🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 75 469
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Terra incognita
И 10 пъти човек може да прави секс. Обаче качеството не е в количеството. Хубав, качествен секс не ми е равно на 6 пъти за 24ч. Това е за тийновете.
Смешното е, че го изтъкна.

# 1 591
Хубав, качествен секс не ми е равно на 6 пъти за 24ч.
Има шаблон за това?

# 1 592
Аз нямам проблем нито с девствеността на Елвира,нито с гащята на Блага. Но сутуациите разиграни около тях са ми досадни,неестествени,смешни и излишно драматични.
Елвира разнася тази девственост като най-висша благодетел и въпреки,че уж се тресе и притеснява, всъщност смята,че това е в неин плюс и висша заслуга.
Божеее,6 и повече пъти за 24 часа,ми то после няма сядане на този задник,бе мОми. Викторчо леко се поизхвърли смятам аз,може и да му се е случило веднъж-дваж по 6 пъти 🙈.
Иначе съм сигурна,че ако иска може да си осигурява различна партньоркА всяка вечер,нЕма да му е трудно.
И аз има големи синове,хич не ми пука какви ще ми докарват,само да не са некои чуми,да ми правят децата нещастни 😂

# 1 593
Виктор се развява само по парфюм в Инстаграм. Grinning
https://www.instagram.com/p/CbTEfYxotsq/

Според мен се опитва да го играе възвишен в предаването, но си е комерсиален отвсякъде и си го влекат ниските страсти. Затова и толкова си падна по плеймейтските номера на Блага.

# 1 594
Как ли пък да не прави 6 пъти на ден секс! Айде, холан, и ние сме били млади и ненаситни, ама посмали Манго Smiley Беше луда някоя да му удиса на акъла...
Навремето актрисата Брук Шийлдс беше девствена до 22 години и много парадираше с този факт. Пишеха я по сп.Паралели и други западни издания. Още преди 30 години беше сензация тая късна девственост. После се намери някой да й откъсне цветето и вече не беше така атрактивна.

# 1 595
  • Terra incognita
Никави шаблони няма. Написах какво мисля аз по въпроса. А също какво мисля относно коментара на Виктор- чиста проба изхвърляне. Може и да греша, може и да не греша. Така мисля на този етап и на база видяното.
Хубав, качествен секс не ми е равно на 6 пъти за 24ч.
Има шаблон за това?

# 1 596
Сексуален бил… на мен ми се струва от тия дето не взимат инициативата в секса, ами чакат отсреща да свършат цялата работа.

Шест пъти за 24 часа може, ама инцидентно. Иначе с тва темпо и той и ощастливената ще намразят секса завинаги точно за три дни. За седмица по бива.

# 1 597
Куче, което много лае не хапе 😀😀 Така че Виктор се изложи наистина с креватните си обяснения и ако наистина само страст му трябва, за да се влюби нищо чудно, че налита на Блага. А за нея мога само да кажа, че ми се струва ит тези жени, които на всяка цена и по всяко време трябва да имат мъж до себе си, даже няколко, иначе не знае какво да прави със себе си, та от там и цялото тръшкане на церемонията всеки път.

# 1 598
Разбрах ви и затова реших да отговоря. За мен е скандално, че се изтъква. То си беше черешката на тортата в контекста на разговора колко е сексуален самия той. Тия работи на тия години се показват, а не се разказват. Иначе става куче дето много лае…
На човекът са му предоставили 22 девойки да си избира. (Друг е въпросът, някоя от тях става ли и за какво става) Таз вечершната реши да изясни за себе си въпроса и попита, даже човърка в тази тема. Той отговори. Не го видях аз като изтъкване.
Нали идеята е да избира нещо, което би му харесало на него. Ако с девойката не са на една вълна, която е важна за него, има ли смисъл да се напъват за каквото и да е? Каза, че за него е от изкючителна важност и евала му за честността вместо да се прави на извисен монах с други ценности. Няма защо да си губят излишно времето взаимно в заблуди.
Мисля, че пълният смисъл на това, което искаше да каже Виктор по въпросът с интимностите, стана ясно в разговора му с Елвира преди нейното разкритие. И то не беше, че е секс-машина, която просто брои колко пъти го е правил днес или за седмица.

# 1 599
Шест пъти вероятно се е случило веднъж и той си го помни.
Щото кой по дяволите ги брои след третия Joy

# 1 600
  • София
Виторио 6-текът, с всичките си действия и изказвания показва, че за него стават професионалистките в действията, а не в приказките. Да се готвят Блага, Дениз, Капитонова. И Гергана е там, но е твърде напориста и го отблъсква с това.
Александра си е все на дъното и няма изглед да мръдне от там. Много ми е двулична и също злоупотребява с алкохол - често на церемонеята на розата очичките ѝ са свити от пиене.
Елвирчето - нека си е девствена, но защо го развява като знаме?!
Зори мен ме кефеше - различна беше, но имаше разнонобразни теми, по които може да се говори с нея.
Деница - като селската клюкарка отива да се обяснява.

Очаквам с нетърпение коя на коя ще развръзва банските.

# 1 601
А дали ще се види нещо при отвръзването? Александра плачеше след това. Доста унизителна постъпка.

# 1 602
Надявам се момичето да е било саркастично, дон Вито заслужава да му се покаже, че е станал нелеп с някои фрази.

Иначе страстта му била важна, а като го налази сексуалният хищник Гергана имам чувството, че е готов да викне майка си да се скрие зад полата ѝ.

# 1 603
  • Terra incognita
Ами има избор момчето, може да си позволи да подбира. Ама накрая да не станеее Bowtie
Не харесва Гергана, но харесва няколко други. То в Гергана какво да ти хареса? Поведение ли, визия ли...

# 1 604
Еми да пред Елвира по друг начин се представиха нещата. С Люса така по-…. Явно към други изказвания го предразполага.
За рийсчето му инста - ами можеше малко по-малко да ни покаже в долната част. Има една граница между секси и вулгарно. За някои хора е много трудно уловима тая граница. А цялото ми съдържание в ИГ е супер комерсиално и банално, не мисля, че има потенциал да задържа аудитория и да инфлуенсва.
За сексуалността му - същата работа. Нормално и готино  е да си сексуален, не е яко толкова пошло да го афишираш

Общи условия

Активация на акаунт