🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 75 251
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Terra incognita
Е, това ли беше великото участие при  Цитиридис? 🙍‍♀️

# 1 036
# 1 037
Къде може да се гледа епизода?
Аз си го пускам на запис, но там вече автоматично е качено извънредното събите на годината…
https://playtube.tv/watch/%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%8A%D … -8_8DmxL1ps0.html

Зорница при Цитиридис
https://www.youtube.com/channel/UCkm6AjBVZcj0K19hqyJQ0jQ
Благодаря за отношението, обаче не ми се отваря. Явно при нас не е достъпно.

# 1 038

Еми, "me", but си далеч от реалния ти образ...

# 1 039
  • Terra incognita
Това Деница ли е? Вдъхновила се е от колежките и е подула устните да не остане по- назад.

# 1 040
Зорница… какво да кажа, хем ми е жал…. Никаква реална преценка. Как изобщо е решила, че нещо може да се случи между тях.  Те са на различни планети. И не, че Виктор е някакъв извънземен и недостижим, но просто трябва да умееш да преценяш какъв тип хора са подходящи за теб, биха ли се вписали в твоя свят и ти в техния. И на мен ми се иска да вечерям с Дейвид Бекъм, ама не ставаа.

# 1 041
  • Валенсия
Малко ми стана жал за Зори Джи. По коментарите, които излъчиха, става ясно, че тя наистина си е давала някакви надежди, че той действително бил могъл да бъде "мъжа на нейния живот".
Ама имам чувството, че ако я беше оставил почти до финал, в последната тройка на пример, и ако не я беше избрал, тя щеше да спретне едно Тексаско клане и да ги поочисти всички там, барабар с операторите. Sweat Smile

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 02:10 от shy*girl

# 1 042
Това Деница ли е? Вдъхновила се е от колежките и е подула устните да не остане по- назад.
Мисля, че е крайно време да спрем да осъждаме чуждите корекции. Харесва се, сложила си е. Макар че снимките повече приличат на направени през инстаграм филтър, може реално нищо да не е променяла.

# 1 043
Изобщо не е роля държанието на Венетка. Такова излагащо се пиянде си е според мен. Вече взе да ми става неприятна.

Внимавай, че ако те срещне на някой манеж или санаториум - зависи по кое време на деня е, ще ядеш шамари. Как смееш така да говориш за Кралицата?! Joy

# 1 044
  • София

Епизод 8 - изрязах рекламите

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 17:35 от Mari_Mar

# 1 045
  • Sunshine state
Тръпки ме побиха от Зори Джи, честно. И аз мисля, че е с отклонения. Изведнъж иззлобя и започна едва ли не да кълне там от разочарование, че не я бил поканил на идивидуална среща. Людмила е цербер от класа и начинът, по който си криви лицето, я загрозява още повече. Стана ми мъчно за Карина. Според мен тя искаше да остане сама, а Виктор се втурна да я успокоява.

# 1 046
Изгледах го, еми на Секса и града ѝ хлопа канчето яко. Защо допускат лабилно луди до изяви в такива формати, не знам!?

# 1 047
  • Ню Йорк
Забави се даже Виктор с разкарването на Зори Джи. Грозна, антипатична, самозабравила се и вярваща, че е нещо велико. Ами не е. Измислените й дипломи предизвикват смях, онлайн консултациите, бутика и клиповете с песни изобщо няма да коментирам. Иска й се да е нещо, ама не е. Посредствено и антипатично момиче. Ако наистина иска да открие любовта (или както там възприема бъдещия си оплодител, защото нали секс само за това се прави), трябва да поработи първо върху личността и психиката си.

По-добро описание няма как да се направи!
Радвам се, че я пратиха да си ходи и да не се излага повече. Следващата дано е Людмила.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 05:46 от Галактическа принцеса

# 1 048
Повечето момичета обясняват как са влюбени в Ергенът. Извинявайте, но аз ли нещо не съм в час или е нормално да се влюбиш в някой за има няма 5 дена и то в реалити предаване. Още повече на този мъж му се налага да обикаля всеки ден различни жени. Дори и сценарий да е пак звучи налудничево.

В това число визирам Ева (когато го натисна да го целува), Блага (след срещата), Зорница (че и тя беше изпаднала в едни фантазии).

Вчерашният епизод язък за чакането му два дена, беше скучен. Време беше на Зорница да я изгонят, сега е ред и на статистките, както приятелят ми ги нарича - Елвира, Карина, Ния Косара.

В следващия епизод очаквайте Елвира пак с нейната непорочност да ни занимава, а между другото тя има профил в тик-ток и изглежда не толкова свенлива. Ако го прави само за предаването на мен ми се струва срамно да се съгласиш да играеш подобна роля.

И ако може от предаването да спрат да дават толкова близки кадри на лицата на момичетата, коя омазана цялата във фон дьо теб, коя вече в края на предаването лъщи… Честно казано само Ергенът пази добър външен вид.

# 1 049
Блага малко преигра с с влюбването и еуфорията. Не ми се вярва навън тя да обърне внимание на такъв като Виктор, едва ли той може да си позволи да я издържа.
Не, че тя е сносна партия, танцьорка в ранните 40, с детски псевдоним и съответно държание.

Като парад на стари моми ми изглежда панаира, и то не заради възрастта на повечето, а заради манталитета и истеричния страх от отхвърляне.
Някаква паника виждам в Людмила,  озлобление в Денис, те какво рекламират, че не помня?

Общи условия

Активация на акаунт