🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 75 375
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 080
И кое й е нормалното на Зорница? Всеки там трябва да е влязъл с ясното разбиране, че може да си тръгне, да не си допаднат, да има разминаване във вкусовете, вижданията.. А тя е влязла с фикс идеята да спечели и да се омъжи за него, деца. За това и толкова зле го прие.

# 1 081
  • SF
Според мене се съгласуват. Ако той не знае какви разговори да води със Зори и всеки път ще я оставят тя да прави шоуто, са предпочели 3-4 до 5 епизода и чао.
Той им казва (примерно): тая не ми харесва, няма какво да правя с нея, не искам цял ден на среща... Сценаристите не могат да измислят някакъв сюжет така, че да стане интересен епизод и си стискат ръцете.
Вероятно Виктор им е изредил поне десетина, с които нещата няма да станат, но знае, че нещата трябва да станат ред по ред. Условията са му добре известни и обсъждание при самата подготовка на предаването. Той е там, за да направи така, че предаване да има, брой епизоди, съответно заснет материал, снимачни часаве...
Може още първия ден да бил наясна, че Зори няма да я бъде, но за да има предаване, ни я оставиха на нас, не за евентуален избор на Виктор.
Ние имаме очи и гледаме. И също знаем кои отпадат още на старта, от пръв поглед, от първа реплика, но регламентът е такъв, че не може да ги разкарат едновременно и изчакваме отпадането им.

# 1 082
И аз смятам, че продукцията му дирижира реда на изгонването на момите. И на мен ми става все по-скучен.
Аз сигурно съм най непонасящата Блага. Ами тя ми е олицетворение на жените,  които ни превърнаха в "държавата на Златките" и Джугана - също,че и тази в  друга тема е обект на обсъждане. Едноклетъчни същества, които знаят само да си свалят гащите.. и свалят нивото на цялото женско съсловие. Сори за патоса, но така мисля. 😁Ако останеха само двете вътре-Зорка и Блага, предпочитам Зорка.

# 1 083
Викторчо най-добре би се чувствал според мен като мъж трофей. Някоя състоятелна дама да му се радва като на скъпо хоби и да си го гледа като такова. Много е важно въпросната дама да няма мераци да се показва много-много с трофея си.
Надуши се с него от неговото тесто ще стане като драмата на сем. Петканови дето колко години я гледаме

# 1 084
С външността се свиква. Виктор обаче явно иска само красиви жени, щом изгони Зори. Както се казва в оня виц дето бащата пита синът си, коя ще избере за жена, а той отговорил „оная с големите цици”. Ами такива са голяма част от мъжете (външния вид на първо място) и колкото по-мръснишко поведение има....толкова по желани са.
Иначе моята фаворитки е Деница- умна и богата и само ще го дърпа напред и нагоре в развитието му. Друг е въпроса, че то не е на нивото й.

# 1 085
  • София
Зорница може да е забавна за компания и да се е държала приятелски там, но като говори за Него показа колко е неадекватна. И много други са, но сега тя отпадна и затова нея обсъждаме. Може би е имала различни очаквания.

# 1 086
е това погрешна позиция ли е? Всеки спортист не излиза ли на терена с мисълта за победата? И най-слабия също.
За мен, за да спечелиш нещо, работа, състезание, конкурс, трябва да си вярва самия човек. Ако допусне, че той не е за там, че той не може да спечели Ергена, няма да спечели сигурно.

Тя си представя, ако тя  и Ергенът да се оженят, да имат деца, за нея сексът не е главното, нито евентуално парите на ергена, или парите, които спечелва победителката. Дори не се блазни от ходенето на скъпи ресторанти или екзотични места.
Зорница във видеото каза, че е видяла визитката на Ергена, но повече умишлено не е чела в мрежата, за да си изгради мнение за него там на място. Тя наистина беше влюбена в него.
(Аз, ако съм сценарист, такива влюбени ги оставям в шоуто, защото е потенциално да стане интересно.)

