🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 569
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Бургас
Леле, че се фотошопнала Елвира...почти нищо общо.  За мен тя и онази уж зъболекарката и Людмила са ми следващите за елиминация.

# 1 291
Всъщност то обективна оценка няма. Все е субективна. Кой е тоя дето ще каже кое е ок и кое-не? Няма такъв според мен.
То и за мен сигурно някой ще каже и казва, че имам нереална себеоценка, ама това си е негово мнетие, нали така?
Ами така си е Joy
Пак да се почетвъртя...нека всеки си движи живота както ТОЙ/ТЯ го разбира и му харесва....

# 1 292
Ми не знам, ама искам да ви кажа, че на доста хора представата им за външния им вид толкова се изкривява от филтри и приложения, че започват да се питат кой е истинският им образ. Иначе и аз мога да се докарам на Мерилин Монро, ама... съм по-хубава от нея! 😂😂😂

# 1 293
Елвира не си прилича след толкова фотошоп. Голяма хубавица се е докарала.

А относно Людмила и Теодора, колкото по-грозна е една жена, толкова по-злобна е тя.

# 1 294
Ади ве...почнаааа..малии, де миЙ шишето с блага ракия, не го намирам....Joy

# 1 295
Само за домати не го бяха пращали Виктор още.

# 1 296
Ето затова не харесвам филтрите.Правиш се на маймуна, постваш нереални сторита и снимки, а като отидеш за хляб до бакалията приличаш на  филия с лютеница

# 1 297
Изчетох последните 20-30 само, бяха се насъбрали стотици Simple Smile

# 1 298
Играта ми харесва. 😊 Може да има скубане на коси 😀😀😀

# 1 299
Оф, с тия клинове не ми харесва как им се очертават чаталите. Грозно ми е. Особено на Капитонката....

# 1 300
Ето затова не харесвам филтрите.Правиш се на маймуна, постваш нереални сторита и снимки, а като отидеш за хляб до бакалията приличаш на  филия с лютеница
Това най-малкото.Знам за случаи, в които дами са изпращани с таксита обратно у дома, защото на уговорена среща през мрежите мъжът е видял съвсем друг човек 😄 , а на срещата идва реално непозната

# 1 301
Оф, с тия клинове не ми харесва как им се очертават чаталите. Грозно ми е. Особено на Капитонката....
Тип камилски пръст

# 1 302
Още, когато видях Пай в лицето ми дойде от раз как трябва да е в лицето на людмила, екстра се получи Wink

# 1 303
И аз не мисля, че Зори е имала интимни отношения досега. Но не пречи да навакса и да е лъвица занапред, хахаха. Особено с това изражение , че ще убие някого. 😀 Необичайно е, но не е чак вече несрещано в този век на дигитализация и отчуждение между хората.

# 1 304
...
колкото по-грозна е една жена, толкова по-злобна е тя.

Не мисля, че това е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт