя вътре няма конкуренция, което трябва да значи, че е всичко това и още отгоре, за да е вярно!

Тето, баща ми докато беше жив, след бръснене ползавеш крем Нивеа, па беше един кротък и добродушен мъжкар, истински българин, с корени от Брацигово.

# 1 244
Моят мъж от няколко години започна да
ползва крем за лице, ръце и тяло понякога.Човекът върви към 50-те и явно кожата му изсъхва и не му е комфортно.Не мисля, ме мъж, който ползва крем, е някакво странно явление.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 18:19 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт