🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 75 348
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 065
Людмила в началото визуално ми харесваше. Сега не мога да я гледам. Злобата извира и определено я загрозява.
Очаквам днес да си тръгне Гергана. Мисля, че Виктор не я понася.
Смятам, че изборът кой да си тръгне, е на Виктор, а не на сценаристите. Защото, ако трябваше да избират сценаристите, определено щяха още да подържат Сид и Зорито Джи. По-интересни образи са от Ния Косара, Теодора, Радостина, които са пълнеж и не им се чува гласчето. Ясно е, че Виктор не харесва голяма част от момичетата, но няма как всички да ги изгони наведнъж, за това няма защо да се тюхкаме, че е изгонил Зорница, а е трябвало Гергана или Людмила. Просто ги дава подред тези, с които знае, че със сигурност не би имал връзка. А, то дали изобщо ще му се получи връзка с някоя, е отделен въпрос.
Та, ако е вярно, че сам избира кой да изгони. Очаквам днес да си ходи Гергана или Людмила. Може и Радостина.

# 1 066
# 1 067
Искам да чуя какво ще каже Людмила като не получи роза.
Гергана, която за много хора тук е красива, има вулгарно излъчване, а като само понечи да се усмихне, става зловещо. Хора с толкова претенции за себе си и за красота, трябва да се погрижат за зъбите си.
Теодора не знам защо е още там също, но да - като излизат една по една става бавно и не винаги излиза тази, която е масово нехаресвана.
Ако трабва аз да създам ред на излизане - Людмила, Гергана, Елвира, Венета, Теодора, Александра, Ева, Дениз, Деница, и т.н.

# 1 068
Божеее, и тая вечер имало епизод на Ергенът. Съвсем ще залинея аз...две сУжетни линии следя с интерес.
Викторовите режисирани действия избледняха пред маньоврите на другия ерген. И с тази слаба бира - Ах, колко мило! ..ах, та ах, мистър Дарси същи и една високоморална и етична атмосфера с изключение на едни развяти гащи.. Уморих се от сладости и нега.
Друго си е автентичният банкянски ерген да ти кресне - *Млъкни, бе!*, когато му вземаш интервю и го правиш популярен в следарестната му мъка..
Бисер, след бисер се раждат там.Продължавам да следя....

# 1 069
Още в първия епизод си помислих и аз колко унизително за жените да се състезават за перфектния. С течение на епизодите, обаче виждам, че някои участнично бягат от клишето и си играят собствена игра. Марта например не ѝ е много зор, тя си се развлича със самото си участие. Капитонката също - печели си ефирно време и не ѝ пука особено.
Естествено го има и желанието все пак да спечелиш.
Виктор според мен е трудна партия, защото е съвършения нарцис. Мани тия сценки какъв джентълен е - това е, човек, който в реалността се интересува главно от себе си, тренировките си, режима си и инстаграма си. Често в живота такива хора (и мъже и жени) избират своята противопооожност за партньор. В този смисъл Деница май наистина би му била подходяща. Не особено красива и блестяща, за да не го засенчва, много роболепна пред красотата на нарциса. Само не знам как би се развило действието в Козлодуй, в къщичката с овощки 😃😃😃

# 1 070
  • SF
Има доста жени, които биха влезли в такова предаване, за да се покажат по телевизорите с прически, рокли, коктейли и заливи, рози, грим, блясък, ала-бала... с цел да си оправят инстаграмите, да бъдат канени по софийските хай лайф партита, интервюта, телевизии, специални гости, участия в реклами... И съответно много други Викторовци около тях.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 10:12 от Esmee

# 1 071
Колкото повече напредва предаването....Виктор все повече не ми харесва. Кое да му харесам? Какво интересно има в него? Какво прави в живота си ежедневно? Ходи и блъска в залата....ми не ме кефи. Не е лошо, но да не ти е смисъла на битието, а при него е.
Какво да си говоря с него - не виждам какво. Нито се разкри, нито нищо..бастун без развитие. Освен че е гребец и ползва хавлия на з@дника за селфитата, какво друго се разбра...нищо. Ма то като няма друго...как и да се покаже.
Чувство за хумор не виждам да има...там е тотален инвалид.
Та не ми е интересен, не е мой типаж...скучен ми е. Много скучен. Много.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 10:57 от teta75

# 1 072
Какво и е на Зорница - грозна ли е, глупава ли е, че да не се бори за Ергена? Не била в реалността, за какво се мислела?
А къде е реалността? И какво е реалността? Дали всички виждат 'реалнността' еднакво?
Какво лошо има, че се интересува  от криптовалути?
Има сертфикати, а зад всеки такъв е понаучила нещо, ходила е поне на курсче. 
Колко от момичетата вътре могат да прочетат нейните сертификати и да кажат какво означават?
Accounting for online business
Agency management
Amazon business
Creative marketing copywriting
Еmail marketing
Facebook ads.
Freelance business
Investing in stocks

Няма лошо, че е от богато семейство, че е гледана като писано яйце  и и е угаждано.  И защо да не може да се впечатли един мъж с акъл, и най-грозната да беше? Само с дупе и силиконови цици ли може вече да се свали мъж? Много зле за ценностната система тогава...
И бутика и погледнах, даже тя си показва роклите като моделка, защо не...

Не мога да разбера защо ви дразни толкова. Защото е различна.

# 1 073
  • Terra incognita
Да не се оплакваме много от речника на Виктор, че може да бъде и по- зле 😬

# 1 074
Тето, успокоиф съ..Барем една да не страда за Виктор. Мога ли да кандидатствам за излишните ти кърпи?

# 1 075
  • София
И аз мисля, че Виктор избира коя да си тръгне, и е много ясно видимо, че ги маха по външен вид. Ева защо всеки път е направена най-нелепо?!?
Харесва ми, че Дениз не му се слага, изчака си най-спокойно той да я извика на разговор. Разговорът им се получи и очаквам интрига там. Според мен има няколко момичета, които той би възприел като “равни” на него и известността му. Останалите са чао. Мисля, че така разсъждава тоз левент.

# 1 076
  • София
Мен не ме дразни, дори съжалявам, че я изгониха. Поне е различна от тълпата нахъсани кифли. Ергенът е най-излишният агент там. Пасивен, скучен, никакви прояви на чар или нещо да каже смислено. Могат спокойно да го заместят с китайска кукла, която върти пет реплики.

# 1 077
  • Terra incognita
Какво би го накарало да се влюби?
- Страстта.
Вие за дипломи и акъл говорете.

# 1 078
На мен Зорница ми е ок. Писах че бих си приказвала с нея, нямам против да ми е в обкръжението. Не ме напряга, а аз обичам да ми е спокойно...

Виктор какво да го правя..то трябва да го дебна коя хавлия си е омотал на з@дника, че да не си я туря като тюрбан на тиквата аз....постоянно дебнене и напрежение ще е...а както казах, това не е за мен...
Много префърцунен бе, не мога го харесам...аз обичам прости, народни хора...като мен Joy

Тето, успокоиф съ..Барем една да не страда за Виктор. Мога ли да кандидатствам за излишните ти кърпи?

Не мое...ще си правя селфита с тях. Ш видя де ще ки ги омотая...

# 1 079
Аз мисля, че предаването му казва коя да изгони, а той изпълнява. Даже и редът на розите му го шепнат (според мен) в ухото.
Представи си, че ергенът (който и да е, не специално Виктор) си пада по определен тип жени, и гони всичко останало, което не подхожда на профила, накрая последните серии ще са скука.

Общи условия

Активация на акаунт