Блага. Тя ми е олицетворение на жените,  които ни превърнаха в "държавата на Златките" и Джугана - също,че и тази в  друга тема е обект на обсъждане. Едноклетъчни същества, които знаят само да си свалят гащите.. и свалят нивото на цялото женско съсловие. Сори за патоса, но така мисля. 😁Ако останеха само двете вътре-Зорка и Блага, предпочитам Зорка.
За съжаление и аз така виждам нещата: Държавата на Златките сме станали.
В чужбина, дори и да е такова положението, няма да го покажат по телевизора.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 10:21 от Pepina_n3

# 1 087
Зорница не е на център и е с очевидни дефицити и като такава носи потенциални рискове за шоуто.

# 1 088
Зорница не е на център и е с очевидни дефицити и като такава носи потенциални рискове за шоуто.

Виктор пък е само в центъра и не мръдва и на йота от там. Скуч-но.

# 1 089
  • SF
Гледай сега... Simple Smile Simple Smile Simple Smile Аз съм спортист.
Но като застана на една линия с Ивет Лалова, си давам смека, че тя ще бяга, а аз само ще се радвам, че съм в съседната пътека.
Но това не би ме отказало да побягам малко с (след) Ивет Лалова.
Правилната преценка обаче ще ме предпази да възлагам глупави надежди и да давам заявки, на които вие като зрители/слушатели, ще се спукате да се смеете.
Същата работа е да поиграя малко тенис с Гришо или да попея в музикален конкурс с Адел.

# 1 090
Абе като зная колко грозни и смотани женки са забърсали добре изглеждащи мъже, че се и обичат явно, и около мен ги има, не смея да правя категорични изводи. Честно.

# 1 091
Още нещо- срещи, вечери, приключения- все пак всичко се плаща от продукцията. Виктор не дава и стотинка, а с чужда пита- помен прави. Интересно ми е в реалния живот, той какво би предложил? Все пак жени като Деница, Зори например, изкарват добре прехраната си, хайде- за Деница сме сигурни, Зори тук ще я оспорят. Погваме жените, че чакат повечето някой да ги издържа, а в същото време, не съм сигурна дали самият Виктор не си прилага този модел.

# 1 092
Зорница си е съвсем наред, като изключим, че до последно не е вярвала, че приоритет в общуването могат да бъдат събутите гащи.
На видеото след изгонването според мен е повече разочарована от ранното отпадане, отколкото че любовта й е несподелена. Хареса ми при Цитиридис. Разбира се , поувлечена е в личностното развитие, но това е далеч по-добре отколкото  по ексхибиционизъм и силикон. Може да са странни и не особено полезни знанията й, но са в пъти повече от празните дъски в главите на болшинството от останалите до края на шоуто.

# 1 093
  • София
Тета,грозни жени няма има зле подържани. На много от мацките в “шоото” Кожите на лицата им са лоши ,но не са грозни.

# 1 094
Аз забелязвам нещо, което се надявам да не е така, но с всеки епизод се засилва.
Виктор е привлечен от визуалното, но не просто на първо място, ами основно. Какво имам предвид?
С Дениз не беше прекарвал време. Но я държеше и чак в този епизод проведе личен разговор с нея, а разкара момичета, с които се е опознал повече (Зори например). Разговорът им потръгна доста добре, но той нямаше как да знае това до този момент.
С Марта разговорите им са small talk в най-пълния смисъл на думата, почти не съм ги чувала да навлизат в съществени тематики, изключая детето и бившия. Но я държи и дори ѝ приписва качества, която не съм сигурна дали притежава само защото е много красива.
Радостина пък е "барната" и спретната и макар да не си говори с нея, остава в шоуто.

Единственото изключение е Деница, която не е топ мацка, макар и да е добре изглеждаща жена, но тя му дава едно успокоение и грижовност, чисто женска топлина. Пък и явно си има влечение към жени Козирог Simple Smile

Мисля, че следващите отпаднали в не знам какъв ред, ще са: Елвира, Радостина, Теодора, Ева, Ния-Косара.

Общи условия

Активация на акаунт