🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 507
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 665
  • София
Сцената с Елвира беше някак фалшива. Елвира преигра, нещо не й вярвам. А той й показа, че не се интересува от нея.

# 1 666
Аз си мисля, че и Александра е със силикон

# 1 667
  • Terra incognita
Прати я и нея да търси човека, който ще я оцени Grinning
Сцената с Елвира беше някак фалшива. Елвира преигра, нещо не й вярвам. А той й показа, че не се интересува от нея.

# 1 668
  • София
Елеира може да ди ходи. Снощи пропуснах част края с розите.

# 1 669
От самото начало се чудя на какво ми прилича Александра и сега като стана въпрос за силикон се сетих-на птицечовка.Сигурно има хора оценяващи подобна уста,но за мен да си причиниш това е кофти.
Снощи сякаш Гергана беше най-добре гримирана или поне така ми се стори Simple Smile /иначе не я харесвам/.А след като ще има шоО защо не показаха как е натиснала ергена в храститве да го целува по врата Simple Smile)))).
Не знам дали Виктор е знаел за "тайната" на Елвира -като му я пошепна физиономията му беше Flushed .Аз ако съм на сценаристите нама да му кажа предварително и ще дебна да хвана точно такива реакции Simple Smile)))

# 1 670
Според мен не знаеше завалията. Доказа многократно, че не е добър актьор а пък реалцията беше искрена. Разбира се, него не му пука кой знае колко много като цяло за Елвира. Държи я, за да става шоО със стихчетата.

# 1 671
Аааа, честно ви казвам, омръзна ми от тази Елвира! Вече достатъчно епизоди ни занимаха с нейната непорочност. За мен има нещо сбъркано тук, хем изглежда, че я е срам и чувства неудобство, хем се натиска да му го шушне на ухото. Крайно противоречиво. Образът й в предаването е много невзрачен, а в същото време яко филтрирани снимки в интернет. Да я маха!

Тъкмо бях решила, че Капитонка се държи нормално спрямо другите, но във вчерашния епизод пускаше много злоба, а това с банския (беше нейния глас) е затвърждение.

Яд ме е че не даде шанс на Радост да бъдат на среща, беше симпатична, а в същото време остави Теодора, която от предаване на предаване има все по мъжествен вид.

# 1 672

Александра се оказа, че има най- хубавото тяло като гледам тая снимка. Капитонова, както беше трепач по бански, лесно може да налее на бедра. При нея е резултат от фитнес и диети, предполагам, защото ми изглежда, че лесно може да се изпусне.

Всички са с хубави тела.
Най-изящни според мен са телата на Карина, Александра, Людмила, Гергана от показаните тук.
Елвира след първото дете ще е вече с деформирано тяло, за нея залогът е друг и сегашната форма ѝ  не е плод на някакви усилия, а просто младост и природа в едно.
Блага ще се кълчи още две-три години и след това ще е с натрупани сланинки около кръста, просто фигурата ѝ отсега го загатва.
Останалите ще се бият докрай с уредите във фитнеса, но няма да изпуснат формата за в бъдеще.

# 1 673
Виктор като му гледам Инстаграма осъзнавам, че е страшна кифла, по-голяма кифла и от някои от момичетата.Grinning То не са пози, чупки, майко мила. Joy
Наистина по-добре, че излезе Зори, не е за нея Виктор и няма за какво да съжалява. Не знам правила ли е секс, ще прави ли и тн но и в двата случая тя просто си е с по-дълбока душевност и дори да се скъсва от секс пак ще си търси дълбоки разговори на различни теми, нещо, което Виктор не мисля, че го вълнува или може да й даде.
Капитонова тръгва по една много кофти плоскост и ще загуби, ако не се спре навреме. Последния епизод правеше доста злобни коментари, то верно, че с какъвто се събереш такъв ставаш, ама да гледа да се разграничава от злобата на Люса, че иначе зрителите и нея ще намразят.
Иначе за Александра и падналия бански май забравяте, че там не са само жени. Има сигурно поне 10тина човека снимачен екип на място и сигурно 90% са мъже, освен това и Наум и Виктор са там, така че сигурно не й е все едно, че са й се видяли гърдите. А и да не забравяме, че я снимат и ще го излъчат. А и то в такива случаи боли повече от самата постъпка и неуважението. Просто е долно това поведение.

# 1 674
Добро утро зли форумки 🌷

Няма как една жена да е красива само с грим... или си хубав или не
За мен, колкото и шаблонно да звучи, красотата е симетрия.Чело 1/ 2 от лицето  определено не е.
Онази сластната мургавелка говори в некво видео, че имала хубав нос, вчера я показаха от близо.. еми голям носляга имаш.

# 1 675
# 1 676
Виктор вече започна да ме дразни. Много ми е лигав. С това "много мило" или "колко сладко" е абсурден.

Жените вече доста се поизложиха, не ми се мисли до края какво ще се случи. Grinning

Людмила, Виктория и някои около тях са много злобни. Виктория е много красива, но с това поведение няма как да я харесам. Иначе, мисля че тя има най-правилни черти и хармонично лице. Но това не е достатъчно за да бъде привлекателна. А Людмила е направо противна с тази злоба.

Александра наистина е голям дразнител, но това с банския следващия път е много гадно и детинско.

Исках да си тръгне Гергана. Много евтино се държи като само му се навира, а той се чуди как да избяга. А погледът й е много отблъскващ.

Радостина заслужаваше да остане и да има възможност да си поговори поне малко с Виктор. Много глупав избор, според мен.

Елвира много се изложи. Сексуалният статус си е лично нещо, което не мисля, че трябва да бъде обявено пред цяла България.

Благовеста е абсолютно неуравновесена, но според мен, Виктор има най-голямо привличане към нея. Стана ясно, че за него сексът е най-важен и затова си мисля, че я хареса толкова - защото има голямо физическо привличане към нея. Мислех, че това с гащите ще го отблъсне, а то му е харесало. Имах по-високи очаквания от него, а той се оказа стандартен женкар, който вероятно си ляга с най-различни жени. Не го виждам като семеен мъж.

# 1 677
Мен Сашка не ме дразни.

# 1 678
Ауу,срещата с Люса беше ужасно неловка.
Първо се изцепи, че ресторантът бил точно като за НЕЯ. После замаза положението. Той се държа доста хладно, въпреки умението й да предлазполага към разговор. С тази усмивка на пираня направо го отблъсна, камо ли за целувка да дойде ред. И как само преувеличи някои негови изказвания за секса с цел да смути още повече Елвира.
За девственицата нямам думи. Ми, не се прави така. Глупава женица с глупави приятелки - сеирджийки.

# 1 679
  • София
Да, много я е срам Елвира, а няколко пъти и на всеослушание го казва. Разбирам да се беше изпуснала случайно да го спомене, а другите и сценаристите да го раздуят, а то е точно обратното - тя много държи да капитализира “срама” си. Хитро, няма спор.

Общи условия

Активация на акаунт