🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 543
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 260
https://www.kliuki.net/%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D1%88%D0%B0%D1%82%D0%B … %B2-%D1%82%D0%B0/

Не знам дали е споделяно, но Бонбонова явно доста футболисти е сменила. И сгодена е била.  Не бях чувала и за Денис Теофиков.
Блондинката?! Пък на снимката до Михайлов не ми е тя изобщо.
Супер грозно ми е като изпъва глава назад.

# 1 261
Само мога да кажа,че е жалко за излъчването на Ергена на запис.Стиховете тук Wink много ще облагородят поезията на Елвира Simple Smile))). Трябваше от тук да ги вземе-браво съфорумки Simple Smile !

# 1 262
Ама не става въпрос куку ли е някой, който трупа сертификати (да, това е отклонение, като прекаляването с пластични операции), който прави секс само за размножаване, който се държи, като конферансие от осемдесетте. Няма лошо - to each their own или whatever floats your boat, всеки има право да живее, както намери за добре. Става въпрос да имаш реална оценка за себе си. А Зори Джи няма такава. Тя си мисли, че е бижу. Мисли си, че е мега достойна, възпитана, дама от всякъде, хубава, интелигентна и способна. Може и да е умна, възпитана явно е, опитва се да е дама, но в нея няма … секс. А секса е много, ама много важен. Всички сме на тая земя, защото някой е правил секс. Секса движи света. В една дълга връзка може и да мине на второ, на трето или по-задно място, но е бил на първо, когто е събрал хората. И ако за жените не е чак топ приоритет, то за мъжете си е топ. Може да търсят и друго към него, може да не искат само секс, но го слагат на първо място в критериите. Така, че сори Зори, но е хубаво да се огледаш и да си дадеш сметка, какво ти липсва сред сертификатите. И един логопед също много би помогнал.

# 1 263
Друго се сетих аз, днес много мисля Joy
Дали им дават лев за всеки ден, в който се задържат в предаването, или са на твърд хонорар. Защото би могло да е причина първото всяка да иска да стои по-дълго....повече време вътре, повече парички в джобчето...как мислите?

# 1 264
Изобщо не ми е жал за Зори. Човек с нереална самооценка, зорлен се е навряла в предаване за плеймейтки. В нея няма никаква дълбочина. Всичко в нея ми изглежда поза, като сертификатите и. Няма никакъв чар и се вижда, че не е последователна. Хвърля се в 1000 неща и накрая нищо. Смешни рокли, откровено глупави курсове, за певческия и талант дума не ми се отваря. Тя даже не се е постарала да стегне тялото си. Млада жена се тресе като желе и претендира за съвършенство. Според мен си е платила за участието и продуцентите са ни спестили нейни излагации вътре.

# 1 265
Изби ме на поезия, това е... 😊
И да не ми се пипат авторските права от жълтурите, щото ще се съдиме до дупка! 💥💣

Още щом коктейлът започна
Подредиха се красавици околовръст
И стиховете зареди девица непорочна,
Не пипана от мъж дори със пръст.
И момък снажен към нея запристъпва
Девицата със поглед го приканва
А после за ръка към храстите го дръпва
Да сподели голямата си тайна.
Поведе я момъкът, заинтересован дълбоко
Какво ли тя в ухото ще му шепне
Но тайната го тресна, стоварила се от високо
Ама от чутото сърцето му не трепна!
Свенливо тя със клепките запърха
С надеждата, че той е поразен
И смело към кревата го задърпа
Помислила от чутото, че той е окрилен.
Обаче се объркала момата,
Ергенът даде с 300 мръсна газ
Разплакана, тя врътна си снагата
Ми щом нещеш мъ, ще си ида аз у нас!
И свърши приказката с тъжен край
Не пихме благата ракия
Пак девствена остана си момата, край!
Сипете ми едно розе да се напия!

# 1 266
Мн.е изписано след поста за Зори с *лице като икона* - репликирам: за мен не е класическа красота това нейното лице. Дълго, тясно , с очи малки и близо разположени спрямо веждите. Устата е големичка на фона на тясното и твърде дълго лице. Пожълтели зъби не са ми топ дразнение, но недобре структурирано лице и /или мъжка челюст, т.е.масивна, широка - както е при Алекс. - не ги намирам за красиви. Когато се усмихнат Зори и Ал. - пак не са ми ок. Затова , извинете, жени - икони в това Шоу не видях. При Теди - да, едро лице с леко мъжко излъчване, груб глас, но в тяло (видяхме на басейна) е ок.
Мисля, че Люса е време да си ходи, защото ме плаши без грим и с гримаси , пък и много се възмущава, ще се пръсне. След нея е ред на Теодора, Ния-Косара, детето с гигантски ръст Вики, Гергана, Венета, Деница, Дениз, Елвира, иска ми се и Капитонова , но едва ли....

# 1 267
  • София
Александра всячески имитира Джулия Робъртс и затова се зъби толкова като се усмихва.

# 1 268
Да, Джулия Робъртс от Aliexpres...

# 1 269
# 1 270
Ужас! Къв е тоя хлапак...? Излага се Марта!

# 1 271
Не съм изчела високите ви коментари, но ми стана жал за Зори. Много сте нападателни и злобни. Може би няма релна преценка, но аз такава не видях и от останалите. Разгонената Марта, псевдопсихоложката или професионалистките са ми същите.

# 1 272
Аз не твърдя, че има нереална преценка, има нереални очаквания и нереална представа как се случват тези неща! Не може да очаква, че защото тя се е влюбила, той трябва също да се влюби в нея, да я грабне на ръце, да си направят три деца и щастливи да отплават към залеза в океан от любов.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 19:39 от Анонимен

# 1 273
Защо днес няма Ерген? Нали петък и събота го изместиха?
Тледам програмата няма Ергенлък..
Whyyyy

# 1 274
Може би това й в "тактиката". Девственост и стихове или гащи по-адекватно ли е.

Общи условия

Активация на акаунт