🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 631
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 575
Зеленото фишу е много ДСК, да.

# 1 576
Има едно средно положение между девственица и баджанаци зад всеки ъгъл.
Но предполагам, че е късно да го обяснявам и да го разберете.
Защо? Обясни се, ако искаш. Ще се пробваме да разберем мега сложната концепция. По-добре от абсолютизмите, които даде за пример - че едната дественост е нещото, което би отблъснало всички мъже, които познаваш.

Има и цял стадион мъже, които биха били съвсем ок с девственица.
Но при Елвира проблемът е друг - характера.
Ето едно средно положение Wink
Жената е на 24, а не на 18. Това е проблемът. Не е просто едно девствено момиче.
Моля те, затвори вратите на тоя стадион и не ги пускай тия мъже да излизат оттам.
Аха, значи викаш максимум до 23 е нормално да си девствен. Много либерално. А каква е долната граница на мъжете от твоя приятелски кръг? Секс с 14 годишна или либерално 12?
Мъжете от моя прителски кръг са семейни и поне от 15 години не си лягат с девственици.
Лично за мен до към 18-19 е нормално да си девствен. След това вече други неща се случват в живота.

# 1 577
Съвсем сериозно отговарям:
Девствеността на Елвира никак не е скандална по моите представи.
И да, случвало се е да навъртам такива статистики, обаче не се гордея. Спомени за келешки изпълнения. Между другото с Викторчо сме набори

Аз сериозно ви питам, наистина ли смятате за скандално и невъзможно да има 24 годишна, нормална девствена?
И никога ли не сте правили 6 и повече пъти секс с мъж за 24 часа време?

# 1 578
Попитах, защото момчето каза че понякога прави секс и по 6 пъти на ден, а не каза всеки ден, пък тук взеха да завиват шоколади в станиол. Мога само да кажа, че е жалко, ако някой не е имал поне един такъв ден в живота си...

# 1 579
Извинявам се ако вече е коментирано, но не съм го срещнала в коментарите, които съм чела. Знаем ли им зодиите на “дамите”? 😁

# 1 580
Освен това косата на Зори й е била доста зле. Сега ползва екстеншъни и е доста по-добре. Освен това е станала по-шармантна във визията, което на нея й отива.

# 1 581
Цитиридис снощи много ме подразни с леко подигравателното си отношение към Зори,  а миналата седмица повтори десет пъти колко много се “кефи” на Габриела…
И според мен, ако дори зъбите си пооправи, Зори ще изглежда добре. Има лудост и шантавост в нея, но е мила, добронамерена и умна.

# 1 582
Не неопитността в леглото би уплашила един мъж да си легне с 24 годишна девственица. То и на недевствените не знаеш колко опит са натрупали преди да си легнеш с тях.
Но нали мъже четат темата. Нека те да обяснят защо девствеността на 24 е проблем.
Имам двама сина. Не си представям след време да ми доведат 24г. девствена снаха.
Не е само до опитността, ами и до усвоеното от опитите.
За синовете си не се кахъри. Елвира вероятно е една от последните от тоя вид. Подозирам, че след подигравките, които ще отнесе покрай "разкритието" другите като нея ще побърза да поправят грешката...

# 1 583
Ама защо трябва Виктор това да работи, за да прави от време на време по толкова пъти секс на ден? Не мога да ви разбера. Какво му в толкова скандалното?
А мъжа ми сме имали период, в който редовно минавахме тази бройка казана от Виктор на дневна база.И двамата работехме работите си. И не беше началния ентусиазъм на връзката.  Доста по късно, ама стига толкова за мен.

# 1 584
Аз приемам да е девствена, ако не е срещнала правилния човек.
Но като я гледам как реве, какъв ценен дар носи, какви тъпи стихове пише, абе смотла си е. Явно чака принца на белия кон, какъв го дири в това предаване.

# 1 585
Разбрах ви и затова реших да отговоря. За мен е скандално, че се изтъква. То си беше черешката на тортата в контекста на разговора колко е сексуален самия той. Тия работи на тия години се показват, а не се разказват. Иначе става куче дето много лае…

Попитах, защото момчето каза че понякога прави секс и по 6 пъти на ден, а не каза всеки ден, пък тук взеха да завиват шоколади в станиол. Мога само да кажа, че е жалко, ако някой не е имал поне един такъв ден в живота си...

# 1 586
Много са тъпи тези клишета с девствеността - и това как е нещо специално и свещено и това как има някаква норма докога трябва да си се отървал от нея. Другото клише на епизода - колко пъти седмично трябва да се прави секс. Но то цялото предаване е едно клише.
Радостина напусна много сдържано и интелигентно, за което евала.
Виктор най ще си пасне с някоя като Блага, Виктория или Людмила.

# 1 587
Всеки може да прави секс когато пожелае, това е личен избор. Не виждам нищо странно. ако са й такива разбиранията и ценностната система. Както й каза Виктор на Елвира , не трябва да ти пука какво мислят другите.

# 1 588
  • Terra incognita
С малко руси кичури и хубави зъби я виждам като по- добрата версия на Кари Брадшоу. Втората има ужасно криви крака.

# 1 589
Да Радостина каза че не иска драми или сълзи не помня точно,ами така се прави достойно и напред

Общи условия

Активация на акаунт