🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 543
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 605
Факт, въпрос на химия е. Просто е пълен с противоречия между това, което говори, и това, което невербалната комуникация ни показва. Но и аз съм една, тръгнала съм да търся дълбочина в една улична локва.

# 1 606
Виктор Милото днес се заяви като Виктор Секса. Ама то само с думи и заявки не става. Действия трябват. Grinning На мен Виктор ми изглежда скован в предаването , нещо не го усещам като много сексуален , ама щом  казва...

# 1 607
Тя сексуалността уж е първична, ама не е съвсем проста като тема. Според мен зависи от много неща: променя се във времето при повечето хора, зависи от привличане, физичиски и психически състояния. Да кажеш аз съм супер сексуален е все да кажеш аз съм универсален боец. Отделно какво толкова да се коментира елемнтарния въпрос дали е важен секса в една връзка.

# 1 608
Виктор също взе да се пропуква и лъсва- клиширан и банален. На пръв поглед галантен, но зад камерите- арогантен. Според мен не пропуска да се огледа де що види витрина, огледало и да пооправи фризурата. Прекалено суетен и фокусиран върху външността, физиката,  за сметка на душевността и интелектуалното развитие.

# 1 609
Само да кажа, че срещата с Людмила беше пълна скука. Мисля, че той до последно се надяваше, че ще е с Карина и се разочарова, че ще е с Людмила. Срещата премина точно под мотото "Да отбия номера" - стерилна, скучна и безинтересна. Не знам тя какво толкова се хвалеше, ама с Александра и с Блага срещите бяха в пъти по-готини. Че дори и с Марта. По-тъпа среща от тази с Людмила е само срещата му с малкото Вики

А относно развързания бански - това вече е дъното на дъното. То бива женска злоба и агресия, но това вече е твърде много. Не е ли редно участничката да е дисквалифицирана и да напусне предаването преждевременно?

# 1 610
А Виктор бил ли е на среща с рускинята и в кой епизод са я излъчили, ако е бил?
И сигурно сте го киментирали, но защо са се разделили с Парова, знае ли се?

# 1 611
На мен ми изглежда Викторчо като човек, който е спрял развитието си някъде между 18 и 24. И иска да продължи напред, ама не баш със сериозните неща - семейство и деца, ами по-скоро с някакво ново ниво на нарцистични успехи. Тва предаване не е лоша опция

# 1 612
  • Terra incognita
Беше на среща с рускинята и мина доста добре, но не мога да ти кажа в кой точно епизод.
С Парова не се знае защо са се разделили, казва, пе му е разбила сърцето, според мен са се разминали по темата с децата тъй като тя вече има едно и вероятно не желае повече, поне на този етап.

# 1 613
С Людмила нямаха грам химия. Говореха си като приятели, които си споделят по-лични неща. Самият факт, че в тази романтична обстановка Виктор не направи и един романтичен жест към нея, ако не целувка то поне  погалване, целуване на ръка или дори да й каже колко е красива говори достатъчно, че не е привлечен от нея.

# 1 614
По- нагоре Гери е написала, че бил обяснил, че тази цифра понякога я достигал и на ден. И един мармот...нали...
Да бе, да бе. 6 пъти на ден правел секс. Направо му повярвахме.
Чакай въпроса не беше ли на седмица? Или пак не съм разбала😂 Тоя ако прави 6 пъти на ден ще го призная. Няма жена която да се навие на такова нещо 😀

Е, не е прецедент да се достигне такава цифра за един ден, че дори и по-голяма. Но едва ли редовно му се случва

# 1 615
Той си я е изписал отдавна Люса. И оттук ми светва, че не решава самостоятелно той коя да изгони. Гергана и Люса са му откровено антипатични, но от продукцията са го светнали, че правят шоу. Радостина обратното - според мен би му се харесала, ама тя така и не пожела да се помръдне малко поне.

# 1 616
А Виктор бил ли е на среща с рускинята и в кой епизод са я излъчили, ако е бил?
И сигурно сте го киментирали, но защо са се разделили с Парова, знае ли се?
С бобъра се среща в Епизод 4 след като скачаха "дамите", които бяха избрани за групова среща. От 32 минута нататък - https://playtube.tv/watch/%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%8A%D … -4_4DmxL1ps0.html

# 1 617
Бобъра вика Joy
Благодаря ви, Вики и Ирис Hug

# 1 618
И ние като Людмила- оплюхме ги наред претендентките за сърцето на ЕргеНИна Laughing

# 1 619
Само да кажа, че срещата с Людмила беше пълна скука. Мисля, че той до последно се надяваше, че ще е с Карина и се разочарова, че ще е с Людмила. Срещата премина точно под мотото "Да отбия номера" - стерилна, скучна и безинтересна. Не знам тя какво толкова се хвалеше
Те всичките индивидуални срещи постигнати с някаква "победа" са под това мото - и с Викито, и с Людмила, и с Ева (открадната среща, но в следстедствие на нейна победа на "конкурса"). Той или няма желание за среща с тях или изобщо не се е подготвил за това. Само с Капитонова му се получиха по-добре нещата след групова среща и то защото нейната "победа" си беше чисто и просто Викторов избор.

Но иначе тези групови срещи са наистина полезни. Ама не щото ние научаваме нещо кой знае какво, а защото той ги вижда в друга светлина и как взаимодействат помежду си, та да може да си направи и изводи за тях в среда различна от "Ела сега, Вики, да ти свалям звездите или ако искаш може и ти да ми ги сваляш."

Много ясно, че ще се хвали Людмила. Те така или иначе всички зверски преувеличават и са наясно с това. Нали водят студена война там по фронтовете. Едната се превъзнася единия ден, другата следващия ден как да остане по-назад?

Общи условия

Активация на акаунт