🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 504
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 680
Аз съм шашната Благовеста как се разревава в момента, в който почне раздаването на розите 😲 Направо се чудя дали не ползва някакво вещество да си маже очите 🤔. То пък не е като да ти зависи живота от тая роза 🙄🙂

# 1 681
Може ли някой от мъжете в темата да каже харесва ли им се такова истерично кикотене, което демонстрират и Александра, и сега Людмила? В живия живот познавам и други такива, та се чудя как се приема от отсрещната страна.
Не. Твърдо не. Такова кикотене за моите представи, ми идва като закъснял симптом на вече развита биполярност. Нормален човек (в добро психично здраве) не сменя емоциите си в крайности така рязко. Отблъскващо е.

# 1 682
Добро утро,злобарки!
Аз като видна злобарка,искам да благодаря на 50 нюанса лилаво,че написа това,което чувствам по отношение на Карина. И сега още повече ме яд на Люса,че ѝ измъкна срещата под носа.Искам да видя повече от Карина,не случайни кадри в които прави едно типично примижаване с очите,оформя устните все едно аха да проговори,но без звук,чуди се къде да си дене ръцете и говори странно. Може би е много притеснителна( чак пък толкова,какво прави в шоОто в такъв случай) или заеква( ако е така,предварително се извинявам),вчера когато четеше по време на играта отсичаше думите.
Малкото Вики и Ниа вече да си ходят,не разбирам що дирят още там,а и всъщност защо са влезли.
Вчера си мислех,че Венета никога няма да получи покана за среща,защото Виктор го е страх от нея 😂,само който не е патил от пияна жена,само той не знае какъв ад е😁.А тя е много много зле,мисля,че рядко изтрезнява. Съжалявам,беше ми симпатична в началото.
Коментарите на Капитонова вчера беха злобнички,но в повечето случаи на място. Самите ние сме си говорили какво излъчване има Деница,каква е Блага и колко психо е Александра.
Забравих за Гергана пиявицата,леле какъв поглед изкара на церемонията,тръпки ме побиха.
Знам,че може би нарушавам правила,но ми направи впечатление профил с името “Последна  роза”,хаха много тематично,да не би победителката да ни чете 😂

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 10:39 от Viliiv

# 1 683
Така... Яд ме е за Радостина, имаше други кокошки, които да си отидат преди нея. Като Теодора, Ния Косара и Вики. Тотално нямат работа там.. Радостина във визитката ми беше неприятна, но вътре беше сдържана и не влизаше в конфликти. Беше възпитано дори отпадането й.. А е къде къде по-хубава от горните 3.. Много тъпо, че я отсвири, а не отидоха поне веднъж на среща..
Людмила е толко ужасна, просто не мога да я гледам. Срам за зодията ми...
А Карина все повече мисля, че нещо не е добре. Гледа празно, движи се бавно, дори не можа да прочете гладко инструкцията в играта, забелязахте ли? Говори и леко заваляно... Нещо й има...
А която и да е свалила банския на Алекс трябва да й зашие един шамар минимум. И да я накажат от продукцията, това е уронване на авторитета, независимо сами как се излагат..

# 1 684
Yan25,аз хич не харесвах Радостина като външност. Но признавам,че през цялото време се държеше на положение и ди отиде с достойнство. Браво!
За другото съм +100

# 1 685
Благовеста е най-лудата участничка за мен. Изписа се много за Зори как не е център, ама Блага е тотал щета. Мисля си, че тази жена живее с много тежки комплекси и страхове. За нея доказването в това шоО наистина е на живот и смърт. Имам усещането, че се чувства много провалена в живота си и това ѝ е шанса да се докаже. От една страна неуспешните ѝ връзки са я посмачкали, от друга и жените едва ли са били много мили към нея. Тя е симпатяга, но предполагам, че в тия плейметско-моделски среди е изяла бая еб*вки, че е ниска, дундеста, мургава, а вече и  не особено млада. Към това като добавим и че е била лесно заменяна от мъже и ето ти един човек с изцяло сринато самочувствие и достойнство. А простия човек като го подложиш на преса и се почват първичките реакции и просташките номера 😂

# 1 686
Людмила се възмущава с Инстаграм, че хората я наричат злобна, а самите те й пращали злобни коментари и ги е пуснала на стори.  Rolling Eyes Коментарите са " Много си злобна и завистлива, излъчваш много злоба и негативизъм" и тн. Ми те хората й казват истината, която тя явно не може да приеме. Дали ще се осъзнае някога това момиче не знам.

# 1 687
Дай линк

# 1 688
https://www.instagram.com/lusmilka1/ Това е профила й. Разгледай сторитата. Нвкои хора може малко да са прекалили, но това, че е адски злобна си е самата истина.

# 1 689
Тази Елвира с какво точно се занимава, освен че е девствена, обикаля страната, танцува бели денс, пише вогонска поезия и се кани да напише книга „Скандалната девица"? Учи ли нещо, работи ли, кой я издържа?

