Объркана съм, моля за съвет

• 6 359
  • 63
  •   1
Отговори
# 45
Надявам се постът ми да не стане много дълъг, но са вплетени в историята няколко гледни точки и позиции. Нормално е след развода може би да търсиш тръпка и след като не си я усещала, няма лошо да бъдеш силно привлечена от някого в началото още. Какво следва оттук нататък. Ти искаш тръпката най-вече. Казваш, че си влюбена, но не си готова за сериозно обвързване и да се заровите в битовизми, по-скоро искаш да си го изживееш, а и си имаш две деца. Той пък няма деца и иска такива, съвсем нормално, макар че ми е много странно да заговори за това още в толкова ранен етап. Не знам възрастта му, но ако е над 35 е съвсем нормално. Относно това, че си пише с други.. права си, че ако човек излиза с друга и е интимен с нея не трябва да го прави, но в твоя случай е малко като яйцето и кокошката. Той би спрял да си пише с други ако поискаш сериозна връзка, но ти още не искаш на този етап. Как тогава той да погледне насериозно на теб? Ако някой мъж ми каже, че е влюбен в мен, но не е готов за връзка, би ми било доста несериозно.
Мога да дам един единствен съвет, ако е такъв. Говори с него. Кажи му, че искаш да е само с теб, но в същото време трябва да си готова на сериозни неща с него. Комуникацията е изключително важна.

# 46
  • Бургас
Интернет е голям и кукувци дебнат отвсякъде...Твърде малко познаваш този човек, дори за нещо сериозно, какво остава за деца.

# 47
Скрит текст:
според мен авторката го е потърсила Simple Smile
И той се е досетил, коя е.
Не съм му писала първа, точно това ме шокира, че ми писа той. Не мисля, че се е досетил (постарах се да съм различна), но явно пише на всяка новорегистрирана. Съвет исках от Вас, да прочета мненията ви относно така развилата се ситуация, дали въобще да продължа с този мъж. Определено хормоните ми са се разбушували, но все още мога да кажа, че мисля с мозъка си. На въпроса за детето, да каза, ми от теб искам дете. Това също ме шокира не малко. И аз си зададох въпрос, защо от мен, като има жени по-млади и без деца. Но не съм го питала, защо не избира такива жени без деца.
Защо от теб ли? Защото раждали жени, минали през разочароваща връзка,  се връзват най-много на това, че някой отново иска да вижда в тях това, което не се е получило - да имат пълноценно семейство и да бъдат възприемани като пълноценни в смисъла, който влагат. Това е най-лесната примамка, което не означава, че тези мъже го мислят насериозно, както според мен е случаят.
Изживей си емоциите, гледай си децата и забави малко темпото с това да си непременно в "ангажираща връзка". Жените не успяват да разберат, колко по-пълноценно живеят когато не са функция на мъж и се радват на всекидневието си.

Освен ако не държиш на това непременно да си в някаква драма. Децата ти имат нужда много повече от твоите мисли, отклкото някой, който едва ли ще се задържи.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 11:23 от Tsugumi_

# 48
Може ли 40 годишна жена да задава такива въпроси?
Видно е, че те лъже.
Какъв отговор искаш да получиш?
А ти две деца си имаш, за какво са ти още?
Не че нещо лошо, ама от сериен лъжлив сваляч е доста глупаво.
Изживей си там страстта, начеши си крастата  като я има и приключи след време.
Ако ти говори за деца му пресечи простотиите. Казваш, че имаш две и повече не ти трябват.
Ако продължи да лъже просто му кажи, че знаеш за онлайн похожденията му и не те интересуват лъжите му.
Предложи му кратка авантюра и използвай презервативи.

# 49
Имам дежавю с тази история.Сякаш аз съм я написала.Абсолютно същото ми се случи и на мен.Да не се окажем баджаначки с авторката

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 11:51 от Iveta-579

# 50
Имам дежавю с тази история.Сякаш аз съм я написала.Абсолютно същото ми се случи и на мен.Да не се окажем адашки с авторката
Ами още един знак, че такива "хубавини" са съмнителни и да се приемат с недоверие. Особено на 40.
Сайтовете за запознанства са развъдник на лъжци и съблазнители. Дори да не е бил такъв, при толкова голям избор на едно място, неусетно се превръща в такъв.

# 51
Малко встрани от темата, не смятам, че сайтовете са виновни. Такива мъже има и винаги е имало, просто сайтовете улесняват желанията им. Малко като да обвинявате пистолета, вместо стрелеца.

