🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 75 264
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 020
Ми не, не можеш!

# 1 021
  • Terra incognita
Досега нямах фаворитка, но все повече се наглеждам на Марта. На фона на плявата е с най- нормално поведение с най- приятна външност.

# 1 022
Виждала съм го с очите си. В случаите с по-пасивни мъже, за които се намира една жена, която знае какво иска и че иска именно някой като тях, а те, разбира се, нямат против някой друг да води хорото.

# 1 023
Не чета назад, че още не съм гледала тазвечерния епизод, но утре май пак ще има?

# 1 024
Начи не говорим за едно и също нещо! Вярвай ми, че колкото и да е пасивен или активен един мъж, ако не иска да е с някоя жена, нищо не може да го накара. И изобщо няма да ѝ позволи да го завлече вкъщи, и да го накара да ѝ направи деца, което имах предвид буквално, защото и Зорница го мисли буквално.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 02:04 от Анонимен

# 1 025
ами можеш, стига както е казала LaCumparsita - да се определиш точно себе си и точно да определиш обекта на чувства.
И в същото време обаче не е необходимо избраникът да е пасивен. Аз поне трима съм завличала така - и тримата стойностни мъже, активни и борбени, как пък успяха и тримата да ми станат гаджета, като последният избрах за мой съпруг. Всъщност взаимно се избрахме.
Но и в трите връзки, аз съм правила решаващата крачка, аз съм ги "омагьосвала" и аз съм късала с тях в предните 🤭
Така, че става  точно така.
Пък и Блага какво прави? С нейните гащички точно така го привлече към себе си. Съвсем същото е, просто различна техника....

# 1 026
Божкеей… бижу, ми тя Зорито изобщо няма връзка с кораба майка. Няма мъж на тоя свят, който да те вземе за едните дипломи. Да, помагат. Да, важни са. Но мъжете имат друга гледна точка. И не, не е въпрос да си много ‘убав, а да умееш. Блага не е неземна ‘убавица, но му влезе под кожата за нула време. Пък Зорито му дрънка врели-некипели и очаква да е зашеметен от нея.

Александра много ми опротивя ства прегръщане на която ѝ падне. Нещо не съвсем добре в главата, трябва да ги проверяват преди да им позволяват да учат психология.

Жалко за Венетка, съсипва се с тоя алкохол. И защо говори, като от махалата?

# 1 027
Зори Джи има много странни възприятия.  Говори, че иска да стартира семейство все едно ще стартира новият си  проект. То ако ставаха така нещата....

Зори Джи на мен ми прилича на Гери Дончева, дето навсякъде се вреше. Едно към едно, просто втората е по-красива.

# 1 028
Сега започва. Да видим дали Зорка ще е там.
Там ще е , току що го каза.

# 1 029
Досега нямах фаворитка, но все повече се наглеждам на Марта. На фона на плявата е с най- нормално поведение с най- приятна външност.
Марта носи една естествена, непринудена, ненатрапчива, топла и уютна женственост, за която благородно завиждам. Личи си, че не се насилва да прави нещо, няма болна амбиция и знае, че нищо не е на всяка цена.

# 1 030
  • Terra incognita
Вики и Азалия го каза, че не е точно така. Ако между теб и отсрещната страна няма привличане и химия, няма как да се получи. И тук не играят никакви техники и визуализации. Ако един мъж не те харесва и не е привлечен от теб и челна стойка да му направиш, все тая. На теб ти се е получавало, защото е имало взаимност. Ти насочваш вниманието на мъжа към себе си и той харесва това, което вижда. Но ако не те хареса, няма начин. Същото е и когато мъж се опитва да те впечатли и спечели. Ако го харесаш, даваш сигнали играта да продължи.

# 1 031
Къде може да се гледа епизода?
Аз си го пускам на запис, но там вече автоматично е качено извънредното събите на годината…

# 1 032
Зорница е типичен пример на човек, прекалил с курсовете и практиките, че подсъзнанието може всичко, как трябва да си постави цел - визуализирираш го и става.

Зори не е единствената жертва на шарлатани гурута, ментори, духовни водачи. Дано да осъзнае, че независимо какво й казват на тези курсове - няма да стане модел от нея, както и всичките безумни неща, които им говорят. Да се фокусира върху силните си страни, да започне да се приема(силни и слаби страни).

На края си личеше тежкия сблъсък с реалността. Това е просто глупаво и объркано момиче, което е било е избягало от реалността, като си е създала собствен свят, където тя постига всичко, което си поиска.

# 1 033
Къде може да се гледа епизода?
Аз си го пускам на запис, но там вече автоматично е качено извънредното събите на годината…
https://playtube.tv/watch/%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%8A%D … -8_8DmxL1ps0.html

Зорница при Цитиридис
https://www.youtube.com/channel/UCkm6AjBVZcj0K19hqyJQ0jQ

# 1 034
Линк към Интервюто със Зори :
https://youtu.be/KBYVnpyOD3c

Общи условия

Активация на акаунт