Тази жена или е страхотна актриса, успешно превъплащавайки се в ролята на невинно и много наивно момиче, или наистина е много наивно момиче, с които всички се гаврят, най-вече сценаристите на шоуто.
За невинността нещо не хващам вяра – свенливо момиче няма да си развее девствеността пред цяла България, освен ако целта не е да убеди някого в нея. Т.е ако всички повярват, че още е девствена, значи и баща ѝ ще повярва и няма да я бие, че я е загубила някъде по пътя. И някой ще я вземе за жена (най-накрая!). А и хименопластиката не е нещо ново и нечувано дори у нас...
Невинна и трепетно пазеща невинността си дева няма да седне да пише книга „Скандалната девица“.
Да видим само какъв скандал е планирала, явно ще има да ни занимават с нея и след края на шоуто.
Много ми фалшивее този образ, много. Трябваше да се постараят повече. По-фалшив може би е само този на неуравновесената и истерична „психоложка“.

ПП Ако сценаристите я изкарат бременна от Виктор или Наум, ще ги призная. Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 11:07 от Как' Сийка

# 1 690
На Виктор му личеше как се разочарова, че трябва да прекара срещата с Люса. Очакваше Карина. Много скучно мина. А, Люса така разказваше колко интересно било, че сама не си повярва. И другите май не бяха впечатлени от разказа й. Доколкото при Блага, определено другите изревнуваха след срещата й.
За Елвира всичко сте казали. Ще реве и тя като Зорка като си тръгне. Ще й разбият приказката.
Силно вярвах, че Гергана си тръгва днес. Рядко нагла, пошла и вулгарна женица.

Проблемът на Люси е, че той я целуна още в първия ден и тя литна в небесата, вярвайки си, че видиш ли тя явно е нещо много повече от останалите, той си е паднал по нея от пръв поглед и вече й е вързан в кърпа. Затова на всяка покана за индивидуална среща реагираше с такава злоба - вярваше, че едва ли не тя ще е пъвата и последната. Затова и толкова настървено чакаше индивидуалната им среща - очакваше, че пак ще се юрне да я целува. Това е и причината така да се настърви срещу Блага, като разбра как е минала тяхната среща. Към другите нямаше такава злоба.
И тя е с някаква нереална преценка за себе си, но тук и целувката на Виктор помогна да се помисли за нещо изключително.

Относно Елвира - мисля, че след последните разкрития за сексуалноста на Виктор, тя се уплаши и май вече не го иска толкова силно, защото знае, че не може да отговори на очакванията му. ИМам чувството, че изпитва някакъв страх от "първия път" в секса.

# 1 691
Не неопитността в леглото би уплашила един мъж да си легне с 24 годишна девственица. То и на недевствените не знаеш колко опит са натрупали преди да си легнеш с тях.
Но нали мъже четат темата. Нека те да обяснят защо девствеността на 24 е проблем.
Имам двама сина. Не си представям след време да ми доведат 24г. девствена снаха.
За мен е проблем, защото не е здравословно, нито за физическото,нито за психическото здраве. И реалността го доказва, аз не смятам, че приемате поведението на Елвира за нормално. Още повече, че от една жена на 24г., при правилна ценностна система, се очаква да е израснала, до там, че вече да изоставя тийн глупостите и лека по-лека, да се качва на пътеката за изграждане на семейство, а това без сексуална връзка с мъжа до себе си, как би се случило?

# 1 692
А според мен Елвира наивно е вярвала, че това няма да се излъчи от продукцията, обаче нещо е объркала предаването. Сега след всенародния хейт съвсем я съсипаха момичето и я комплексираха.

Кое няма да се излъчи? Признанието ли? Ми, да му го беше написала на бележка и бутне в ръката. Тя от епизод 3 до епизод 9 само за девствеността си говори. Явно няма хобита и няма теми, които я вълнуват, та с който и да влезе в разговор, за това става дума. Едни въздишки, едни камъни от сърцето падали, една направо засилка да каже...

# 1 693
Прати я и нея да търси човека, който ще я оцени Grinning
Директно там я прати.
Ама пък с едно такова закрилническо предупреждение, как да си пази най-свидното (след като ѝ е толкова свидно и му отдава такава голяма важност) и на какво е готово част от мъжкото съсловие за стигане до заветния за Елвира момент. Тя дали разбра той какво точно ѝ каза, не съм много сигурна.

# 1 694
Само ми е странно, как такива невинни, срамежливи и свити момичета са решили да отидат в реалити предаване, да хукнат в чужбина да снимат и цяла БГ да ги гледа и коментира. Познавам такива свити девойки, които как да кажа ги е срам на 1 кафе с мъж да седнат, абсурд, никога не биха отишли в подобно предаване, ако ще и пари да им дадат.

Общи условия

Активация на акаунт