🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 75 454
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 155
Предаването ми изтъпя и вече повече следя темата, отколкото него. Сега вече, като и Зори не е там, съвсем ме изгубиха като зрител. Разни застаряващи ревливи плеймейтки, нереализирани певици и нахъсани инфлуенсърки, борещи се за внимание, не ми се гледат.

Марта е най-нормалната и хубавата там, но на нея толкова да ѝ личи, че реално не ѝ пука и не ѝ до ергенина и всичко за нея е просто един лежерен флирт.

# 1 156
  • SF
Разни застаряващи ревливи плеймейтки, нереализирани певици и нахъсани инфлуенсърки, борещи се за внимание, не ми се гледат.

Това изречение се припокрива с представата ми за Зори. Единствено плеймейтка не е, защото визията й е много далече.
Иначе би се пробвала.

# 1 157
Предполагам от това към всички по-поддържани мъже … прическа , вежди , нокти …

Мен специално ме попита “щерката” както Марта казва 😄 Госпожата по биология казала , че е гей , ама имал много заеми за връщане и за това бил влезнал с тези разгонени кокошки 😄

На мен не ми прилича на такъв . Макар че , повечето мъже тип “мачо” още като го видят и ще отсекат , че е .

# 1 158
Харесва ми, че Зорница е самоуверена и работи постоянно върху развитието си, но... стига бе, това сравняване с икона?! Подигравка или наистина го мислите? Не я виждам до Виктор. Не си пасват визуално, а вероятно и интелектуално. Да речем, че допирните точки са им само във възпитаното отношение спрямо околните, но и това може да е поза за пред камерите.

# 1 159
Предполагам от това към всички по-поддържани мъже … прическа , вежди , нокти …

Мен специално ме попита “щерката” както Марта казва 😄 Госпожата по биология казала , че е гей , ама имал много заеми за връщане и за това бил влезнал с тези разгонени кокошки 😄

На мен не ми прилича на такъв . Макар че , повечето мъже тип “мачо” още като го видят и ще отсекат , че е .
Госпожата по биология….🤦🏻♀

# 1 160
  • SF
Да, мъжете, които вонят на пот и с черни наръфани нокти, имат склонност докато люскат бира след бира с висяща цигара на устата, да обвиняват по-излъсканите модерни типове, че са гей.
Но жените защо се съмняват в наклонностите му?

# 1 161
Има ли друг начин да се гледат епизодите освен този линк ? Много забива, на всяка минута в която се гледа има 10 минути забиване...
Не съм чела последните няколко страници. И не знам дали някой е отговорил, но повторенията са в събота и неделя от 14.30 по бтв лейди.
Така че след около час можем да гледаме епизода от четвъртък за трети път😁

# 1 162
Да, мъжете, които вонят на пот и с черни наръфани нокти, имат склонност докато люскат бира след бира с висяща цигара на устата, да обвиняват по-излъсканите модерни типове, че са гей.
Но жените защо се съмняват в наклонностите му?
Защото никога не са имали такъв мъж до себе си и не могат да си представят, че съществува, без да му се налага да е гей.

# 1 163
Изгледах клипа на Зори с цитиридката.
Не знам какво да кажа...сещам се за турските филми пак, когато нямат думи и само повтарят - Аллаа, аллааа!/ Боже, Боже/.
Безобидна кукувичка. Опитах се да сметна сертификатите в часове..Колко пропиляно време, за Бога!
При нашия толкова кратък човешки живот, при този изумителен свят, в който ако имаш възможност да си го позволиш, можеш да си  подариш най-безценните мигове сред природа, архитектура, култура, класически произведения във всяко едно направление..Даже само да ходиш бос някъде по зелена трева и полска свежест е терапия за тяло и мозък, и за предпочитане, отколкото да хакнеш една камара пари на хора, които те лъжат, че си гига извисен над всички щом си сертифициран с нещо си.. Сигурно има и три зелени сертификата впрочем.
Потресена съм. Но всички лайф коучове няма да съществуват и няма да имат ниша за развитие, ако заможни безделници не се блъскат да се *развиват*  комплексно.
Тя тая нужда от  сертификати май е също толкова обсебваща като пластичните операции. Тръгнеш с едно, пък сетне не можеш да спреш.
Само  за Антония Батинкова съм сигурна, че може да  и съперничи по дипломи. Та съм спокойна, че и Зори си я чака нейде нейното щастие.

# 1 164
Може пък да спаси накъде давещ се джентълмен и той благодарен за живота си, да ѝ го отдаде напълно, и да заживеят щастливо!

# 1 165
Ама Зори бая е обикаляла по света, не е седяла да чака поредния сертификат.Мисля,че прекалено едностранно я разглеждате повечето.

# 1 166
  • София
Разни застаряващи ревливи плеймейтки, нереализирани певици и нахъсани инфлуенсърки, борещи се за внимание, не ми се гледат.

Това изречение се припокрива с представата ми за Зори. Единствено плеймейтка не е, защото визията й е много далече.
Иначе би се пробвала.

Не и преди да е изкарала курс за плеймейт и не е получила нужния сертификат за това Joy

# 1 167
И това ми мина през ума. Ако е писано, може да спаси давещ се зад борд. Насън.
Хора, които вярват на тоя курс за спасители обаче, предполагат ли какво значи да паднеш в бурно море, да не можеш да плуваш примерно, ....изобщо сума ти условности, които те делят от нагледното спасяване на живот в студио.
Не зная колко от вас плуват, но уверявам ви, съвсем различно е да изгубиш почва под краката си метри надолу, да се мяташ в паника  и се бъхташ за живот, когато изведнъж някой ти хвърля въже, което да успееш да завържеш на кръста с точно определен възел.
Това е сертификат с точно нулева стойност.
Говоря от личен опит. Като човек, който умее да плува и знае какво значи да ти е далеч дъното.

# 1 168
Мен Александра нещо не ми дава мира (ММ каза, че му е любимка). Много ми е чаровна, напомня ми на Джулия Робъртс. Надникнах ѝ в ИГ. Хубава и женствена фигура има, стилът ѝ е добър. С устните е имала бая предобряне, но сега е ок. Като външност на мен много ми допада.
Обаче почва да ми става все по-отвратителна като участник. Доста е безпътна и тя, може би максимума ѝ би бил да е нещо като Ванчето от Фермата - някакво себепознавателно гуру 😃 Не знам какъв мъж ѝ трябва, според мен тая жена е пълна с комплекси и невротичност. Четох някаква статия са обикалянията ѝ по света и предишните ѝ връзки (не ми се търси сега линка да постна). В общи линии живяла тук и там с този и онзи, ама все ѝ били нещастни връзките. Ами да, с невротиците обикновено е така

# 1 169
  • SF
И сертификатът за маркетинг на криптираните валути е със същата стойност. Можеш да нахакаш пари в крипто, без сертификат. Никой не ти ги гледа.
Зори вероятно може да "управлява" тези инвестиции, като следи борсите и мести сумите насам-натам. За една нощ може да изкара на някого 100 хил. евро и на следващия ден - да са на 10 евро печалба.

Общи условия

Активация на акаунт