🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 76 393
  • 1 852
  •   2
Отговори
# 375
Отивам до магазина за кило лук. Трябва да се реве, не може иначе.

# 376
  • София
Цоп и аз. Днес нямам търпение да прочета тук коментарите на новия епизод

# 377
Колко мило от наша страна, че ще си поплакваме Joy

# 378
Изтъркахте го вече това "мило", оставете го на Виктор.. Simple Smile

# 379
Как довечера плач? Няма ли довечера Блага да го гали с краче под масата, докато той признава, че цяла вечер е мислил за нея и настиналото ѝ Шуши (за настиналото е добавено от мен, за интрига)? Туй е еротика, алоу! Нищо не разбирате, личи си че на мис Плеймейт не сте участвали. Rolling Eyes

# 380
Карина ще плаче и евентуално ще я чуем да говори за първи път.

# 381
Девствеността и моралът не винаги вървят ръка за ръка.
Както и не е задължително едно момиче да е твърде свито, за да е девствено. Просто стечение на обстоятелства, да речем. Не са се харесали с никой, че да стигнат дотам.
Парадирането с това съм го виждала и при 30+ годишна девственица. Ама там случая беше такъв, че и момчето беше девствено, та...
А отделно се сещам за една масова практика сред помаците. Уж девствена, ама едно друго място бива сериозно експлоатирано. Офф, искаше ми се да го формулирам не толкова цинично, но не ми се получава.
Както и да е - такива признания на всеослушание- ги приемам само от слабоумен. А тя ако е достатъчно слабоумна да го сподели с цялата зрителска аудитория, що да не го каже и на Виктор. То иначе само той няма да знае. Simple Smile

# 382
  • София /Абсурдистан
Това може и да не е вярно, а само за шоуто.

# 383
Аз съм изпуснала стиховете, може ли някой да цитира някой друг ред, че ми стана любопитно?

# 384
Карина ще плаче и евентуално ще я чуем да говори за първи път.
Съмнително е 😂
Възмущавахме  се  за тъй използваното-“криндж”,но си е баш по темата.
Аз ѝ вярвам на Елвира. Прилича ми на момиче на което цял живот е повтаряно от близките колко е хубава и умна,тя сериозно се е възприела за такава и всички кандидати дотук са отхвърлени като твърде недостойни за нея.Самия факт,че е кандидатствала за дама на Виктор,който е поне две нива над нея във всяко едно отношение е знак,че има твърде нереална представа за себе си.

# 385
И Кюрпанов каква "любов" ще търси в предаване?!
Каквато и сегашният ерген търси - любовта към паричките от хонорарчето.
Не мисля, че ще има втори сезон.
Прекалено е нагласено предаването.

# 386
Морал не е равно на девственост.
Девственост не е равно на морал.
Акцентиране и развяване на девственост като някаква ценност или достойнство намирам за твърде хм.. ориенталско и много странно за година 2022.

# 387
  • Terra incognita
Коя е пък тази Карина? За пръв път я чувам.
Довечера ше бъде тъпотия. Виктор ще ръси клишета, а Блага ще циври, защото е на среща, защото й е казал "много мило", защото небето е синьо и защото морето е море.

# 388
И защото морето е океан Smirk

# 389
  • Terra incognita
Исках да напиша защото морето е мокро, ама се отплеснах Joy

Общи условия

Активация на акаунт