🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 75 323
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 050
Людмила погрознява ли все повече от ден на ден или само на мен така ми се струва?
Людмила на мен ми е най-грозната там.
Дори Зори, ако оправи тоя клюн, е по-симпатична от Людмила.
На Людмила чертите на лицето ѝ са надолу. Там няма какво да се направи. Има, ама е постоянно оправяне.

# 1 051
Ранни 40? Все пак е на 31, или броим както броим вековете и столетията?

# 1 052
  • София
Предлагам ергенинът да се жертва с Елвира да свърши свещения първи път и да се свършва с тази мъка по чакането. Личи си, че момичето не издържа повече. Да я освободи от тегобата на формалната непорочност.

# 1 053
Добрутроооооо....наспаФ се аз, стартирам с кафеената церемония сега, изчетох ви...
Всичко сте описали, чудя се дали и да гледам..май няма нужда...
Значи не ви го спряха ли, снощи? Ама ви държаха в напрежение?
Тази вечер ще гледам да го гледам Nerd
Доно няма нови арести само...

# 1 054
  • София
Чак сега изгледах. Не трябваше да махат Зорница, тя имаше доста изцепки и беше по-различна от еднаквите кукли, събрали се там. Теодора, Радостина, Ния Косаря дори не се забелязват. Но може би е за нейно добро, защото като нищо можеше да изпадне в самозаблуда, че го обича и после сериозно да страда. Тя е така заблудена и спрямо себе си

# 1 055
Не можах да видя края, но от фейса разбрах, че Зори е аут. После почетох тук. Все ми е тая коя.
Възмущавам се от силният фонов шум. С триста зора разбирам какво си говорят.

# 1 056
Добро утро и от мен! ☕
Много се изнервих снощи на преповтарянето и накъсването на епизода, но все пак го догледах до края. Дано тази вечер да си видим епизода нормално
За Зори - имаше някои истински моменти в разсъжденията ѝ. Беше от малкото дето наистина искаха са опознаят Виктор. Хубаво щеше да бъде да имат среща. Права е и че имаше други за гонене преди нея. Особено Гергана и Людмила.
От Александра съм все по-разочарована - пълен психопат и социопат 😂
На Венета цирка вече ми става банален и искам да си ходи.
Гергана е ужасна и си личи, че е противна на Виктор, можеше спокойно да си ходи снощи.
Иска ми се да видя повече от Радостина.
Марта се представи на ниво както винаги.
Чакаме да видим кога ще си имат среща с Ния Косара и дали му е траен интереса към нея.

# 1 057
Добрутроооооо....наспаФ се аз, стартирам с кафеената церемония сега, изчетох ви...
Всичко сте описали, чудя се дали и да гледам..май няма нужда...
Значи не ви го спряха ли, снощи? Ама ви държаха в напрежение?
Тази вечер ще гледам да го гледам Nerd
Доно няма нови арести само...
Само два пъти, втория - малко преди последната роза. 🙄 Мен ме загубиха на Бойко Рашков.
Днес доглеждам, дочитам и формирам мнение, което ще сведа на вниманието ви малко по-късно 🤣🤣🤣

# 1 058
Снощи пуснаха епизода от четвъртък, така ли? Понеже в четвъртък заспах и не гледах.
А днес ще има пак епизод ли?

# 1 059
Зори Джи някой каза, че не била злобна. Аз пък точно злоба видях, маскирана с извисени думи като истинска любов, не била там заради слава и пари и т.н. Изключително сбъркана и нереалистична оценка за себе си има тази жена. Плюс лицемерие, като каза на Деница (поправете ме, ако бъркам), че тя е най-подходяща за Виктор преди 1-2 епизода. Радвам се, че си тръгна. Следващата искам да е Елвира - антипатична, глуповата, наивна, селски манталитет (нищо лично). Людмила, ако се задържи, ще се пръсне от злоба. Къде я побира, не знам. Карина мен ме трогна. И аз пуснах сълза. Каза много вярни неща за майката. Никой друг не те поставя на първо място като нея и боли да знаеш, че вече я няма. Не мисля, че беше за привличане на внимание, просто Венета не спря да я разпитва и хвали същевременно и емоциите надделяха, което е напълно разбираемо при загубата на най-близкия ти човек. Само не ми хареса това въртене на очи, докато говори. Надявам се да е било, за да си сдържа сълзите. Ния Косара има същия лош навик на притваряне на очите, докато говори, което мен ме дразни. Елвира да си признава в следващия епизод най-съкровената тайна и да се свършва с това мъчение вече.

# 1 060
  • SF
Обичам да правя прогнози Simple Smile Другия път е Люси. Simple Smile
Горе-долу следват реда, който и аз бих определила. Понеже не ги познавам и всички са ми еднакви, аз ги "гоня" по красота.
Логиката е да е Люси, освен ако не стане нещо извънредно.

Та... съвсем логично Зори отлетя. На момичетата им беше много мъчно. Не я зачитаха за конкуренция и нямаха нищо против тя да е там и да си мечтае, че нещо би могло да трепне у Виктор.
Той така и не можа да я погледне сериозно (както и аз). Все на майтап някак приемаш такива и певици, и шивачки, и продавачки, и  финансистки... много подправки, а манджата не се яде...

Виктория Капитонова в някои моменти е много хубава, в други изобщо не става. Снощната визия не беше нейната.

Гергана също ще си замине, но не поради критерий "чар и красата". Всъщност на нея доста й липсва чарът.

# 1 061
Чета как Зори е трябвало да си тръгне, че да престане да се излага. Същото ще кажа за Блага, нейното поведение ми е по-неадекватно от на Зори.

# 1 062
  • София
И аз не знам как Зорница реши, че само тя е влюбена. Доста от тях заявиха същото, което на мен ми е много странно. И като цяло концепцията на предаването е неприятна. Поставя жените в унизителна светлина. Всяка си мисли, че е по-специална, подведена от знаците на г-н Перфектен, а се оказва че той се обяснява и мляска и с други. Всъщност - такъв е и животът. И никой не се впечатлява кой знае колко от това. Не си представям какво щеше да стане, ако ролите бяха обратни - една жена да е с много мъже и наред да се гушка и целува с тях. Още от първи епизод ще й лепнат приятен епитет.

# 1 063
О, да, двойният стандарт...витаги го има. Ако беше жена....мда, с етикет щеше да е. А Виторио е артист, видиш ли...ахъм.

Лайф имаше ли? Нали предаване - лайф?
За фейсбука питам...

# 1 064
  • София
А той защо се гушка  и целува с всички наред? Може доста по-интересно и приятно да бъде без да се стига до това жените да го натискат за прегръдки и целувки. Жените не са в унизителна позиция, защото никой не може да ги принуди към такива действия. Те просто това са развили като маниер и това разбират под впечатляване на мъж.

Общи условия

Активация на акаунт