🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 75 380
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Защо днес няма Ерген? Нали петък и събота го изместиха?
Тледам програмата няма Ергенлък..
Whyyyy
Трябва да го пуснат от 8 .

# 1 276
Не сте изчели коментарите, но знаете, че са нападателни и злобни?

Ще има Завалия след малко, отивам да наливам бърбън/розе.

# 1 277
Хубава е Марта, хубава усмивка и излъчване има . Като визия тя и Виктория К. най-много ми харесват. Дениз, Венета, Гергана, Блага, малката Вики също са хубави, но никоя не виждам да е за Ергена.

# 1 278
Аз днес пак си мислих за другите формати на Ергенът в чужбина, говоря за френският например. Ми там имаше още от началото едно награбване, дори някой девойки направо си го съблазниха човека и още на 3-4 епизод имаше креватни изпълнения. Имаше и скубене на коси, яко ревност между жените, тука за сега чуваме само " Много мило ", " Чудесно " и тн, няма ли да има малко повече екшън ?

# 1 279
Людмила и Гергана са с още по-неадекватна преценка за себе си.

# 1 280
Още щом погледна Елвира,
да й кажа, че е селска мома в мен напира..
Ахаха дааа
Иначе за поддържането на добър външен вид на мъжа съм за златната среда. Моя е на 50+ ,ползва хубав крем лосион за след бръснене,обича хубавите парфюми и редовно си реже ноктите 🙈,🤣,единия син на 20+ ползва гел за почистване на лице,гел за след бръснене,балсам за къдрава коса,душ гелове в комплект с парфюми,зимата задължително балсам за устни,обезкосмяващите всичко от-до. Малкия е малко като мен джаста праста,но хигиената е на ниво.
Абе златната среда във всеки един аспект на живот е винаги за предпочитане при мен

# 1 281
Людмила си държи устнитв ужасно грозно.

# 1 282
Ами тези серсени са писали в програмата от 20 часа Бандиткити на Оушън

Моля да Си Ни върнат 1 еп. От четв.
Пропиляхме се тогава времето
Искаме си Ерген днес
Брррррр

# 1 283
...
А Зори Джи няма такава. Тя си мисли, че е бижу. Мисли си, че е мега достойна, възпитана, дама от всякъде, хубава, интелигентна и способна. Може и да е умна, възпитана явно е, опитва се да е дама, но в нея няма … секс. А секса е много, ама много важен.
...
И защо да няма секс в нея? Rolling Eyes Далеч по-"несъвършени" жени от нея си намират партньори и са щастливи в живота.

# 1 284
Още щом погледна Елвира,
да й кажа, че е селска мома в мен напира..
Ахаха дааа
Сигурни ли сте?
Скрит текст:

# 1 285
Завалията вече го спрегнаха в един жълт сайт, че ще продължава работа в бичивиту. Няма да се изненадан никак, ама няма и да правя коментари за тази велика телевизия.
Нещо го предвиждаха като панелист в преди обед с рубрика за фитнес и здравословно хранене. Логично би било, това му е професията все пак

# 1 286
Ще има Завалия след малко, отивам да наливам бърбън/розе.

Аз хосих до магазина за пуканки Satisfied

# 1 287
Уау! Каква метаморфоза! Да живеят приложенията за разкрасяване!
Това за Елвира.

За Зорито искам да се изкажа аз. Успях все пак да намеря къде да изгледам краят, защото през пуснатите линкове не ми зареди.
Разбрах, че на Зорничка и трябва мъж. Ама много спешно ако може. Не се търпи това. Все едно гледах съжденията на някакъв психопат. Това е ужасно. Ако бях на мястото на ергенът, сериозно щях да съм изплашен за сигурността си. Чудя се как са с охраната там.
Последно ще има ли епизод тази вечер? Всъщност ако е от 8, след малко ще разберем.

# 1 288
tiesto_bg, може ли да ми подчертаеш иронията в твоя пост? Аз наистина не схващам кого или какво иронизираш. Ако искаш, обясни. Вече изразих съмнения, че не разберам поста.

Освен, че съм луда по tiestо, друго общо не ми идва наум. Съжалявам,  ако нещо съм изтрила от миналото ни.

Няма нужда да подчертавам. И аз като Зори тихо ще поплача, за нашата неудача.

# 1 289
Азалия,и тя самата не си вярва,че изглежда така или може би си вярва.

Общи условия

Активация на акаунт