# 52
Ходите ли сериозно, че очакваш от него да не излиза с други? Когато стане сериозно и наистина мислите за деца тогава искай истината.

# 53
Видно е, че те лъже.
Ако ти говори за деца му пресечи простотиите. Казваш, че имаш две и повече не ти трябват.
Ако продължи да лъже просто му кажи, че знаеш за онлайн похожденията му и не те интересуват лъжите му.

Харесвам твоите коментари, защото са много реалистични и приземяващи. Сигурна съм, че така казваш на някого какво мислиш лице в лице и по този начин приземяваш отсрещния човек. И аз съм такъв човек. Хората не харесват такива хора като нас.

# 54
Аз пък съм убедена, че той следи новорегистрираните жени в сайта и им пише. Точно за това е писал и на новия профил на авторката. Ако са само на чатове или едно-две кафета разбирам още да търси друга булка в сайта, но да са интимни и да говори за семейство и дете - не. Изобщо не бих се поколебала да прекратя отнощенията си с него. Първо ти сега не знаеш на кой свят се намираш(влюбена и загубена), а ако му дадеш още възможности да те омайва и да градите въображаемо семейство после ти ще страдаш много повече. Второ и сама си усетила, че това не е човека за теб, за да тръгнеш да проверяваш. Трето ако сега обсъдиш с него какво те тревожи, той ще си направи друг профил и вече няма лесно да можеш да го хванеш, а ако не му кажеш ще се измъчваш и в крайна сметка ще се самонараниш.
Изобщо според мен прекратявай и не се измъчвай с него.

# 55
Аз пък съм убедена, че той следи новорегистрираните жени в сайта и им пише. Точно за това е писал и на новия профил на авторката. Ако са само на чатове или едно-две кафета разбирам още да търси друга булка в сайта, но да са интимни и да говори за семейство и дете - не. Изобщо не бих се поколебала да прекратя отнощенията си с него. Първо ти сега не знаеш на кой свят се намираш(влюбена и загубена), а ако му дадеш още възможности да те омайва и да градите въображаемо семейство после ти ще страдаш много повече. Второ и сама си усетила, че това не е човека за теб, за да тръгнеш да проверяваш. Трето ако сега обсъдиш с него какво те тревожи, той ще си направи друг профил и вече няма лесно да можеш да го хванеш, а ако не му кажеш ще се измъчваш и в крайна сметка ще се самонараниш.
Изобщо според мен прекратявай и не се измъчвай с него.

Какъв е смисълът да говори с него? Тя не е малка вече - на 40 години е и с две деца. На тази възраст трябва да е разбрала на кого може да се довери, и на кого не. А тя какво? Пишеше, че няма доверие в мъжете и изведнъж среща в един сайт един мъж, среща се с него на живо, и започва да му има сляпо доверие, като на наивница на 18-20 години. Когато нямаш доверие на никого, ти наистина нямаш доверие. 

Естествено е, че ако проведе сериозен разговор с него, той ще отрече всичко. Пак ще я излъже в нещо. Познавам такива индивиди като този мъж

# 56
Кажи му, че имаш приятелка, която ти е разказала нейната история, как в този сайт се е запознала с мъж, който по някаква случайност е неговия превдоним в сайта и т.н. после мимоходом спомени името от твоя фалшив профил, все едно това ти е приятелката с която си споделяте. И виж какво ще отговори.

# 57
  • Great Britain
Видно е, че те лъже.

Харесвам твоите коментари, защото са много реалистични и приземяващи. Сигурна съм, че така казваш на някого какво мислиш лице в лице и по този начин приземяваш отсрещния човек. И аз съм такъв човек. Хората не харесват такива хора като нас.
  Не е важно хората да те харесват.Важно е ти да се харесваш.

# 58
Влюбена си и мечтите ти явно изпреварват събитията. Месец и нещо реални срещи. На такъв етап още се опознавате и изживявате страстта си.
Ти не познаваш него, той теб. Да не отварям дума за децата ти.

Но реално вие имате отношения и заявка уж за по-сериозни. А той търси още.  За мен е двуличие , не бих разчитала на такъв мъж.
Но ако ти е приятно с него, просто се наслаждавай..Без да си представяш семейство.

# 59
А защо бързаш толкова да влизаш в сериозни отношения?
Излизай с него, забавлявай се и си дай време. Ти вече имаш 2 деца, не виждам причина ей сега веднага да имаш трето от човек, когото си срещнала преди месец. Той искал... ами, той още нищо не ти е дал, не е инвестирал нищо в отношенията ти, много важно какво иска.

Общи условия

Активация на акаунт