🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 626
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 560
Девствеността умишлено не я коментирам, защото не ми струва чак толкова скандално, ама виж 6те пъти на завалията на ден ме потресоха.
Първата ми мисъл беше, че явно е трябвало с всяка клиетнка дето си е записала тренировка при него във фитнеса… и така до 6 пъти на ден 😂😂😂 Гнусно ми стана и после викам “ама сериозно ли се хвали с тия тийнейджърски статистики”. Оная го гледа и се хили като пача 😂😂😂😂

# 1 561
Здравейте! Искам да попитам къде мога да гледам днешния епизод, понеже го изпуснах? 😩

# 1 562
Здравейте! Искам да попитам къде мога да гледам днешния епизод, понеже го изпуснах? 😩

Пробвай по бтв лейди в 14ч.
Днес в 14 ч даваха снощния.

# 1 563
  • Terra incognita
Елвира ако е мюсюлманка е нормално да е девствена. Сценаристите са хванали този акцент и са му придали друг смисъл. Вероятно момичето така е възпитано и около нея се прави така. Няма нищо лошо.
Отделен е въпросът какво точно прави в това предаване. Май и тя като Зори.

# 1 564
  • София
Преекспонира Елвира вече. За мен е странно, честно казано на тази възраст да е девствена, особено след като аз на 24 г родих първото си дете. 🤣 Ама ок- така се е случило. Дразни ме, че едва ли не чака всеки да я потупва по рамото и да казва браво.
Предпочитам Александра и компания пред Людмила, Виктория, Теодора и Дениз.

# 1 565
Видях,че Теодора не ми допада. Не я и дават.

# 1 566
Преекспонира Елвира вече. За мен е странно, честно казано на тази възраст да е девствена, особено след като аз на 24 г родих първото си дете. 🤣 Ама ок- така се е случило. Дразни ме, че едва ли не чака всеки да я потупва по рамото и да казва браво.
Предпочитам Александра и компания пред Людмила, Виктория, Теодора и Дениз.

Проблем е, че си представя, че първият й трябна да е с нея до гроб.
А не е задълже да е така. Зависи от настройката на жената...трябва да си я бутне Елвира тая настройка, според мен.
И да се забавлява, да пробва разни неща..без да има очаквания, каквито в момента има.

# 1 567
Има едно средно положение между девственица и баджанаци зад всеки ъгъл.
Но предполагам, че е късно да го обяснявам и да го разберете.
Защо? Обясни се, ако искаш. Ще се пробваме да разберем мега сложната концепция. По-добре от абсолютизмите, които даде за пример - че едната дественост е нещото, което би отблъснало всички мъже, които познаваш.

Има и цял стадион мъже, които биха били съвсем ок с девственица.
Но при Елвира проблемът е друг - характера.
Ето едно средно положение Wink
Жената е на 24, а не на 18. Това е проблемът. Не е просто едно девствено момиче.
Моля те, затвори вратите на тоя стадион и не ги пускай тия мъже да излизат оттам.
Аха, значи викаш максимум до 23 е нормално да си девствен. Много либерално. А каква е долната граница на мъжете от твоя приятелски кръг? Джентълменски секс с 14 годишна или либерално 12?

# 1 568
Чакай въпроса не беше ли на седмица? Или пак не съм разбала😂 Тоя ако прави 6 пъти на ден ще го призная. Няма жена която да се навие на такова нещо 😀
Що да няма жена, която ще се навие?
То не е всеки ден по 6. Понякога по 6 на ден. Или такъв период по-интензивен. Иначе просто редовно.

# 1 569
Аз сериозно ви питам, наистина ли смятате за скандално и невъзможно да има 24 годишна, нормална девствена?
И никога ли не сте правили 6 и повече пъти секс с мъж за 24 часа време?

# 1 570
Радвам се, че Елвира най-накрая си призна, че да си отдъхне. Сега какво следва? Rolling Eyes
Излезе ми тази снимка на Зори Джи преди време. Има прогрес откъм външен вид определено.
Скрит текст:

# 1 571
6 пъти на ден той това ли работи хахах 🥳😁🤔
Ужсссни мигли на Елвира по едно време си викам нещо че е кривогледа с извинение  ...🙁
Майко каква снимка ....как ще спя

# 1 572
  • София
Радвам се, че Елвира най-накрая си призна, че да си отдъхне. Сега какво следва? Rolling Eyes
Излезе ми тази снимка на Зори Джи преди време. Има прогрес откъм външен вид определено.
Скрит текст:
Мале веднага ми изникна каса на ДСК в главата. 🤣

# 1 573
Леко разногледа ми се видя, да, Елвира...

# 1 574
  • Terra incognita
Зори на тази снимка прилича на 45- годишна касиерка от ДСК .
Определно има прогрес. Ако оправи малко зъбите и носа ще изглежда добре.

Общи условия

Активация на акаунт