🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 485
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 770
Може ли няколко линка със снимки на семейството на Блага? Много ми е любопитно.

# 1 771
tiesto_bg, сложи това нещо в скрит текст, може ли 1 метър цитат!? 🙄

И Блага има типичния нос малък, ама с виснало връхче, някои черти са просто толкова характерни, че няма как да се сбърка. И сега не се изреждайте да ми казвате, че това не е типично или вярно. Вярно е.

# 1 772
  • София
Приличат и двете с Гергана, да.
Имам клюка за това коя ще е дамата на трето място, но не знам дали е вярно, ще видим.

# 1 773
  • Валенсия
Според мен, и Ергена, и Люса-та яко преиграха относно темата за секса. Ни единия е чак пък толкова сексуален, нито другия.
Даже ако той, големия чукач, не беше споделил (първо пред не знам колко брой жени, второ пред самата Людмила), как е имал моменти, в които за денонощие не е ставал от кревата (страшно признание за голям мъжкар), то тя съвсем нямаше и тя да тръгва да се показва колко ларж е в секса и колко бил същия на първо място в една връзка и за нея.
Малко и двамата ми се сториха като "Куче дето лае, не хапе".
За мен, Виктор все повече заприличва на нарцис, който се захранва от това жените около него да го четкат, а той, големия Казанова, да си мисли, че само щото е един там из между толкова жени, е страшната партия.

Един истински, български чукач, би сложил Ергенчето в малкия си джоб. И без да тръби същите празни приказки като нашия ерген. Един чувствен и яко сексуален мъж не изпитва нужда да бройка колко пъти в един ден, седмица или месец го прави, и още по-малко после да го изкудкудяка пред 15 кокошки.

# 1 774
Приличат и двете с Гергана, да.
Имам клюка за това коя ще е дамата на трето място, но не знам дали е вярно, ще видим.
Коя? Бонбонова?
За дискусията около произхода на Гергана и Блага - вижте Преслава, Азис, Силвия и Теди Кацарови, Бони - аз виждам прилика.

# 1 775
Сигурно в реалността “айляка” ѝ е преминал е дебилизъм на Марта. Харесва ми образа и контраста в предаването.

# 1 776
Радостина като че ли не беше за там.. В добрия смисъл. Изглежда твърде здраво стъпила на земята, уравновесена и самодостатъчна. Не си я представям бутайки се сред тия кокони да се навира във Виктор.. Някак ниска топка е за нея. Мисля, че бързо видя какво представлява предаването и стоеше настрана, чакайки да излезе просто. Тя навън ще си намери стойностен мъж. Има си бизнес... Поне се занимава с нещо, за да изкара пари, не като Виктория да качва сторита и да й плащат..

# 1 777
Какъв секс и Людмила!? Тя му призна в предишен разговор, че като си говорели с момичетата, че те получавали какви ли не жестове на внимание и имали какви ли не любовни преживявания, тя гледала, и нищо не можела да каже, защото не е преживяла такива неща. Та Виктор беше съсипан от този факт и каза, че всяка жена трабва да преживее такива жестове на любов и внимание. Колко да ѝ е важен секса, ако не стига до него?

# 1 778
Снощи нещо се намекна, че и те имат избора дали да приемат розата. Очаквам скоро, или поне ми се иска, при това розораздаване някоя да каже “ами не, мерси” 😃😃😃 Не го очаквам баш от Марта, но ми се иска някоя да го направи
И на мен би ми била интересна ситуация. И с удоволствие бих очаквала на Виктор реакцията. Надали от това, че си трягва някоя, която той харесва. Надали ще е разочарован, но все някак трябва да го отиграе.
Обаче от така избраните вътре не виждам, коя би го направила. Може би единствено Ния-Косара.

Не мисля, че някоя би го направила, защото това означава, че тя автоматично си тръгва. Защо да си тръгва? Ако не иска да се бори за него, може спокойно да си стои и да скатава, както правеше Радостина, както прави и Марта. Пък, когато той я изгони, тогава си тръгва. ИНаче да, би било интересно да му видим реакцията - дали би я попитал защо и т.н.

# 1 779
  • Валенсия
Скрит текст:
Какъв секс и Людмила!? Тя му призна в предишен разговор, че като си говорели с момичетата, че те получавали какви ли не жестове на внимание и имали какви ли не любовни преживявания, тя гледала, и нищо не можела да каже, защото не е преживяла такива неща. Та Виктор беше съсипан от този факт и каза, че всяка жена трабва да преживее такива жестове на любов и внимание. Колко да ѝ е важен секса, ако не стига до него?
Да де, то прави впечатление, че всяка, която има индивидуална среща с него, гледа да му се хареса възможно най-много, и в този си стремеж е готова на всякакви номерца като циркова артистка, само и само той да остане с най-добри впечатления (според техните представи за такива) от нея. В това число срещите на Александра, Благовеста и Людмила.
Колкото повече гледат да му се харесат, толкова повече ми се струва, че му стават безинтересни.
Може би, леко изключение бяха срещите на Марта и Капитонова.

# 1 780
  • Terra incognita
- Обичам те!- прошепна нежно тя.
- Благодаря!- отвърна той, отстъпвайки назад.
- Да излезем да хапнем някой път?!
- Ъ-ъ...не ям по принцип.

# 1 781
Венета е признала , че е алкохоличка ли ? Ако е така- кофти. Но защо не се лекува щом осъзнава, е друг въпрос.
Сега разбирам защо Карина и Радостина са пасивни и защо това не му допада на ергенинът- Ами те са рачета, пълзят си полека  и не се навират където не им е работата. А дългосрочна връзка между овен и рак е мисия невъзможна.

# 1 782
Много странно, че няма нито една представителка на зодия Стрелец, по принцип уж сме по авантюрите и приключенията.
Блага е всичко, което не харесвам в една жена като поведение.

# 1 783
Людмила секс, че е виждала - виждала е. Ама май само лашкането. Личи ѝ, че не е оценявана като жена и човек. Оттам и тая тийнейджърска злоба и комплекси. Много ми е забавна как яде бонбоната, че е лека, а пък тя не тежи и грам повече 😂😂😂 Срещата им беше доста зле. Очаквам скоро да си ходи.

# 1 784
Първично е привличането между овен и везни, няма случай да не се забележат... Затова, въпреки, че като личност Александра е неприятна, там го има това необяснимо привличане. Марта също е везна. Странно, но и Зорница и Елвира... За тях нямам коментар.

Общи условия

Активация на акаунт